Jobben ble utført på Mittanbud

Renovering av kjøkken og stue

Skape åpen løsning mellom stue og kjøkken ved å rive vegg fra yttervegg og fram til pipeløp, erstatte bæring(tre, stål etc.) om dette er nødvendig, dette er en murvegg i likhet med alle veggene i leiligheten. Rive tak for å legge lydisolering (lydbøyler, isolering). Evt også sette opp en lydisolerende vegg på ene veggen som er vegg i vegg med nabo(skal da hovedsakelig isolere stemmer, ikke trykk). Legge avrettingsmasse og ny parkett og lister. Legge opp noe nytt elektrisk og rør for nytt kjøkkenet. Kan hende det også må legges nye elektriske ledninger langs de nye listene, da leiligheten ikke har skjult anlegg. Montering av kjøkken. Rivning av parkett og kjøkken blir gjort på forhånd av oss. Forespeiler at arbeidet ønskes oppstart iløpet av første kvartal 2022. Stue og kjøkken er totalt ca 25 kvm.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. nov 2021, under kategorien Snekker, Montering av kjøkken, Kjøkkenrenovering, Riving av murvegg, Elektrikertjenester, Isolasjon, Tregulv, Ventilasjon, Gulvavretting, Entreprenører og Rørlegger i Oslo

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste