Siste evalueringer (11)

Oppussing av bad i stavanger

Utrolig bra kvalitet på alle som var innom fra Baderomsspesialisten og gjorde en jobb. De hadde et veldig spennende forslag til baderomsløsning, som viste seg å bli veldig bra. Alt arbeidet ble utført med høy kvalitet, og det var ryddig og rent etter jobb hver dag. De brukte så lang tid som det var forespeilet, og prisen ble eksakt det som ble tilbudt (ingen overraskelser). Anbefales varmt til alle som ønsker seg nytt kvalitetsbad!

Eirik Gudmundsen, 5. mai 2020

Helrenovering av baderom

Veldig fornøyd med arbeidet. Vi totalrenoverte badet. Arbeidet inkluderte riving helt ned til stendverket og så bygging av nytt bad. Veldig ryddige i arbeidet. Kommunikasjon og kvalitet på høyeste nivå! Dyktige og løsningsorienterte folk. Både sjefen og håndverkere. Flott butikk på Buøy med utstilte eksempler hvor en kan faktisk se for seg hvordan badet kommer til å se ut. Kan kraftig anbefales for både store og små prosjekter.

Ivan Rajic, 21. april 2020

Renovering av bad

Seriøse og flinke i alle ledd. Vi ble godt ivaretatt og følte oss trygge i alle avgjørelse. Veldig flinke håntverkere. 👌🙂. . . Og hyggelige folk.

Jorunn Ilebekk, 20. feb. 2020

Kraftig oppdatering av bad på hundvåg

Baderomspesialisten kan trygt anbefales. Topp kvalitet på alt utført arbeid, topp kvalitet på alle personer som har vært involvert. Har brukt dem 2 ganger nå til bad og jeg vil bruke dem igjen ved behov. Svært god kommunikasjon mellom meg og leder og fikk kjapt beskjeder fra de som utførte jobben.

Egil Bokn, 11. feb. 2020

Lite bad som trenger renovering

Vil man ha skikkelige og dyktige folk så velger man disse! Veldig fornøyd med arbeidet av total renovering av bad. Flott butikk på Buøy og det tok ikke eieren mange minutter før han forstod nøyaktig hva jeg var ute etter. Min mor (som var med) sa til meg: du velger jo fortere bad enn en koffert! Men slik var det faktisk! En eier som tryllet frem de flotteste fargekombinasjonene! Badet ble nydelig! Så takknemlig for jobben som ble jobb. Hyggelige var de også, alle mann!

Henriette Dahl, 2. des. 2019

Renovering av bad

Total renovering av bad. Riving av vegger, golv og tak. Arbeidet ble gjort raskt og effektivt, alt ble ryddet vekk, minimalt med støv. Meget bra utført arbeid. Nye vegger, tak og golv med varmekabler ble grundig og forskriftsmessig utført, bl. A. En fliselegger som kunne faget sitt. Flott arbeid! Alt med denne bedriften virket pålitelig og solid. Håndverkere som møter til avtalt tid, gjør en skikkelig jobb, og god kommunikasjon og dialog hele veien. Anbefales på det varmeste!

Kjell Erling Slettevold, 14. okt. 2019

Trenger ny varmtvannsbereder

Effektiv og god jobb gjort til avtalt pris.

David Strøm, 2. aug. 2019

Totalrenovering av bad

Etter å ha pusset opp hus og bad flere ganger tidligere er jeg uhyre imponert over Baderomsspesialisten. God kommunikasjon og dialog i tilbuds-/planleggingsprosessen. Oversiktlig tilbud som inkluderte alle kostnader. God kommunikasjon om plan og gjennomføring. Dette er den mest effektive gjennomføring av et prosjekt jeg har sett. Ingen dødtid utover det som var nødvendig for tørking mm. Kvaliteten på utførelsen og fagfolkene var ekstremt bra. Veldig bra oppfølging også etter jobben. Faktura stemte med tilbudet innenfor noen få prosent. Minimalt avvik skyldtes gammelt hus. Ville aldri brukt noen andre til tilsvarende jobber. Anbefales sterkt!

Steven Viddal, 2. juli 2019

Renovering av loftsetasje

Fantastisk dyktige fagfolk. Riktig nok dyrere enn konkurentene men det er de verdt. Fleksible i løsninger underveis og innenfor avtalt tidsramme.

Eystein Andreassen, 22. sep. 2018

Totalrenovering av bad i leilighet

Brukt til totalrenovering av bad i eldre leilighet på Tjensvoll sommer/høst 2014. Meget flinke og serviceinnstilte daglig leder og håndverkere. Fikk se mulige løsninger i showroom på Hundvåg, og var på befaring i leilighet for å finne en løsning som passet oss. Håndverkere tok kontakt underveis i prosessen slik at vi fikk et resultat vi er strålende fornøyd med. Perfekt flisarbeid!

Idar Smebakk Slettebø, 8. nov. 2015

Renovering av bad

Veldig bra utført jobb. Noe småplukk som ble påpekt, men hurtig ordnet opp i. Pålitelige håndverkere.

Jan Finstad, 19. nov. 2014

Flislegge bad

Jeg er kjempe fornøyd med både service og jobben som ble gjort av Baderomspesialisten. Det kunne ikke vært gjort bedre. Det er blitt et kjempe flott bad. Arbeidsomfanget besto i å renovere et eksisterende bad. Det vil si rivning av eksisterende fliser og bygge opp et helt nytt bad med nye fliser på golv og vegger, samt montasje av nye baderoms møbler. Arbeidet ble startet veldig raskt etter avtale om jobben. Utført innenfor avtalt tid.

Ina Trane, 21. juni 2014

Takk for flott tilbakemelding mvh Jan Magne Pedersen Faglig leder

BADEROMSPESIALISTEN AS 1. aug. 2014

Vis flere evalueringer

Kart

Kart