Jobben ble utført på Mittanbud

Maling og evt sparkling av vegger

Vi ønsker maling av vegger i 6 rom, 4 farger, inkludert enkelte kontrastvegger. Det er kun ett rom hvor tak og alle vegger ønskes malt. I utgangspunktet er tenker vi ikke å male dører og lister. Det står kasser i noen av rommene, men rommene er ellers ikke møblert enda, så det hadde vært greit å fått malingen gjort så snart som mulig. Vi er der en del fremover for å starte utpakkingen, så det er mulig å komme for befaring og evt ta mål av veggene. (Bildene er av de nevnte flatene i ønsket farge, «malt» ved hjelp av Jotun sin app, ColourDesign)

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 23. jun 2022, under kategorien Maling og Sparklingog ble utført av DARLIMA AS i Alver

Kunden valgte DARLIMA AS for å utføre jobben

DARLIMA AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Maling og evt sparkling av vegger

De kom til avtalt tid, skrudde ned alle brytere, dekket til gulv og teipet overalt. Malerarbeidet er godt utført og hvis de var usikre, spurte de oss, men ved begge tilfeller kom de frem til samme svar som vi bekreftet. Totalt sett veldig fornøyd med både kontakten i forkant, resultatet og prisen. Vi benytter oss gjerne av Darlima igjen.

Skrevet av Ronja

juni, 2022

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste