Siste evalueringer (5)

Legge opp til nye taklamper og stikkontakter

Lende elektro var fleksible, hjelpsomme og effektive. De utførte noe som virket som en todagers jobb på kun 4 timer. Kommer til å bruke de igjen neste gang!

Birk, Stavanger, 2. juli 2021

Trenger tømrer,rørlegger og elektriker til hytten i tonstad

Det fine med Lende Elektro er kommunikasjon. De kommer når de sier de skal komme, de kommer med forslag på hvordan de mener er best å gjøre arbeid og de gjør en meget bra jobb. Meget fornøyd med jobben utført på vår hytte. Vil bruke Lende igjen uten tvil. :).

Willem, Tonstad, 16. mai 2020

Legge inn strøm i hytte

Rask med byggestrøm slik at vi kunne ha strøm i hytta påsken '17. Deretter mye purringer for å få gjort arbeidet. Også mye purring for å få meldt inn installasjonen til Agder Energi. Påstått gjort flere ganger siden sept '17. Sist uke (14 jan '18! ) var jeg nok en gang i kontakt med AE, enda ikke mottatt innmelding - og de har nå overtatt purringen. Ikke får jeg lovpålagt dokumentasjon heller etter gjentatte lovnader siden okt '17.

Wictor, Tonstad, 20. feb. 2018

Bygge om garasje

Rask respons. Arbeidet fort. Holdt tider. - ryddet itte opp etter seg. Arbeidet blei mye dyrere enn eg fekk intrykk av når me snakte sammen.

Stian, Helleland, 18. jan. 2018

Legge varmekabler og fliselegge gang

Brukte Lende Elektro AS ifm legging av varmekabler. God kommunikasjon. Avtalte tider ble holdt. God pris. De rydder opp etter seg. Har ingen vansker med å anbefale dette selskapet videre!

Ove, Sandnes, 10. okt. 2017
Vis flere evalueringer

Kart