FLYTTEFOTEN AS

4.8 (105 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

FLYTTEFOTEN AS

Flyttefoten bistår med alt innenfor flyttetjenester for private og bedrifter. Vi tilbyr også alt av lagerløsninger, emballasje, vask, avfallshåndtering og tømming av dødsbo. Ta kontakt for en hyggelig prat.


Flytting:
Nordmenn bruker mye tid og penger på innbo og hjem. Faktisk er vi på verdentoppen. Det er derfor viktig at flyttingen gjennomføres uten skader på eiendeler eller bolig.

Vi kan også tilby fastpris på hele oppdraget etter befaring.


Kontorflytting:
Flyttefoten er et effektivt og pålitelig flyttebyrå. Vi kommer gjerne på gratis befaring slik at vi kan gi dere et godt og riktig tilbud - enten fastpris eller på timebasis. Vi stiller med drevne flyttekonsulenter, utstyret og erfaringen som trengs for å gjøre flyttingen til en rask og smertefri operasjon. Vi kan i tillegg til selve flyttingen bistå med nedpakking, demontering/montering, utpakking, avfallshåndtering, diverse håndverksarbeid og vask.

Vi har også mye erfaring med tunge og krevende løft. Skal bedriften være operativ under flyttingen? Det lar seg gjennomføre med god planlegging og en fornuftig flytteprosess. Dette hjelper vi dere med! Ønsker bedriften å flytte i helg tilbyr vi det uten tillegg i prisen?

Vi sender gjerne referanser fra tidligere kontorflyttinger om det er av interesse.


Emballasje:
Flyttefoten tilby alt av flytteemballasje. Se www.emballasjebutikken.com for mer informasjon og priser på dette. Vi tilbyr rask og gratis levering ved kjøp over 300,- kroner.


Piano -og flygelflytting:
Flyttefoten er trolig bransjens mest erfarne pianoflyttere. Vi har kunnskapen, teknikken og utstyret som trengs for å gjennomføre pianoflyttinger og andre krevende oppdrag på en trygg og profesjonell måte. Sikkerheten prioriteres høyt - så verken piano eller våre medarbeidere utsettes for skader under flyttingen.

Vi flytter til daglig pianoer og flygler for de største forhandlerne i Oslo. Dette betyr at du kan være sikker på at vi vil gjøre jobben raskt, sikkert og til avtalt pris. Vi flytter også brannskap, safer, våpenskap og liknende.


Lagring:
Flyttefoten tilbyr alt av lagerløsninger! Ta kontakt for tilbud. Ofte trenger man å lagre hele eller deler av flyttelasset i en periode. Vi har møtt dette behovet med å disponere et eget lager.

Priser på lagring er avhengig av hvor mye og hvor lenge dine ting skal lagres - men vi har en minstepris på 750,-/mnd.


Tømming av dødsbo:
Flyttefoten rydder, tømmer og vasker dødsbo. Vi kan tilby en fastpris etter gratis befaring, eller gjennomføre tømmingen på timebasis.

Når man tømmer dødsbo er det viktig å vise respekt for de som har bodd der, og de eiendeler som tilhører familien. Vi er nøye under ryddingen og kommer vi over ting som vi mener kan være i familiens interesse å beholde, setter vi det til side. I slike tilfeller hjelper det både oss og dere med en åpen dialog.

Vi kjøper antikviteter, malerier, kunst, smykker, møbler, samleobjekter, servise, postkort, leker, klær, militæreffekter og liknende. Verdifulle gjenstander og kunst kan selges på kommisjon direkte til samlere, gjennom auksjon eller i vår bruktbutikk.


Avfallshåndtering:
Vi kan ta oss av avfallet etter flyttingen. Vi vet av erfaring at dette ofte er et behov og våre gutter er godt forberedt til å ta hånd om dette.

Miljøavgift for avfallshåndtering kommer da i tillegg.


Flyttefoten - Et forsvarlig valg

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften