Jobb-id: 2734874, Registrert: 4.10.2020

Ombygging/ferdigstilling av bad

3083 Holmestrand

I vår enebolig fra 2001/2002 har vi et rom i underetasjen hvor det er planlagt innredet bad. Rommet er på ca 10,6m2, (vegger måler ca 3,2x3,3 meter). Standard takhøyde på 2,40 meter.

-Gulv består av ferdigstøpt betong med varmekabel. Det er lagt inn 2 sluk, et for dusj og et for badekar.
-3 av veggene er bygget med rupanel og et lag gipsplater på stenderverk. Den fjerde veggen er i murte lecablokker og står upusset. Samtlige overflater er ubehandlet siden byggeår.
-I himling er det montert takess eller tilsvarende.

Det er lagt vanntilførsel med rør i rør til dusj, toalett og håndvask, og det er trukket rør fra tilførselskap for badekar. Ingen rør er koblet til i skap for vanndistribusjon.

Hvis mulig ønsker vi å flytte plassering av håndvask fra vegg C til vegg D, dette forutsetter at vi kan få tilstekkelig fall til å benytte eksisterende avløp i vegg. Det er ikke aktuelt å hugge/skjære opp gulvet.

-På gulv skal det legges membran og flis. Behov for eventuell avretting må vurderes ved befaring. Dersom det skal være baderomspanel på veggene må det legges sokkellist i flis.

-På veggene blir det en vurdering om det skal legges flis eller monteres baderomspanel/plater, dette avhenger av kostnad. Vil derfor gjerne ha et prisoverslag på begge alternativer. Eventuell riving av rupanel og gips kan jeg utføre som egeninnsats. (Dersom veggene uansett skal åpnes delvis for flytting av rør er det kanskje greit å rive alt til stenderverk).

-Rørarbeid blir å legge vann og avløp til ny plassering av servant hvis mulig, legge tilførsel til badekar, montere toalett og koble alt ferdig i skap. (Har nytt gulvstående toalett for montering, men vurderer vegghengt).

-Elektrikerarbeid blir 5-6 downlights i himling m/dimmer, tilførsel til speilbelysning + dobbelt stikk v/speil/baderomsinnrening. Det er pr idag et lyspunkt i tak, samt rør/kabel til nåværende speilplassering. Demontering og remontering av himlingsplater for downlightmontasje utfører jeg som egeninnsats.

Detaljer som valg av baderomsinnredning, dusjkabinett og badekar er ikke avgjort pt.

Dette er i grove trekk utgangspunktet. Planskisse og bilder av rommet kan sendes ved behov. Ytterligere detaljer ang. prosjektet vurderes ved befaring.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb