Siste evalueringer (18)

Renovering av 1 baderom og 1 vaskerom

Kvalitet på arbeid: ⭐⭐⭐⭐ Prisen jeg betalte: ⭐⭐⭐⭐ Kommunikasjon underveis: ⭐⭐⭐ Ryddighet: ⭐⭐⭐ Pålitelighet og effektivitet: ⭐⭐⭐ Profesjonalitet i gjennomføring: ⭐⭐⭐ Det mest optimale når man bruker nesten 200. 000 kroner er å vite forventet start og slutt og at det er mulig å få en dialog og få fram sine meninger og synspunkter. Det ble dessverre mye enveis kommunikasjon. Forventningene ble skyhøye på befaringsdagen. Neste gang innhenter jeg tilbud utenom "mittanbud". Har erfart at det er bedre å ordne forskjellige håndverkere selv.

Mach Chhorn, 28. nov. 2020

Kjenner meg ikke helt igjen her: Kunde sendt mld på at arbeid var topp på tlf, etter ferdigstillelse, ang prisen, den var avtalt på forhånd, til og med avslag uten at det ble bedt om. Kommunikasjonen ble ikke helt topp, da kunde valgte å bruke andre håndverkere til noe arbeid, snekker og maler/belegger. Disse jobbet på kvelder/helg. Dette gjorde at det ikke alltid var klart for oss i vårt team. Var ikke i vårt team. Flere purringer fra oss for å få tlf nr til disse, for å få effektivitet på jobben. Ryddighet, pålitelighet og effektivitet ble gjort som alltid: Veldig bra mener jeg. Hvilke arbeid/pris de andre leverte, kan jeg ikke svare på. Vi takker for oppdraget! Kj, murer.

AAB.FLISELEGGING 18. des. 2020

Bytte sotluke i pipe

Veldig fornøyd, vil garantert bruke selskapet igjen!

Anne Helene Kahrs, 20. okt. 2020

Totalrenovering av bad

Vi brukte Kjetil og hans team for å totalrenovere et gammelt bad fra 90-tallet og kunne ikke vært mer fornøyd. Kjetil holdt god kommunikasjon hele veien og sto på slik at vi ikke fikk dødtid. Han hjalp også da vi ikke klarte å bestemme oss for farge på badet ved å sette oss i kontakt med Interiørdesigner Camilla som hjalp oss å finne en bra farge. Snekker, maler, elektriker og rørlegger var også svært dyktige og veldig hyggelige. Det gikk kjapt og kommunikasjon mellom oss og dem var god hele veien. Vi sitter igjen med et sluttresultat som er akkurat slik vi ønsket det. Kan absolutt anbefale denne gjengen og vi kunne tenke oss å bruke de videre til fremtidige prosjekt.

Nicolay Dahl Aase, 31. aug. 2020

Legge avrettingsmasse

Veldig seriøst og ryddig. Og særdeles hyggeleg kar. Kan anbefalast på det sterkaste.

Erlend Forberg, 1. april 2020

Støpe baderomsgulv med flislegging

Vi er kjempefornøyde med arbeidet som har blitt gjort, prisen vi betalte, kommunikasjonen underveis, ryddigheten og generelt deres profesjonalitet. De støpte, la membran, flisla gulv og gjorde annet arbeid på renovering av bad. Underveis mens de arbeidet på badet ville vi bytte og endre på vårt peisområde som de da også spontant tok på på seg uten problem. Dette ble gjort raskt, billig og ble et kjempefint resultat. Vi anbefaler Aab. Flislegging på det sterkeste til alle andre, uansett størrelse på jobb.

Anette Lindhagen, 18. sep. 2019

Bytte ødelagte fliser i dusj på hytte i søgne/kristiansand

Flott arbeid og god kommunikasjon underveis. En fornøyelse å bli kjent med disse.

Åge Johnsen, 12. aug. 2019

Våtrom og flislegging

Meget fornøyd med arbeidet som ble gjort, gode løsninger og tilgjengelighet under byggeperioden. 100/100.

Martin Eiesland, 15. jan. 2019

Membran og fliselegging av bad

Kjempefornøyd med arbeidet Kjetil og sønnen har gjort på badet vårt. Utrolig hjelpsom, trivelig og dyktig mann. Han var utrolig nøye med at alt skulle bli riktig, flislegging på både vegger og gulv ble utrolig fint utført. Han ordnet også med elektriker som la varmekabler. Han la tepper og ryddet fint etter seg. Vi er kjempefornøyd og kan trygt anbefale Kjetil og sønnen.

Leif Reinhardtsen, 19. aug. 2018

Mure og flislegge golv bad

Meget godt fornøyd med Kjetil sin jobb. Tok på seg jobben på veldig kort tidsfrist. Til tross for problemer jeg fikk med en annen håndverker som ødelag tidsplanen var Kjetil veldig hjelpsom og samarbeidsvillig. Kom til punktet hvor han kom til meg under ferien sin for å gjøre jobben. Hyggelig og vennlig i samme slengen. Resultatet ble veldig bra, meget godt fornøyd. Kan anbefalle AAB Fliselegging på det absolutt høyeste.

Bjørn Håvard Saghaug, 18. juli 2018

Membran plus fliser på bade

Kjempe dyktig murer. Meg, som selvbygger, fått utrolig god veiledning av Kjetil. Tar alltid telefon, har mange god tips, koordiner jobb. Veldig hyggelig mann. Bade er kjempe fint, fliser på gulv, fall, alt er bare profesjonelt utført. Ingen kunne levere den jobben til den prisen. Anbefales.

Paulina Samuelsen, 27. mars 2018

Flislegging på bad

Kjetil og sønnen kan jeg virkelig anbefale. Da jeg ønsket og gjøre litt grunnarbeid selv var han veldig hjelpsom og forklarte hvordan ting skulle gjøres. Resultatet var perfekt.

Kristian, 24. mars 2018

Flytter røykrør i pipe.

Fint utført arbeid. Kommer til avtalt tid og gir beskjed ved forsinkelse. Hyggelig murer som anbefales.

Åge Thorsen, 30. nov. 2017

I samtale med 3 firmaer,så nok for nå - gulv og membran på 8m2 bad

Veldig hyggelig samarbeid med godt resultat og til avtalt pris. Jeg er en kravstor og nøye kunde, og ble veldig fornøyd. Anbefaler å bruke dette firmaet på det varmeste.

Bart Huver, 1. nov. 2017

Murer til baderom

Dersom du ønsker en profesjonell arbeider til å legge fliser i huset ditt vil jeg anbefale dette firmaet. Hyggelige arbeidere som respekterer huset med f. Eks at en kler av seg skoene når en kommer inn til folk de ryddet opp etter seg. Kommer til avtalt tid, har ett smil på lur og ei hyggelig tone. Respekterte at vi hadde litt dårlig tid og stilte derfor opp både på Lørdag og Søndag. Jeg vil anbefale dette firmaet til min familie og venner.

Stig Haugnes, 13. aug. 2017

Legging av membran og fliser på bad

Førsteklasses arbeide og god kommunikasjon hele veien. Insisterte på å gå i sokkelesten selv om vi hadde lagt til rette for å gå med sko inne. Dette for å unngå tilfeldige merker i trapper mm. Veldig nøye utført arbeide til en realistisk pris med førsteklasses materialer. Kjempehyggelige folk! Anbefales på det sterkeste!

Sverre Moen, 15. juli 2017

Mur og flislegging

Proffe murer og flislegger.

Alf Torvald Bensvik, 6. juni 2014

Støping av gulv og membran

Kjetil var på befaring og gjorde et meget godt inntrykk. Ingen tvil om at han kan faget sitt. Utrolig pliktoppfyllende ovenfor meg som kunde. Kom altid som avtalt og ga altid beskjed om fremdrift. Utførte jobben til avtalt tid og pris. Kan absolutt anbefales.

John, 30. mars 2014

Oppvask maskin

Ble 900 kroner over avtalt pris, men siden god jobb så var det helt ok.

Johnivarsandvik Johnivarsandvik, 3. okt. 2013

Jobben ble videresendt til rørlegger, som jeg samarbeidet med da. Dyktig rørlegger som ble nødt til å ta litt ekstra pga tilgang på plassen. Har jeg blitt forklart:)

AAB.FLISELEGGING 26. mars 2017

Vis flere evalueringer

Kart

Kart