Jobben ble utført på Mittanbud

Oppussing av hus

Vi skal 6. Desember overta et hus fra 1986 og skal gjøre en del endringer for å få ordnet leilighet i kjeller og innrede et loft. Følgende må gjøres Det må kuttes hull i leca yttervegg (30cm) I en bod som også har kledning på yttersiden og så må det settes inn vindu som er innenfor regler for rømningsvei. Det er leca u blokk i topp av mur. Videre må det kuttes vekk deler av en leca vegg ca 130cm som er mellom et vaskerom og et soverom. Veggen er 25cm leca og det er leca u blokk I toppen. Dette er ikke en bærevegg, men den holder gulvet i etasjen over oppe. Mulig man må sette inn stål? Av elektriker arbeid må vi få gjort følgende. Vaskerom I kjeller skal gjøres om til kjøkken og vaskerom. Vi må derfor trenge strøm til kjøleskap, egen kurs for komfyr/ ovn/ koketopp. Egen kurs for varmtvannsbereder. Vi må og ha løsning for å kunne se strømforbruk på de kursene som tilhører kjeller mulig det finnes Smarthus løsninger? Det må legges varmefolie eventuelt annen varmeløsning i boden som skal bli soverom. Loftet skal innredes til soverom og bad. Soverommet trenger x antall stikkontakter og to takpunkter Det elektriske til badet er en egen kurs og trekking av rør slik at rør osv er klart til den dagen vi faktisk skal innrede badet (som blir om et par års tid) Vi ønsker også å gjøre klart for spotter i hovedbadet + strøm til vaskemaskin og tørketrommel (egen kurs?) Det må og gjøres noe rørlegger arbeid, men her må det diskuteres løsninger.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. nov 2021, under kategorien Elektrikertjenester, Snekker, Rørlegger, Pusse opp kjeller, Totalrenovering av bolig, Mur og betong, Vindu og dør og Pusse opp loft i Fredrikstad

Website logo

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste