FasadeEksperten AS

4.5 (10 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Christies gate 32A, 0557 Oslo
 • Åpner i dag klokken 08
  Søndag Stengt

FasadeEksperten AS

PRESENTASJON AV FASADEEKSPERTEN AS

FasadeEksperten AS med ca 40 ansatte, har meget lang erfaring (ca 20 år) med restaurering av fasader, Antikvarisk Rehabilitering, Mur og Betong, med i overkant av400 større prosjekter, bl.a. i Oslo, og Stockholm. I tillegg til omfattende engasjementer innenfor feltet gamle, og bevaringsverdige historiske bygninger. Samt antikvarisk rehabilitering relatert til historiske bygninger med den høyeste internasjonale fredningsklasse.

FasadeEksperten AS er medhold av Plan og Bygningslovens §98A og forskrift om godkjenning av foretak for ansvarsrett av 22.januar 1997 nr 35 (GOF) gitt følgende sentrale godkjenning:

Utførelse av Murarbeid i tiltaksklasse 2
Utførelse av Montering av bærende metall?eller betongkonstruksjoner i tiltaksklasse 1
Utførelse av Arbeid på bevaringsverdige byggverk i tiltaksklasse 2
Utførelse av Plasstøpte betong konstruksjoner i tiltaksklasse2
Utførelse av Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1
Utførelse av Taktekingsarbeid i tiltaksklasse 2
Utførelse av Riving og miljøsamering i tiltaksklasse 1

FasadeEksperten har blitt tildelt tiltaksklasse 3, noe som viser at vi er en av de beste innenfor bevaringsverdige byggverk og fasaderehabilitering. Denne utmerkelsen (Utførelse av Arbeid på bevaringsverdige byggverk i tiltaksklasse 3) blir tildelt fra Direktoratet for Byggkvalitet. Der tiltaksklasse 3 er den høyeste klassen en bedrift kan få på dette området.

FasadeEksperten AS er medlem av organisasjonen StartBANK (www.startbank.no). Denne organisasjonen er et leverandørregister for bygg- og anleggsnæringen, og ble etablert i tett samarbeid med Byggenæringens Landsforening (BNL) og offentlige myndigheter. Formålet til StarBABK er å sikre byggebransjen seriøse samarbeidspartnere. Leverandørene sånn som FasadeEksperten, vil bli vurdert på grunnlag av på forhånd fastlagte, objektive godkjenningskriterier.

StartBANK Id: 141441

FasadeEksperten AS har valgt å bygge opp vår virksomhet slik at vi kan tilby våre kunder et totaltilbud på hele prosjekter, dvs. totalentreprise.

FasadeEksperten AS har egne spesialiserte avdelinger, med egne verksteder innen mur, fasadeisolering, maler, blikk, stukkatur (gipsmaker). Vi har samt et eget stillase-selskap StillasEksperten AS. Dette gjør oss i stand til en mye strammere og dermed bedre fremdrift i våre kunders prosjekter. Dette sikrer igjen en konkurransedyktig pris.

Vi benytter kun våre egne høyt kvalifisert ansatte i våre prosjekter.

Vi jobber hardt hele tiden etter å ligge i forkant av den teknologiske utviklingen, samtidig med at all virksomhet er forankret i gamle utprøvde, og testede håndverkstradisjoner.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 08
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften