FOLIERING4YOU AS

4.2 (9 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Åsveien 3, 1424 Ski
 • Åpner i dag klokken 09
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

FOLIERING4YOU AS

Foliering4You er spesialister på foliering, logodesign og lakkering! Med kjøretøy, fasader, vegger, vinduer og/eller gulv er mulighetene til å profilere seg uendelige.

Sammen finner vi en løsning som passer dine behov, både når det gjelder utforming, plassering og størrelse, og ikke minst pris.

Vi digitaltrykker ditt motiv på det materialet som er ønskelig. Alt fra selvklebende labels, til fototapet og store reklamebannere. Vi jobber ut ideer og løsninger, og du får skisser på tilnærmet sluttresultatet.

Foliering4You ønsker å tilby de beste folieringene og servicene i Ski. For oss kommer alltid kunden først, og vi bygger vårt navn på positiv omtale og lang erfaring i bransjen. Vår dedikering til kundene gjør at alle våre kunder får individuell oppfølging, og vi opplever at kundene er svært fornøyde med oss. Vi vet at bil er svært viktig for mange, og vi sørger derfor alltid å være både nøyaktige og profesjonelle når vi behandler din bil.

Foliering4You er blant Norges ledende aktører innenfor foliering og bildekor.

Vi er opptatt av å levere det beste av kvalitet på markedet og å tilfredsstille kundene optimalt.

Vi prøver å tilpasse oss kundens ønsker og behov så godt det lar seg gjøre. Med dette mener vi at vi legger frem eventuelle forslag basert på vår ekspertise og erfaring så det blir et best mulig resultat.

Vi er opptatt av at våre produkter har høy kvalitet og benytter oss derfor av kjente leverandører som 3M og Avery Dennison som er kjent for å levere noe av den høyeste kvaliteten innen sitt marked.

Vi har mange fornøyde kunder, men søker flere!

PS: Vår FaceBook-side viser alt av utførte jobber. Siden oppdateres fortløpende. Link er nederst på siden!

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 09
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften