ELEKTRO TEAM AS AVD HITRA

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

ELEKTRO TEAM AS AVD HITRA

Elektro Team AS ble etablert i 1987. Firmaet har kontor og lager på Fillan i Hitra Kommune og Hamarvik i Frøya Kommune.Elektro Team AS hadde i 2010 en omsetning på ca 32 mill. Firmaet har spesialisert seg mot det lokale næringslivet og privatmarkedet. Våre satsingsområder er bl.a elektro, IKT/ nettverk , telefon, alarm og sikkerhet, automasjon og maritime elektriske installasjoner.Elektro Team AS har egen IT avdeling og kan levere komplette IKT til sluttbruker i industri, offentlig eller privat.

I 2009 etablerte vi automasjonsavdeling for service, drift, utvikling og vedlikehold for våre samarbeidsbedrifter i industrien.

De senere år har vi utviklet firmaet til å  forestå  totaltekniske entrepriser. Vi startet med det i 2003 da vi overleverte vår hittil største totalteknisk entreprise ved Hitra Helsetun til Hitra Kommune til en prislapp på ca 30 mill. Senere har vi levert totatekniske løsninger ved flere skoler og andre offentlige bygg.

Elektro Team AS er tilsluttet bransjeorganisasjonen NELFO og er en bedrift i ELFAG som er en av de få kjeder for elektroentreprenører som er landsdekkende.


.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften