Siste evalueringer (36)

Maling av borettslag

Jobben er ikke helt ferdig enda, da vi selv har valgt å dele denne opp over tid. Det har vært meget enkelt å kommunisere med firmaet underveis, og de har så langt gjort en jobb vi er fornøyd med :).

Marit Transeth, 7. juni 2019

Utvendig maling av to 6 manns boliger i sameie

Vi valgte bedriften på bakgrunn av gode evalueringer og en rimelig pris. Under befaring fikk jeg inntrykk av at de virke pålitelige, og dyktige i faget. Kommunikasjon har også gått lett underveis. Arbeidet ble gjenomført i avtalt tidsrom og til avtalt pris. Etter hva vi kan bedømme har de etterlatt et godt resultat og får våre beste anbefalinger.

Simen Strand, 7. feb. 2019

Maling av 209 kv.meter enebolig

Hyggelige og seriøse. Overleverte på avtalt arbeid. Ferdig før tiden som ble antydet. Anbefales.

Ragnar Sørum, 26. sep. 2018

Maling av 150kvm enebolig og 50kvm garasje

Raskt og godt levert. Svært fornøyd med resultatet.

Petter Schouw-hansen, 7. juni 2018

Beising av hus utvendig,inkludert vasking.

Shala ble valg p. G. A. En grei pris og gode referanser. Han har vært lett å få tak i. Han kom til avtalt tid og brukte så lang tid på jobben som var avtalt. De (tre stk. ) jobbet meget raskt og effektivt. Så vidt vi kan bedømme nå er kvaliteten bra. Og de vasket til og med vinduer, siden vi ikke var hjemme selv da stillaset sto oppe. Vi hadde et par mindre ting som trengte oppretting, og det ble gjort raskt. Fakturaen var som forventet og avtalt.

Randi Aakvaag, 4. juni 2018

Maling av tomannsbolig.

Hyggelig, holder avtaler, realistisk pris, effektiv. Jeg gir Shala mine beste anbefalinger.

Per Talleraas, 29. mai 2018

Maling av hus

Shala bygg har malt hele huset vårt to strøk, og lagt blikk på vannbord. De har gjort en veldig bra jobb, raske og flittige, og god kvalitet. Lite søl, og ryddig. De oppleves som profesjonelle og dyktige i faget, og var veldig greie og hyggelige å forholde seg til. Veldig fint at de selv hadde alt av stilaser og lift, maling og utstyr. Ryddig og grei kontrakt hvor alt inngikk. Vi kommer nok til å bruke disse igjen. Kan anbefales.

Hege Benedikte Gulsvik, 23. mai 2018

Maling av enebolig (toppstrøk)

Shala Bygg gjorde en veldig god jobb med å male vår enebolig. De var nøye med både tildekking og maling, og jobben ble gjort på to dager (to strøk). Sluttresultatet ble veldig fint. God kommunikasjon underveis, med raske tilbakemeldinger på e-post / sms. Kan anbefales!

Bent Erik Skogstad, 11. mai 2018

Utvendig maling av 2 etasjers enebolig med 120 m2 grunnflate (en kortside og en langside)

Shala bygg var alltid enkle å få tak i, utførte jobben godt, effektivt og til avtalt tid. Kan anbefales.

Torleif Solberg, 7. aug. 2017

Maling av enebolig,ca. 100 kvm grunnflate,2 etasjer m/veranda.

Malerjobben ble utført raskt og effektivt i henhold til kontrakt til vår fulle tilfredshet . Fint arbeifdsteam. (husk tildekking av blomsterbed) Firmaet kan absolutt anbefales. Arne Tjell Haugen Stabekk.

Arne Tjell Haugen, 6. juli 2017

Male hus og garasje utvendig

Shala bygg gjorde en utmerket malejobb. De er svært fleksible og lett å gjøre avtaler med. Jobben ble fullført 2 dager før planlagt oppstart, siden været tillot det. Luan er veldig hyggelig og raskt med både kontrakt og faktura.

Øystein Lorvik Nilsen, 5. juli 2017

Maling av nybygg enebolig

Veldig fornøyd med arbeidet. Effektive og kom alltid til avtalt tid. Ville brukt de igjen.

Rayner Vintervoll, 4. juli 2017

Maling av 1/2 part av 2 manns bolig

Shala Bygg var raske og effektive, De holdt planen og gjorde godr arbeid. Vi ville brukt dem igjen.

Øyvind Leira, 29. juni 2017

Maling av 200 m2 enebolig

Rask og nøyaktig utført vask og maling av hus. God service og kommunikasjon. Kan anbefales.

Peer Børretzen, 3. juni 2017

Utvendig maling av hus

Godt utført jobb med presisjon. Raske,nøye og ingen søl. Kom til avtalt tid, hyggelige folk og vi kan trygt anbefale disse til andre!

Bjørn Stevning Hole, 25. mai 2017

Utvendig maling,div.flekkarbeid

God og grei kommunikasjon god service utførte oppdraget på en god og tilfredsstillende måte Kriss Mahn Melby.

Malermester Melby As, 21. okt. 2016

Maling av stor enebolig

Denne jobben ble utført med stor profesjonalitet. Kom på befaring og ga fast pris på oppdraget. God dialog under hele prosessen. Dette er en aktør jeg garantert kommer til å benytte til senere oppdrag også.

Bjørn Johan Haugen, 11. sep. 2016

Utvendig vask+maling av hus

Shala bygg gjorde en veldig bra jobb og til en god pris både av vasking og maling av de fire tomansboligene i haugtor borettslag, hyggelige og raske karer og jobben ble gjort fort, vi er meget fornøyde!

Therese Evjen, 7. juli 2016

Utbedring og maling av vegg uten vinduer,ca 100m2

Oppdraget ble endret til nytt panel på hele veggen, nytt takutspring, to lag maling oppå grunning, osv. Shala bygg gjorde en rask og god jobb, var flinke i kommunikasjonen før, under og etter, inkludert kontrakt (som ble forbrukerrådets standardkontrakt). Shala bygg gjorde jobben før avtalt tid, var svært effektive, med god kvalitet, og ryddet godt opp etter seg. I tillegg var de hyggelige! Hva mer kan man ønske seg? Shala bygg anbefales herved!

Amund Eriksen, 7. juli 2016

Maling av enebolig oslo

Shala Bygg gjorde en utmerket jobb ved maling av enebolig i Holmenkollen; ryddig tilbud, møtte opp som avtalt, jobbet effektvt, var behagelig å prate med om oppdraget og de påtok seg også å fikse noen ekstra småting når de først var på taket vårt, uten ta noe ekstra betaling Ryddet fint opp etter seg og lagde faktura som avtalt, anbefales på det varmeste! Juni 2016, Rune Ågnes.

Rune Ågnes, 3. juni 2016

Beising

Raske nøyaktige flinke folk som tar jobben seriøst,kan ikke få rost dem nok. Har jeg noe jeg skal gjøre skal jeg kontakte Shala bygg. Som sakt godt utført jobb.

Kjell Solvang, 15. mai 2016

Vedlikehold av bygningsmasse sameiet bakketunet 3300 hokksund

Styret i sameiet Bakketunet er meget fornøyd med den jobben som Shala Bygg har gjort i forhold til vedlikehold og malingsarbeider av bygningsmasse på tunet vårt. De har vært nøye, jobbet systematisk og levert tjenester etter den pris som var avtalt. Vår opplevelse er at vi kan anbefale Shala Bygg på det sterkeste!

Sameiet Bakketunet V/styreleder, 26. juni 2015

Vask og maling av enebolig

Shala bygg gjorde en veldig bra jobb. De kom som avtalt og jobben ble utført i henhold til kontrakt. I tillegg så kom de i to - tre tilfeller med billigere, men like gode, løsninger en hva vi hadde tenkt. Og på den måten sparte vi en del penger. Jeg synes dette er tegn på gode og profesjonelle holdninger, og jeg har ingen problemer med å anbefale dem til andre eller bruke de igjen ved en senere anledning.

Ole K. Mathisen, 17. juni 2015

Vasking og maling av 3 etg leilighetsbygg,

Fikk best tilbud av dem, de gjorde jobben raskt og bra. Bra service og god dialog med sjefen. Fikk fastpris på jobben, avtalen var blant annet 2 strøk på to store murvegger, noe som viste seg at var for lite, de tok da og malte noen strøk ekstra uoppfordret uten endring i pris da de ikke syntes resultatet ble noe bra etter de 2 første. Ikke mange firmaer som har en slik yrkesstolthet.

Morten Snøløs, 11. juni 2015

Maling av eldre bolig på ulleren + noe vedlikehold

Shala Bygg gjorde en svært god jobb i forbindelse med maling og skifting av takrenner på vår eldre tomannsbolig. Arbeidet ble utført raskt og presist og vi hadde hele tiden en god dialog. Prisen var det heller ikke noe å si på. Kan definitivt anbefale Shala.

Carl Jørgen Basberg Johannessen, 4. juni 2015

Male hus (eller deler av hus)

Shala hadde en god pris og utførte jobben bra og profesjonelt godt innenfor fristen.

Stein Erik Bungum, 30. mai 2015

Ny kledning på to endevegger og maling av disse.

Vi valgte å bruke SHALA BYGG også i 2015 til legging av ny kledning på to endevegger og maling av disse. Vi er like fornøyd med arbeidet som ble utført i år som i fjor. Jobben ble utført effektivt og profesjonelt, og til avtalt tid og pris. God dialog hele veien med pålitelige, dyktige og hyggelige håndverkere. Tusen takk for godt utført arbeid.

Martin Holmemo, 28. mai 2015

Beising av bærebjelker i 1. og 2. etg i borettslag

Bra utført jobb. Bruker veldig god maling/beis, altså ikke av den billige typen. Shala Bygg har tett kontakt med kunde gjennom maleprosessen. Anbefales!

Dejan Vukobratovic, 18. mai 2015

Maling av 1/2 av tomannsbolig

Særdeles bra arbeid! Vask av kledning, to strøk førsteklasses maling på hus i stedet for rimeligere maling, malte vinduskarmer, flislagt trapp, oljet platting, rep av takrenne og annet. Super service, presise avtaler, god pris, blide folk, nydelig opprydding og bra kontraktarbeid. Kan anbefales! Jeg er gjerne referanse for andre oppdragsgivere.

Lars Randby, 22. april 2015

Utvending maling av enebolig på 130 kvadrat meter

Styr unna! ! ! Dette firma står oppført med ansvarsrett, men har besluttet å ikke rette opp de feil og mangler som gjenstår. Vil nevne dårlig utført grunnarbeid som skraping/sparkling. Deler av malearbeidet er ujevne. Noe som kan skyldes at de benyttet stige. Firma informere for øvrig at de stiller med lift/stilas. De får en stjerne grunnet god tilstedeværelse under befaringen. Viktig å påse at disse bruker stilas. Dette er kundens ansvar!

Morten Helland-hansen, 20. sep. 2014

Maling utvendig av enebolig på gaustad

Shala bygg gjorde en god jobb. Tillitsvekkende befaring og vurdering av jobben, rask respons og møtte som avtalt. Malerarbeidet ble pent utført. De få punktene som ble påpekt ble utbedret omgående. Vi er godt fornøyd.

Morten Ween, 29. aug. 2013

Maling av og bytte av takrenner på kjedet bolig

Juan Shala har vært hyggelig og imøtekommende fra første visning til fullført arbeid. Han fremstår som ærlig og troverdig og har bevist dette gjennom arbeidet som er utført. Malearbeid er meget godt utført, og det samme er montering av takrennene. Flott ryddet etter fullført arbeid, null søl av maling. Prisen er etter vår mening meget konkurransedyktig, ikke minst sett opp mot kvaliteten på det arbeidet som er gjort. Anbefales varmt.

Kristian Lund, 27. juni 2013

Maling av hus

Jeg kan anbefale Shala Bygg på det varmeste. Effektive, proffe og enkle å forholde seg til! !

Thomas Andre Løstegård, 12. juni 2013

Maling av 10 4-mannsboliger med garasjer

Vi i Jernbaneverkstedets borettslag er meget godt fornøyd med den jobben som Shala bygg har utført hos oss. De har malt 10 stk 4-mannsboliger og pusset grunnmuren. De har skiftet en del bord i fasaden vår og på garasjene som det var mye råte i. De har vært flinke, hyggelige og raske "gutter" Disse kan vi anbefale, får jobben gjort og til en god pris! Mvh Styre i Skogliveien.

Mads Kihl, 3. sep. 2012

Maling av enebolig

God service, godt og nøyaktig malerarbeid.

Christel Søreide, 14. mai 2012

Legge lister + kapp av benkeplate

Vi er veldig fornøyd med gutta fra Shala Bygg som var hos oss i to dager i forbindelse med oppussing av kjøkkenet vårt. De var nøyaktige og proffe, samt veldig serviceinnstilte.

Mads Kihl, 9. april 2012
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2016

i enhetsregistret
Omsetning

1.6

Millioner kroner
 • Ansatte
  2
 • Egenkapital (%)
  61.9%
 • Likviditet
  2.84%
 • Driftsmargin
  2.9%
 • Gjeldsgrad
  0.6%
 • Lønnsomhet
  11.6%
Regnskapstall (i 1000)
 
2016
2017
Sum driftsinntekter
415
1578
Driftsresultat
188
46
Resultat før skatt
188
45
Årsresultat
141
82
Roller
Daglig leder
Baki Shala
Styrets leder
Baki Shala
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2016-11-29
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 17-06-2019 21:34:38
Se hele regnskapet til SHALA BYGG AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart