Siste evalueringer (15)

Henge opp veggfeste til tv

Flott arbeid gjort med å montere veggfestet, han stilte opp med en gang, gjorde jobben profesjonelt og effektivt til en rimelig pris. Hyggelig fyr, og anbefales absolutt! :).

Iselin Christensen Næss, 14. nov. 2020

Legge flis over kjøkkenbenk

Vi fikk lagt flis over kjøkkenbenk, og er veldig godt fornøyd med resultatet . Vi hadde god kommunikasjon under veis , og de var pålitelige og effektive. Arbeidet ble gjort med godt humør og de var hyggelige og samarbeidsvillige. De ryddet også fint etter seg . Vi kan anbefale andre å bruke de.

Else Tveiten, 5. okt. 2020

Tilstandsrapport på lydgjerde av tre/glass

Pålitelig, effektiv og hyggelig samarbeid! Anbefales!

Gunnhild Hoprekstad, 4. okt. 2020

Flise 4,5m2 veggfliser kjøkken

Arbeide som forventet. God kommunikasjon. Kan anbefale denne karen.

Bjørn Alsterberg, 24. sep. 2020

Flislegging av kjøkkenvegg

Jeg er kjempefornøyd med flisleggingen som Ruslans fra Byggmester Baranovskis utførte for meg! Ruslans jobbet effektivt og nøyaktig, og kvaliteten på arbeidet han leverte, overgikk forventningene mine. Han kommuniserte godt om planen for jobben gjennom hele prosessen, var tydelig på pris, og kom med gode løsninger og innspill der jeg ikke hadde klart å bestemme meg for hva jeg hadde lyst på. Jeg ble så fornøyd med han, at jeg ga han to jobber til; listverk på kjøkken og reparasjon av en dørterskel. Her ble jeg også superfornøyd! Jeg kan anbefale han videre på det varmeste, og jeg har allerede avtalt at han skal komme tilbake å male hele leiligheten, samt legge den nye parketten min!

Ida Torum, 12. sep. 2020

Gangen vår skal endres!

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort, og fleksibiliteten Ruslans viste da materialene vi bestilte ble flere uker forsinket. Han er positiv og løsningsorientert, nøye i arbeidet og opptatt av at også finishen skal bli bra. Jobben innebar flere ulike ting, som blant annet flislegging, fjerne en vegg, sette opp en døråpning, flytte lufteventil, sette opp en plassbygd garderobe og en skyvedør, listearbeid, maling og elektrikerarbeid (som han ordnet for oss vha. Elektriker) - og sluttresultatet er helt plettfritt! Vi kan på det varmeste anbefale Ruslans til ditt prosjekt.

Eva Nordset, 28. mai 2020

Bygge blomsterkasse

Veldig fornøyd med valget av Baranovskis til oppdraget vårt. Han kom til avtalt tid, kom med gode forslag og startet mer eller mindre umiddelbart med klargjøring. Han har flere pågående prosjekter og evner å utnytte tiden for å ikke måtte vente på at noe tørker etc. Sluttresultatet er vi veldig fornøyd med og kommer absolutt til å benytte oss av hans tjenester igjen da han er å regne som en allsidig, pålitelig og hyggelig arbeidsmann😉.

Lene, 24. april 2020

Legge gulv i leilighet

Ruslans kommuniserte hele tiden godt, hadde tydelige planer for prosjektet ( legge nytt gulv i leiligheten, med et par utfordringer ) i forkant, med gode idéer, som også ble gjennomført. Det er høy kvalitet på arbeidet, ingen høydeforskjeller på gulvene, ingen knirking, og listearbeidet ser veldig fint ut. Han er presis og humørfylt, lett å jobbe med. Anbefales.

Olav Kristiseter, 27. feb. 2020

Montere panelovn i murvegg,samt sparkle hull

Veldig fornøyd med jobben som blei gjort. Kom til avtalt tid, og utførte arbeidet til avtalt pris. Kan anbefales til andremæ. Takk.

Eirik Bjørkevoll, 11. feb. 2020

Nye vegger og tak + div.

Etter flere befaringer for totalrenovering av leilighet falt valget enkelt på Byggmester Baranovsksis; Han var lett å kommunisere med, kom med gode innspill og var både profesjonell og svært trivelig. Og slik fortsatte samarbeidet gjennom hele prosjektet! Av oppgaver nevnes: Lekting, montering, sparkling og maling av gipsvegger og -tak med listefrie åpninger og vinduer, riving av lettvegg, nytt gulv med fotlister, flytting av ventilator, fjerning av murpuss mm - alt med flott resultat. I tillegg hjalp han med koordinering av andre fag og ga omtrent daglige oppdateringer på arbeidet - en fornøyelse å være byggherre med andre ord. Jeg er svært godt fornøyd med både samarbeid og resultat!

Hanne Pedersen, 18. jan. 2020

Altmuligmann for reparasjon i gammelt hus

Får gjort alt som planlagt til avtalt tid og pris + han gjør til og med litt ekstra, inkludert i prisen. Anbefaler.

Caroline Håland, 8. jan. 2020

Sette inn en dør

Byggmester Baranovskis delte av et rom og satte inn dør med karm. Baranovskis kom på befaring samme dag som vi la ut jobben og fullførte oppdrager dagen etterpå. Han er vennlig og løsningsorientert, gav hele tiden god informasjon om hva som burde gjøres og når. God kvalitet og pent håndverk. Vi kommer gjerne til å benytte oss av han ved en senere anledning.

Vidar Og Jannicke Meyer-lohne, 22. des. 2019

Litt fuging i stue og på bad.

Ba om litt hjelp på kort varsel og Ruslans kom å gjorde jobben dagen etter med godt resultat. Kan ikke be om mer!

Arne V, 15. des. 2019

Legge nytt gulv i stue,cirka 23 m2

Raskt og effektivt utført gulvbytte i stue, gjort på en dag. Fikset gulv og lister i gangen på sparket, og rettet skjevhet i dør og karm i tillegg. Veldig løsningsorientert og med øye for detaljer for et godt sluttresultat.

Alexander Karlstad, 12. des. 2019

Skifte vinduskarm

Veldig fornøyd med arbeid og pris! Han kom på befaring og startet arbeidet med det samme. Hyggelig mann som utførte arbeidet raskt og effektivt! Kan anbefales!

Linda Solvang, 7. des. 2019
Vis flere evalueringer

Kart