Siste evalueringer (15)

Totalrenovering av bad på 7.2 m2 i fjellhamar

Sean gjorde en kjempegod jobb. En heldig kombinasjon av god kommunikasjon, effektivitet og rimelighet. Vårt bad var ikke helt standard og vi hadde noen ønsker som var utfordrende, men det løste Sean gjennom å være løsningsorientert og realist. Anbefales !

Michael, Fjellhamar, 11. nov. 2022

Bytte vinklede dusjkoblinger med rosetter

Litt forsinket oppmøte, ellers topp.

Morten, Finstadjordet, 17. feb. 2021

Legge om til rør i rør

Super kommunikasjon hele veien. Gode råd/ veiledning under veis. Veldig fornøyd.

Dag, Eidsvoll, 7. feb. 2021

Inkobling av oppvaskmaskin

Mycket bra arbete effektiva och rydiga.

Marcus, Skjetten, 5. feb. 2021

Sveisemembran

Jobben er bra utført. Raske var de også.

Bao, Fjellhamar, 31. jan. 2021

Helrenovering av bad i 2.etg,2014 blystadlia

Det er ikke så mye å si annet at dette var fantastisk. Kommunikasjon: Tett og fin dialog fra A til Å. Sean fra Fokus bad er et unikum. Kom med forslag til løsninger jeg ikke hadde sett. Løsningen bl. A som å skjule fordelerskapet til rør i rør, samt stoppkraner var en genistrek og mye annet Pålitelighet og effektivitet: Upåklagelig. Startdato og sluttdato iht avtale perfekt. Prisen jeg betalte: Ikke den rimeligste, men totalvurderingen ble til at jeg valgte Fokus bad. Prisen var fast og ingen tillegg eller overraskelser. Ryddighet: Ingen problemer i det hele tatt. Ryddet etter seg hver dag. Kledde transportveier med papp mv. . Profejonalitet i gjennomføring: Terningkast: 6.

Olav, Blystadlia, 13. nov. 2020

Rørlegger til kjøkken og bad

Sean er en dyktig og veldig hyggelig rørlegger som jeg har hatt gleden av å samarbeide med på mitt renoveringsprosjekt. Han har vært veldig fleksibel og kommet med mange forslag og innspill til gode løsninger, som jeg har satt pris på som selvbygger. Pris og kvalitet har det ikke vært noe å si på så langt, og han har alltid kommet til avtalt tid. Prosjektet er ikke fullført enda, men ut fra erfaringene så langt har jeg ingen problemer med å anbefale Sean og Fokus Bad og Membran AS.

Øyvind, Rælingen, 30. sep. 2020

Opplegg av rør i rør for vann

Sean leverte hva han lovet til den prisen vi var enige om. Han var nøye og hadde kvalitet i høysetet. Veldig bra på kommunikasjon og gjennomføring. Vi brukte Fokus til etablering av vann i kjeller til bad og kjøkken , rør i rør med eget fordelerskap. Fokus Bad og Membran AS anbefales.

Per, Løvenstad, 31. juli 2020

Total renovere et bad.

Vi er super fornøyd med det nye badet, kjempe hyggelig kommunikasjon under arbeidet og bra priser fikk vi også. Kan helt klart anbefale Fokus Bad til andre😊.

Lasse, Blystadlia, 24. juli 2020

Totalrenovering av bad + montering av ekstra toalett i rekkehus

God kommunikasjon underveis og god hjelp til å finne løsninger på ting. Gode på detaljer underveis. Veldig fornøyd med sluttresultat.

Per, Skjetten, 17. juli 2020

Pusse opp badet

Blant 10 bedrifter, valgte vi Fokus bad . De har Lavere pris i forhold til alle de andre bedrifter som var på befaring. Badet vårt har blitt totalrenovert og vi er veldig fornøyde! God pris, rask igangsetting, dyktig og profesjonell oppfølging gjennom hele prosessen. Sean er veldig nøye,Ryddig. Han kommusere meg deg underveis, har gode rabatter 30% avslag på mange varer. Sean er pålitelig, veldig ærlig, ikke minst veldig snill han hentet vaskemaskin min fra butikken.

Abigail, Rasta, 27. juni 2020

Ombygging av et rom til bad

Jeg har gjennom årene hatt som de fleste mange prosjekter, dermed hatt mye å gjøre med håndverkere. Denne gangen ble jeg mot mine tidligere erfaringer meget positiv overrasket. Fokusbad gjorde en utrolig flott jobb, presis, fleksibel undeerveis, medgjørlig, ryddig, ekspert i det han gjorde, meget høflig og vennlig, arbeidsom og behjelpelg. Han vil jeg anbefale med det stekreste. Tusen takk FOKUS BAD.

Bahman, Rælingen, 26. juni 2020

Riving av gammelt bad - oppsett av nytt

Fokus Bad og Membran gjennomførte en totalrenovering av badet vår. Fra start til slutt var arbeidet preget av profesjonalitet. Prosjektleder Sean holdt oss hele tiden oppdatert på arbeidets gang med bilder og Mail, og kom med nyttige innspill til løsninger der vi ikke hadde tenkt på alt. Prisen var det heller ingenting å si på. Vi anbefaler firmaet på det varmeste.

Halvard, Fjellhamar, 1. mai 2020

Total oppussing vaskerom

Veldig bra rett igjennom. 4* pga uheldigheter med arbeidere som ikke dukket opp som gjorde at det dro ut på tiden.

Emil, Skedsmokorset, 16. sep. 2019

Baderom utbedring,renovering og ombygging

Startet med å gjennomføre flere grundige befaringer for å komme frem til omfang og pris på jobben. Kjempebra førsteinntrykk av Sean. God kommunikasjon underveis, og veldig god fremdrift helt frem til siste fase og de siste detaljene. Siste fase tok lang tid av flere grunner og hele jobben tok nesten dobbel så lang tid. Leverte på kvalitet og pris, men ikke tid. Anbefaler firmaet på det sterkeste, til tross for forsinkelser.

Fredrik, Strømmen, 28. aug. 2019
Vis flere evalueringer

Kart