TOTALMASKIN AS

3.8 (6 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

TOTALMASKIN AS

Velkommen til TOTALMASKIN AS.
Kvalitet hele veien!

Totalmaskin AS ble etablert i Melhus i 2011.
Med utgangspunkt i vei, vann og avløp den gangen er det kommet til mange fagfelt.?
Vi har i dag gleden av å tilby oss som Totalentreprenør. Totalmaskin AS kan nå levere deg et komplett pakketilbud på ditt prosjekt. Tømmer, betong, rørlegger, anleggsgartner, mur - vi har egen murmester, egen stikningsingeniør og egen sivilingeniør som teknisk faghjelp ved eks? tomteutvikling ++. I tillegg har vi med våre gode faste samarbeidspartnere på El og tele fag. Vi føler nå våre mål til det å være en mest mulig allsidig TotalEntreprenørBedrift er i ferd med å gå i oppfyllelse. Bare se..

Med fokus på kvalitet, tillit og god service er vi det naturlige valget for deg om du er liten eller stor kunde.

Totalmaskin leverer alltid tjenester med forventet kvalitet til forventet pris.

I Totalmaskin arbeides det alltid målrettet for å utvikle oss i takt med samfunnskrav og omgivelser.


Derfor har Totalmaskin AS mannskap, utstyr, og produksjonsmetoder som alltid er fremtidsrettet med fokus på samfunnets krav til helse, miljø og sikkerhet, (HMS) og vi er
i tillegg sertifisert som Miljøfyrtårnsbedrift.

Vår service og evne til fleksibilitet fører til lave kapital og overheads kostnader i bedriften som da igjen fører til konkurransedyktige priser til fordel for våre kunder.

Vår base, med beliggenhet rett ved motorvegen på sørsiden av Melhus sentrum, ligger i Hofstadvegen 38. Dette er like utenfor Trondheim by og herfra har vi hele Midt-Norge som arbeidsområde.?

Vi gjør jobben ordentlig - til riktig tid og pris!

HMS.

Helse, miljø og sikkerhet er grunnleggende elementer i vår daglige drift, og er alltid med helt fra planleggingsstadiet/ prosjektering av nye prosjekter.

Vi jobber etter en null - skade - visjon på personell, materiell, indre og ytre miljø og har rutiner som ivaretar dette både internt og ute på byggeplassen.
I tillegg til egne rutiner for HMS-arbeid i prosjektene innretter vi oss alltid etter våre oppdragsgiveres krav og forventninger til vært enkelt prosjekt.

Ta kontakt om dette høres interessant ut.?
Vi ser fram til et godt samarbeid til nettopp ditt prosjekt!

Ha en strålende dag :)

TOTALMASKIN AS.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften