Jobben ble utført på Mittanbud

Totalrenovering av 79 kvm. leilighet på Vinderen, Oslo - Ferdig april 2022

Vi søker en entreprenør som kan påta seg ansvaret med å totalrenovere en leilighet på Vinderen, med ferdigstillelse senest i midten av april 2022. Dette innebærer blant annet å rive nåværende kjøkken og bad, totalrenovere bad, legge nye gulv, fjerne noen lettvegger og bygge noen nye, sparkle og male vegger, bytte himling i noen rom, samt flytte kjøkken ut i stue (hvis mulig). Leiligheten vil være tom, bortsett fra inventar som skal kastes (skap, kjøkkeninnredning), og tilgjengelig hele tiden fra november 2021 til ferdigstillelse senest i midten av april 2022. Entrepenør står for all koordinering, praktisk gjennomføring og evt. søknad til PBE, samt bortkjøring og håndtering av alt avfall. Hvilke materialer som skal kjøpes inn av henholdsvis oss og entreprenør må spesifiseres senere når vi legger ut en ferdig oppdragsbeskrivelse for anbud. Foreløpig oppdragsbeskrivelse (se vedlegg) er ikke detaljert og ferdig nok til å kunne gi et forpliktende anbud, men hvis dere har et prisestimat på arbeidet (minus materialer) så er det flott. Hvis dere tar kontakt med oss er det fint om dere også svarer på følgende: - Om dere kan tilby gratis og uforpliktende befaring i løpet av november. - Om dere har mulighet til å bygge plassbygde skap og bokhyller. (Dette er ikke med i den foreløpige oppdragsbeskrivelsen, men kan bli aktuelt). - Om dere har egne innkjøpsavtaler for materialer (f.eks. parkett, fliser, kjøkken- og baderomsinnredning osv.) og i så fall fra hvilke leverandører og med hvor stor rabatt. - Hvilke sertifiseringer og godkjenninger dere har.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 19. sep 2021, under kategorien Entreprenører og Totalrenovering av boligog ble utført av GBA BYGG AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte GBA BYGG AS for å utføre jobben

GBA BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Totalrenovering av 79 kvm. leilighet på Vinderen, Oslo - Ferdig april 2022

GBA bygg AS ved Anton har totalrenovert vår leilighet, med nytt bad bygget opp fra grunnen, nytt kjøkken (flyttet til stue), nye gulv, vegger og tak, samt nytt el- og røropplegg. Arbeidet har vært utført effektivt, med høy kvalitet, og Anton har vært svært serviceinnstilt, imøtekommende og ryddig underveis. Alle underleverandører har vært hyggelige og imøtekommende. Vi er svært fornøyde med det endelige resultatet og anbefaler GBA varmt til andre som ønsker en seriøs entreprenør.

Skrevet av Lars

des., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste