Jobben ble utført på Mittanbud

Diverse snekkerjobber - Hytte på fjellet

Nytt innvendig tak med isolering. (35m2) Gammelt tak følger taksperrer innvendig og nytt tak skal legges slik at det følger takvinkel på yttertak. Endringen vil gjøre at det vil bli høyere under taket inne. Det må isoleres og legges takpanel. Bygge Hems 12m2 Etter at nytt tak er lagt ønsker jeg å få laget en liten hems i en del av bygget. Her må det gjøres noe tilknyttet eksisterende taksperrer da det er behov for å senke ned Gulvet i hemsen for å få tilstrekkelig høyde på hems. Ny gulvkonstruksjon og legging av heltregulv (25m2) Eksisterende gulv er et gammelt og skjevt furugulv med litt svikt her og der. Må få ordnet dette og lagt et nytt heltregulv som legges slik at det kan tåle store temperatursvingninger og fuktvariasjoner.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 14. jan 2020, under kategorien Snekker, Takoppløft/Ark, Tregulv og Isolasjonog ble utført av Harpefoss Byggservice AS i Nord-Fron

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Harpefoss Byggservice AS for å utføre jobben

Harpefoss Byggservice AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Diverse snekkerjobber - Hytte på fjellet

Harpefoss Bygg har totalrenovert min hytte innvendig. Jeg er strålende fornøyd med hele prosjektet og resultatet. Hele veien har de vært flinke til å gi oppdateringer og holde meg informert. Topp kvalitet på arbeidet, Veldig ryddig og profesjonelt.

Skrevet av Lasse

nov., 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste