Bolseth Gruppen AS

 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • PB 6600 HATLANE, 6024 Ålesund
 • Åpent i dag til klokken 17
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Bolseth Gruppen AS

Prosjekt rundt Hus & Hage gjennom tre generasjoner siden 1962.


Vi utfører alt fra små til store prosjekter rundt hus og hage i Ålesund og omegn. Alt fra grunnarbeid, utemiljø, beplanting til vedlikehold.


Forutsigbarhet - Vi gir deg valget mellom pris etter forbruk eller fastpris om du ønsker mer forutsigbarhet.Til avtalt tid - Vårt mål er å utføre arbeidet tilfredstillende til avtalt tid og pris. Slik har vi fornøyde kunder.Anbefalt av andre - Vi lever av anbefalinger fra fornøyde kunder og bruker minimalt på markedsføring.Vi utfører blant annet utgraving, bortkjøring, tilkjøring av stein, grunnarbeid for asfalt, dekor betong, murer, platting ? samt grøfting, drenering og planering. Vi er opptatt av detaljer.


Vi utfører også beplanting, legging av ferdigplen, bygging av murer, terrasse, platting, levegg eller rekkverk. Vi liker utfordringer og kreative løsninger. Vi kan bistå allerede i planleggingsfasen, komme med tips og råd og utarbeide forslag til plantegninger slik at din drøm blir til virkelighet.Vi tar på oss vedlikeholdsarbeid på din eiendom i Ålesund og omegn. Vi utfører f.eks trimming av gress, hekk og busker, fjerning av ugress og løv, gjødsling, beplanting, vanning, rengjøring, maling, bortkjøring, strøing og snømåking. Spør oss gjerne om andre oppgaver.Gjennom flere generasjoner har vi alltid vært opptatt av et godt resultat. Vi setter kunden alltid først og velger å gi litt ekstra når en kunde gir sin tillit og velger oss.Du er velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring, konsultasjon og et overslag på arbeidet.


Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg!
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

 • Åpent i dag til klokken 17
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften