Siste evalueringer (10)

Sparkling og pussing av vegg

Anbefales virkelig! Dyktig, ryddig, hyggelig og pålitelig mann. Han spaklet en perfekt vegg, overgang til tak uten lister og lagde fine vinduskarmer uten lister på kjøkkenet vårt! Bruker han gjerne igjen!

Synnøve Henninen, 18. okt. 2020

Liste vegger

Helt fantastisk, godt samarbeid, og ufattelig dyktige håndtverkere. Jobben blir gjort effektivt med god gjennomføring fra håndverkere med god kontroll. Takk for et godt stykke jobb! Anbefales på det sterkeste!

Haakon Skarning, 12. okt. 2020

Flislegging på balkong

I would recommend this team very highly. Great quality work, 100% reliable on timing and commitments, they clean up really thoroughly at every step and really nice people. Couldn't be better!

Helen Docker, 10. okt. 2020

Snekkerarbeid

Veldig fornøyd med arbeidet, både kvalitets- og prismessig! Jobben besto for det meste i å montere gulv- og vegglister. Michal og kollegaen kom til avtalt tid og gjorde ryddig og effektivt arbeid. De var også fleksible og tilpasset løsningene etter forholdene. Og de var hjelpsomme med småting som dukket opp underveis, f. Eks. Montere en hylle og hodegjerdet på en seng. Arbeidet tok noen timer mer enn forventet. Noen ville kanskje hastet seg ferdige, men Michal kom tilbake neste dag for å gjøre arbeidet skikkelig og grundig ferdig, uten tillegg i prisen. Jeg ringer ham sikkert igjen om jeg trenger snekkerarbeid igjen.

Julia Grønnevet, 28. sep. 2020

Terrazzo flis legging i inngangen (6m2)

Michal har gjort en fantastisk jobb (terrazzo flis legging i inngangen). Enkel og rask kommunikasjon, fullført jobben effektivt og med kvalitet, har ryddet opp etter seg og ikke minst gjort det til en veldig god pris. Jeg anbefaler ham på det sterkeste!

Eva Taucar, 24. sep. 2020

Sette opp skillevegg,åpne vegg,fikse tak

Fantastisk håndverkerbedrift - bare positivt å si fra dag én. Kommer når de skal, gjør jobben effektivt, ryddig kommunikasjon hele veien, nøye på alt fra detaljer til rengjøring/rydding etterpå. Rett og slett strålende, og anbefales på det varmeste. Kommer aldri til å bruke noen andre med mindre vi må.

Lars Vinden, 24. sep. 2020

Skrap & mal baderomstak

Michal var hyggelig, punktlig og grundig. God kommunikasjon og ryddet etter seg. Meget fornøyd, kommer til å benytte hans tjenester igjen!

Marius Oppedal, 10. sep. 2020

Ny parkett

Her ble jeg skikkelig positivt overrasket! Har hatt vansskade og forsikrings-selskapets folk skiftet gulv i stue og kjøkken. Med de var ikke i nærheten så flinke og hyggelige og nøye som disse karene jeg fant på Mitt Anbud for å legge ny parkett på soverommet (som ikke ble dekket av forsikringen). Disse guttene fra Bygg Skladowski kan jeg ikke få fullrost nok. Pålitelige, kom i tide, jobbet hardt, effektivt og estetisk nøye. For ikke å snakke om å rydde opp etter seg. Alt så strøkent og perfekt ut da de dro. Og så var de kjempehyggelige å snakke med. Anbefales varmt! Heldige er de som får tak i disse karene.

Rita Øines, 9. sep. 2020

Sette inn dør i karm

Veldig fleksible og enkelt å avtale med! Godt utført arbeid, akuratt som planlagt. Fikset også innkjøp av materialer og ryddet godt etter seg!

Mette Liset, 9. sep. 2020

Montering av kjøkkenskap

Reparasjon av vegg og montering av kjøkkenskap. Veldig godt fornøyd med utført arbeid som skjedde raskt og fagmessig. Ryddet og vasket (! ) etter utført arbeid.

Stein Nævdal, 24. aug. 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart