Siste evalueringer (6)

Taktekking,blikkenslager,lekkasje på tak i bygård

Enkel å kommunisere med. Mye billigere enn de andre tilbudene vi fikk til borettslaget. Har dessverre fått inn litt klager på arbeidet da det nå ikke virker helt tett. Har kommet på etterbefaring og informerer om at alt er som det skal.

Kristoffer Simon, 8. juli 2019

Bytte nedløp fra takrenne (og mulig noen mur og pussarbeider)

Vi er svært fornøyd med jobben. God oppfølging, ryddig og profesjonelt. Og konkurransedyktige priser. Anbefales på det varmeste.

Magne Paulsrud, 21. aug. 2015

Rensing av takrenner

Fornøyd med jobben de gjorde og kan anbefale dem til andre. Gutta løste oppgaven med å ta på seg klatreutstyret, gå ut på taket via loftsvinduene og rense takrenner og nedløp. Kjapp og greit. De spylte nedløpene med vann. Hvis jeg skulle ha et lite ønske så måtte det vært at de brukte utstyr som sikret at det ikke ligger kvister og liknende igjen i nedløpene da dette vil kunne føre til at de tettes kjapt igjen. MVH Lars.

Lars Ingvard Hoff, 12. mai 2015

Inspeksjon av takstein

Presist oppmoete. Effektivt utfoert arbeid.

Anna Leivestad, 10. mars 2015

Reparasjon av takrenne på bygård

Veldig godt førnøyd! Raskt svar, rask befaring og raskt utført jobb!

Britt Ekensteen, 12. nov. 2014

Sjekk og rens av takrenner

Opptrådte profesjonelt og punktlig både på befaring og ved utførelse av selve jobben. Fikk også en god rapport med bilder i etterkant med beskrivelser av hva som var blitt gjort og problemområder. I tillegg til dette var prisen på oppdraget rimelig. Vil på det sterkeste anbefaler High Access Solutions AS.

Øyvind Schjelderupsen, 28. des. 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart