Jobben ble utført på Mittanbud

Søknad og tegning av råloft i Oslo

Jeg har fått på plass en avtale med resten sameiet om at jeg kan kjøpe ut loftsarealet over leiligheten jeg i dag bor i. Planen er å innlemme loftet i leiligheten jeg bor i med en innvendig trapp. Jeg søker derfor en ansvarlig søker for prosjektet. Det viktigste for meg er at søker er godt kjent med loftsveilederen til Oslo kommune, og aller helst har erfaring med søknader om utbygging av loft i Oslo. Det ville vært et pluss om den ansvarlige søkeren også ønsker å prise byggearbeidet i sammenheng med søknadsjobben. Dette blir i så fall to separate kontrakter da det vil ta litt tid før jeg går i gang med byggingen. Jeg kan sende en mer spesifikk liste om hva jeg planlegger å gjør selv hvis dette er aktuelt. Jeg trenger altså: Ansvarlig søker som tegner og gjennomfører søknadsprosessen med kommunen og alt det innebærer for å få byggetillatelse. Hvis søker i tillegg er litt kreativ og vet hvordan man best utnytter et loftsareal, ville det vært ekstra gøy. Har du tidligere prosjekter du kan vise frem bilder og idéer fra, enda gøyere. Bygget er en murgård over fem etasjer pluss loft fra slutten av 1800-tallet. På loftet er det rundt 3,5 meter under mønet med relativt høye knevegger. Det er boder på loftet i dag. Jeg mener derfor loftet kan være et godt emne for utbygging. Bygget er på byantikvarens gule liste. Jeg har lest loftsveilederen til Oslo kommune og er i brede strøk kjent med retningslinjene for en slik utbygging. Planene som jeg ser for meg, er innenfor de retningslinjene kommunen har etablert for å gjøre saksbehandlingen enklere, tror jeg. Jeg ønsker et større takløft med vinduer og etablering av takterasse mot bakgård. Jeg vil også bygge opp taket enten med lavere arker eller én lengre sammenhengende oppbygning på taket over fasaden mot gaten. Jeg hører gjerne fra deg hvis dette er et prosjekt du tror kan være for deg.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 22. jun 2022, under kategorien Snekker, Pusse opp loft, Ansvarlig søker, Entreprenører og Teknisk tegner i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste