Siste evalueringer (11)

Tegning og godkjenning av utleiedel av egen bolig

Hyggelig og imøtekommende. Rask respons på henvendelser. Hurtig utførelse på endringer som eventuelt måtte gjennomføres. Fulgte opp saksgang mot kommunen. Archi Bygg AS kan trygt anbefales.

Solfrid, Rasta, 6. okt. 2021

Endre planløsning - ingeniør/arkitekt til søknadsprosess

God og hyggelig kommunikasjon.

Kenneth, Oslo, 16. mars 2021

Byggesøknad ifm leilighet i garasje.

Archi Bygg as var absolutt kompetent til å ta seg av oppgaven. God og saklig informasjon ift. Hva som eventuelt måtte gjøres for å om mulig få leiligheten omregulert for varig opphold. Godt oversikt over ting/krav til . . . S. Eks. Rømningsveier, lysforhold, parkering, ute-areal osv. Nå valgte jeg å stoppe søknaden ift. PBE og heller overlate saken til neste eier av villaen min som nå skal legges ut for salg.

Arve, Oslo, 10. feb. 2021

Rådføring ifbm påbygging/ansvarlig søker

God kommunikasjon, utførte arbeidet til avtalt tid. Prisen var konkurransedyktig. Hele prosessen gikk smooth, og vi har fått byggetillatelse fort og uten problemer.    Archi Bygg v/ Sasi var veldig hyggelig, hjelpsom, kunnskapsrik og løsningsorientert. Vi anbefaler Archi Bygg på det sterkeste.

Raluca, Oslo, 17. jan. 2021

Byggesøknad/søknad om bruksendring

Archi Bygg AS har meget høy kompetanse på kommunale krav og hva som er viktig i en byggesøknad. Søknaden ble sendt inn til avtalt tid og godkjent av kommunen.

Anders, Nittedal, 15. nov. 2020

Hjelp til byggesøknad

Jeg vil takke Archi bygg for en fantastisk jobb de har gjort med vår søknad til kommunen. De kom som reddende engler etter en dårlig opplevelse inne på mittanbud. De har stor faglig kompetanse, er riktige på pris, og gjør en nøye og fantastisk jobb. Jeg slapp å stille spørsmål. De hadde svar på alt og jeg kunne lene meg tilbake. Søknaden til kommunen var i de beste hender. Om du vurderer noen andre, så ville jeg forsøkt Archi bygg først. Fantastisk team skal du lete lenge etter. Anbefales på det sterkeste! !

Tina, Vestby, 9. okt. 2020

Tiltak for godkjenning,og søknad om bruksendring

Archi bygg hjalp meg løsninger, arkitekttegninger og søknadsprosess på en relativt innviklet sak, der jeg fikk hjelp til å søke om bruksendring av loft og kjeller, fra tilleggsareal til bruksareal. Hele prosessen har gjennomgående vært preget av en imponerende grad av kunnskap og oversikt, konstruktive løsninger, kloke råd, god kommunikasjon og presise leveranser. Jeg vil absolutt bruke Archi bygg igjen, og jeg nøler ikke med å anbefale dem!

Elisabeth, Oslo, 17. sep. 2020

Byggemelde og tegne bolig i nannestad

Skikkelig kule og dyktige.

Hogne, Nannestad, 10. juni 2020

Byggesøknad

Jeg er veldig fornøyd med Archi Bygg. De utførte oppdraget på en profesjonell måte og til avtalt pris. De var ryddige, proaktive og ga meg statusoppdatering regelmessig uten at jeg måtte be om det. For byggesøknader kan jeg absolutt anbefale Archi Bygg.

Ida, Oslo, 10. juni 2020

Hjelp til søknad om bruksendring

Har bare godt å si om bedriftens håndtering av oppdraget. God kommunikasjon og oppfølging med informasjon underveis.

Magnar, Oslo, 11. mai 2020

Brann konsulent kontroll/pro

Fleksibel, effektiv, snill, profesjonell.

Renzo, Oslo, 14. mars 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart