Siste evalueringer (7)

Sette inn 2 vinduer

Bra gjennomført, i henhold til plan og med veldig god kommunikasjon underveis. Gjerne igjen!

Michael, Kvaløya, 18. sep. 2019

Tegne opp hus ifm seksjonering

En rimelig priset og godt utført jobb. Er meget fornøyd med kontakten fra begynnelse til slutt og profesjonelt utført arbeid. Bruker gjerne Bygg & Eiendomsservice igjen!

Lene, Tromsdalen, 11. sep. 2019

Skifte av tak.

Bruk egen, evt kontrakt fra Huseiernes Landsforbund eller annen offentlig instans. Vær veldig bevisst på hva du ønsker, følg med på arbeidet og skriv timer. Dersom tilleggsarbeid, få alt nøyaktig konkretisert under avtale. Ønskes egeninnsats, få dette også inn i avtalen. Sett deg på forhånd inn i dine rettigheter og plikter som byggherre og still krav om møter dersom spørsmål. Godta ingen mail med nedsettende innhold.

Hanne, Tromsø, 21. nov. 2017

Bytt ut av vinduer og varandradører på hus

Gjorde jobben utmerket. Dyktige fagfolk og anbefales!

Hege, Oldervik, 6. april 2017

Renovering av stue og kjøkken

Reidar gjorde en veldig god jobb med all oppfølging av arbeidet som ble utført hos oss. Veldig greit med en som kan koordinere arbeid som skal utføres av ulike aktører som snekker, maler, elektriker osv samt all innkjøp av materialer. Gir mine beste anbefalinger.

Tommy, Tromsø, 2. feb. 2016

Kjøkken,gulv,vegger,dør,vindfang,etc

Jeg hyret inn selskapet for å gjøre en større oppussing. Ragnar Johansen (eier av bedriften) gjorde en svært god jobb med adminstrasjonen av arbeidet. Blant annet leide han inn dyktige snekkere og hentet inn anbud på strøm/malerarbeid. Priser og kvalitet på arbeidet var gjennomgående bra. Det fine med å engasjere selskapet er å slippe å selv organisere/ha ansvar for at alle håndverkerne gjør jobben til avtalt pris. Martin, Hamna (97179414).

Martin, Tromsø, 18. juni 2015

Bytte vinduer i bolig

God, ordentlig, ryddig og profesjonell jobb. God på økonomi, oversikt og fakturering, framstår som ryddig. Solid utført jobb, noen småskader på hus ifbm. Riving av gammelt, tror det er å regne med. Litt problemer med tidsbruk ift. En annen parallelt pågående jobb.

Anders, Tromsø, 5. mars 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

HPH Service AS

5.0 27 evalueringer Kvaløya

Aktiv-partner AS

4.7 94 evalueringer Tromsø

Endruzis Bygg

4.7 27 evalueringer Tromsdalen