Siste evalueringer (16)

Drenering

Veldig ryddig,kommunikasjon underveis, kvalitet på arbeid.

Manjit Singh, 27. aug. 2019

Drenering,isolering og lysgraver

Fikk utført drenering rundt enebolig, isolering av yttervegg under bakkenivå, fjerning av røtter i hagen, samt utskjæring av kjellervindu. Jeg er meget godt fornøyd med Marius Bakken og hans arbeidere. Marius er spesielt flink til å komme fram til gode løsninger sammen med kunden, og engasjerer seg med sin erfaring for å skape et best mulig resultat. Ryddig med tanke på det økonomiske. Anbefales!

Bjørn Åge Storegjerde, 7. okt. 2018

Drenering rundt enebolig drammen

Meget ryddig og greit tilbud. Jobben ble utført svært bra til tross for vanskelige arbeidsforhold. Det påløp en del ekstra kostnader men alt ble informert om underveis i prosessen. Alt i alt meget godt fornøyd.

Henrik Fismen, 1. okt. 2018

Drenering av enebolig

Jeg er meget godt fornøyd med pris, innsats, kvalitet på arbeid, kommunikasjon underveis og oppfølging etterpå. Arbeidet ble utført på tiden, de var fleksible og løsningsorienterte. Ville brukt de igjen uten å nøle, og de har mine varmeste anbefalinger!

Peter Rudolfsen, 23. aug. 2016

Graving og drenering

Det var noen missforståelser underveis. Ting skulle kanskje gjøres annerledes, komunen skulle komme og kikke. De kom ikke og Bakken hadde ikke tid til å vente. Så jobben ble ferdigstillt. Ønsket bekreftelse på hvordan jobben var utført, men Bakken mente databladene på matriell var nok. Fikk til slutt bekreftelse.

Eldar Aspen, 18. aug. 2016

Drenering av kjeller,og oppgraving av grøft for legging av ny vanntilførsel

Godt fornøyd og til avtalt tid og pris. Kan anbefales!

Erik Holdhus, 10. aug. 2016

Drenering og bygging av 2 støttemurer.

Jobben ble utført i henhold til avtalt sum og tid. Var til og med ferdig før avtalt. Resultatet var bedre enn forventet. Fikk dokumentasjon på arbeidet, som var viktig for meg. Anbefaler Bakken Bygg og Anlegg AS på det varmeste.

Bendik Frost Norvik, 5. aug. 2016

Drenering

Drenering av hus i skrånet terreng. Bakken Bygg og Anlegg ved Marius Bakken, utførte arbeidene i ht. Avtalt tid, pris og kvalitet. Bakken jobber effektivt, han er nøyaktig og velger kun de beste materialer for best mulig kvalitet. Vi opplevde Bakken som svært ryddig og løsningsorientert, det ble opplyst om eventuelle uforutsette poster, disse arbeidene ble utført iht. Avtale. Vi kan på det stekeste anbefale Bakken ved tilsvarende arbeider.

Pål Magnus Unhjem Løkken, 6. juli 2016

Drenering

Arbeidet bestod av drenering, samt planering av tomt og montering av kjellervindu. Veldig godt fornøyd med utført arbeid og kommunikasjon underveis - noe som er veldig viktig på denne type oppdrag! Seriøst gravefirma som jeg kan anbefale på det varmeste!

Sondre Køhn Løken, 19. april 2016

Drenering rundt hus

De lå veldig høyt i pris, men matchet laveste pris vi hadde fått på anbud. Han gjorde en kjempejobb, men kom med ekstra utgifter i tillegg til prisen da oppgjøret skulle gjøres. Dette var noen ting vi hadde blitt enige om underveis og noen ting vi ikke hadde blitt enige om. Vi betalt bare det vi hadde blitt enige om. Vi er veldig fornøyd med jobben.

Marit Undli Herland, 2. feb. 2016

Trenger ny drenering.

Dreneringen ser ut som å bli gjort ordentlig. Men gårdsplassen er ikke i henhold til tilbudet og har ikke hørt noe mer om fornying av vannrør som de skulle ta. Hvis ikke det kommer en løsning snart må vi ta en prat med en advokat eller noe.

Cornelis Greeven, 22. sep. 2015

Dette er desverre ikke min oppfatning til saken. Jobben ble utført nøyaktig ihht til tilbud.

Bakken Bygg Og Anlegg AS 11. sep. 2017

Drenering

Jobben er bra utført, og godt innenfor angitt tidsplan. I motsetning til flere andre aktører i bransjen fremstår Bakken som seriøs og faglig dyktig. Bakken møter til avtalt tid og tar initiativ til nye løsninger når det oppstår hindringer eller nye behov.

Ragnar Stryken, 9. april 2015

Drenering

Fornøyd med dreneringsarbeidet,og rømningsvinduet som ble satt inn. Det ble utført effektivt og før avtalt tid, men rydding etterpå var ikke like bra. Minus for opprydningsarbeid, deler av hekk som måtte flyttes, ble ikke flyttet tilbake.

Therese Grimstad, 20. mars 2015

Jobben ble utført ihht avtale, kunden var fornøyd etter utførte arbeider og vi tok hverandre i hånden, har vært i kontakt med kunde for å rette opp dette uten å lykkes, da han ga meg en meget uforventene evaluering.

Bakken Bygg Og Anlegg AS 2. april 2015

Grunnarbeid og legging av beleggningsstein ca 350kvm + legging av mur ca 50kvm

Meget fornøyd med Marius og av sluttresultatet. Dette er et firma jeg absolutt anbefaler på det sterkeste :-).

Bjørn Erik Kristiansen, 30. des. 2014

Drenering

Jobben ble utfört raskt og effektivt til avtalt pris, ja endog för avtalt tid. Eiendommen ble også tilbakestilt i den stand den var för arbeidet startet. Et lite minus ved et gjerde som fikk seg en böy, og som skulle rettes opp igjen, uten at det ble gjort. Alt i alt meget fornöyd, og benytter dem gjerne ved fremtidige jobber.

Geir Håvard Braathen, 10. okt. 2014

Drenering og betong arbeide i kjeller.

• Kvalitet og pris: Meget god kvalitet til en god pris. • Kundebehandling og service: Meget bra. De var opptatt av at kunden er fornøyd med utførelsen. Ikke vanskelig å få gjort endriner under veis. • Kommunikasjon og punktlighet: Meget bra. Dette firmaet kan anbefales.

Øyvind Haugan, 21. juli 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart