Jobben ble utført på Mittanbud

Renovasjon av 2 bad

VI ønsker å få renovert 2 bad, 1 på ca 7m2 og et på 5m2. Det ene badet er i dag et eksisterende bad som vi ønsker å utvide med ca 2.5m2, mens det andre er et bad vi ønsker å skille ut fra et gammelt fyrrom. Ønsker å se dette i sammenheng med utbytting av røranlegg i forbindelse med at vi skal legge vannbåren varme, samt borre etter bergvarme.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. okt 2021, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av M&M BYGG OG UTLEIE AS i Tønsberg

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte M&M BYGG OG UTLEIE AS for å utføre jobben

M&M BYGG OG UTLEIE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Renovasjon av 2 bad

M&M har hjulpet meg med totalrenovasjon av bad, stue og kjøkken. De er veldig profesjonelle i hva de gjør, og arbeider raskt og effektivt. De har heller ingen skjulte påslag på materialer eller andre ting. Minst en arbeider har alltid snakket godt Engelsk, så kommikasjonen har gått veldig bra. De er veldig fleksible og løsningsorienterte. Vi er meget fornøyd med samarbeidet, og kommer garantert til å benytte de ved senere oppgraderinger.

Skrevet av Eirik

feb., 2022

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste