Jobben ble utført på Mittanbud

Oppussing av hus.

Vi ønsker å pusse opp hus som er oppført i 1950, og som er tilført i 1970. Det er 2 bad i huset, hvorav det ene er pusset opp i 2000. Vi har overtakelse 1 nov 2021 og ønsker at arbeidet kan starta så nære denne datoen som mulig. Vi ønsker å få gjennomført følgende: Drenering samt rehabilitering av grunnmur. Nye avløp og rør. (Det er vann fra privat brunn samt egen septiktank. Skifte/rehabilitere etasjeskille. 2 bad. Ny elektrisitet i hele huset. Nye vegger med ny isolering av yttervegger. Nye gulv. En etage med micro-sement og en med gulvpanel. Vi ønsker gulv-varme i alle etager. Vi ønsker prisforslag for vann og elektrisk. Ny innvendig trapp.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 29. sep 2021, under kategorien Snekker, Rørlegger, Totalrenovering av bolig, Drenering/Isolering, Grunnmur/Såle og Entreprenører i Frogn

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste