Siste evalueringer (44)

Tilbygg og totaloppussing av tomannsbolig

Vi valgte Krisbygg for å bygge tilbygg og totalrenovere eksisterende bolig. Vi er veldig fornøyde med planlegging, gjennomføring og resultat. Det ble estimert tre måneder på arbeidet og de var ferdige helt på tiden. Kvaliteten på arbeidene som ble utført var veldig bra. Kris er veldig god som prosjektleder og er med på hele byggeprosessen. De som jobber for han er serviceinnstilte, effektive og flinke. Prisen som var avtalt ble holdt uten ekstra kostnader utenom de som ble avtalt underveis (og som ikke var en del av den opprinnelige planen). Vi har videre anbefalt Kris til familie og venner som også er veldig fornøyde med resultat.

Thomas, Østerås, 4. juli 2020

Belegninstein

Gjør en bra jobb, hardt arbeidende.

Anders, Røyken, 30. juni 2020

Bygging av terasse

The Krisbygg Service AS is very effective and proffesional.

Mojca, Asker, 2. mars 2020

Renovering av bad

Resultatet ble veldig bra til slutt. Noen misforståelser og utfordringer underveis på grunn av dårlig kommunikasjon, men det ble ryddet opp i. God service, imøtekommende, ok pris og veldig bra resultat.

Marius, Drammen, 7. des. 2019

Oppussing av bad + nytt rør og elektrisk opplegg til kjøkken

Helt greit gjennomført.

Frode, Drammen, 8. juli 2019

Renovering av bad 8-9 kvm

Flinke folk.

R, Bekkestua, 21. mai 2019

Sette ca 46 mtr kantstein og 100 kv beleggningstein

Kris er flink og han kan få mer jobb om han retter opp en litt uheldig bue i kantstein.

Bengt, Hokksund, 29. nov. 2018

Helrenovering av bad

Gjennomførte jobben raskt og bra! Kommer til å bruke dem igjen.

Christine, Røyken, 2. okt. 2018

Steinlegging av ca 70 m² gårdsplass

Veldig fornøyd med jobben, gutta var flinke og jobba fort.

Kåre, Krokstadelva, 2. aug. 2018

Oppussing kjeller

Strålende fornøyd med Kriss. En veldig rolig og blid person som har mye kunnskap. Brukte de til å lage bad, vaskerom og et soverom. De er veldig nøye og finish er upåklagelig. Kommer til å bruke de igjen.

Carl, Drammen, 8. mars 2018

Tak renovering

Krisbygg replaced our roof, exterior cladding, and windows as well as insulating the whole house. We would highly recommend them and will use again. Kris and his team were very professional and did a great job on all tasks. They worked quickly and effectively with good attention to detail. They communicated really well and presented us with many options and examples of windows, roof tiles etc. So that the look was exactly what we wanted.

Alexander, Drammen, 17. okt. 2017

Rehabilitering av bad

Kris and his team did a brilliant job on our bathroom. They had very good attention to detail and worked hard to meet our deadline. Communication on the project was very good in person and by phone and email, Kris listened to all of our requests and we are extremely happy with the result!

Alexander, Drammen, 17. okt. 2017

Utvendig vask og maling av liten enebolig 65 kvm + bod 15 kvm

Gjorde en veldig god jobb!

Christin, Drammen, 11. juli 2017

Tilbygg

Ordentlg folk som definitivt kan anbefales. Jobben levert i tråd med avtalt pris og tid. Satt særlig pris på kontinuiteten i arbeidet og fleksibiliteten da uforventende ting dukket opp. Og ikke minst god oppfølging.

Groussard, Nesøya, 13. mars 2017

Pigge kjeller (80kvm x 50 cm) + gulvstøp

Kris og gutta hans er flinke og kan stoles på. Kan med stor trygghet anbefale Kris til andre.

Michael, Jar, 1. jan. 2017

Totalrenovering av bad på ca. 4,3 kvm

Stort sett fornøyd med jobben Krisbygg Service gjorde i forbindelse med en totalrenovering av et bad på litt over 4 kvm. Brukte vel en smule lenger tid (3 dager mer) enn først avtalt (3 uker), men ut i fra alle befaringene som jeg hadde i forkant, så er dette fortsatt godt under gjennomsnittet som tilbys av andre leverandører. Resultatet er veldig flott, og jeg vil absolutt anbefale å bruke dem til lignende prosjekter.

Andreas, Vollen, 22. des. 2016

Legging av belegningsstein i oppkjørsel på ca 200kvm

Jobben ble utført på en tilfredsstillende måte og til avtalt tid. Seriøse gutter.

Torgeir, Sande i vestfold, 27. okt. 2016

Grunnarbeid og legging av belegningsstein av gårdsplass på ca 100m2

Jobben ble utført til avtalt tid og avtalt pris. Små justeringer som ble oppdaget underveis, ble fort avklart. Godt fornøyd med arbeidet.

Espen, Drammen, 25. okt. 2016

Nytt bad på 7,5 kvm i kjeller

Kris og hans gutter er absolutt en bedrift vi kan anbefale. Kris er god i engelsk, og er alltid villig til å hjelpe eller fikse underveis. Det eneste problemet vi hadde var at mange av våre private verktøy ble lånt, og ikke satt tilbake. Det ble heller ikke lukket noen dører, slik at oppryddingen og vaskingen underveis og etterpå var omfattende, med støv fra betong og fugemasse overalt. Men alt i alt er dette lite i forhold til hvor fornøyde vi er.

Nikoline, Holmestrand, 1. juli 2016

Legging varmekabler og flislegging av gang og toalett

Godt fornøyd med gjennomføringen og sluttresultatet. God kommunikasjon hele veien. Oppgjøret etter endt oppdrag i henhhold til avtalt pris.

Atle, Bærums verk, 6. juni 2016

Legging av ca 15m2 fliser på terasse

Krisbygg fikk jobben på laveste anbud. Jobben ble utført til avtalt tid, og jeg er fornøyd med resultatet.

Trygve, Kolsås, 30. mai 2016

Bygge ny terasse med glass skyvedører og isolere vegger

Meget godt utført arbeid. Jobben er utført med stor nøyaktighet, godt håndverk av dyktige ansatte. Vi er meget fornøyd med firmaet som har levert det vi ønsket, og kan absolutt anbefale firmaets tjenester til andre.

Irina, Solbergmoen, 3. mai 2016

Legging av belegningsstein - ca. 100 kvm.

Bedriften besvarte forespørselen kjapt og profesjonelt. Etter avklarende samtale på telefon gjennomførte vi en befaring på stedet. Så ble pris og betingelser avtalt. I tillegg ble det antydet ca. Når arbeidet kunne begynne og hvor lenge anslagsvis arbeidet ville ta. Til avtalt tid begynte man arbeidet som ble gjennomført innenfor avtalt tid. Prisen ble som avtalt og kvaliteten av arbeidet var helt på topp. Jeg anbefaler leverandøren på det beste.

Kurt, Vestfossen, 2. feb. 2016

Bytt av en takstein

Enkel jobb. Ok utført til grei pris.

Lars, Drammen, 2. feb. 2016

Tilbygg

Jobben var godt utført, innenfor ønsket tidsramme og budsjett uten unødvendig ekstra arbeid. Alle spørsmålene var svarte raskt og noen småfeil feil rettet umiddelbart. Kan definitivt anbefale selskapet.

Duncan, Spikkestad, 9. nov. 2015

Pigging av kjellergulv

Kjappe og effektive.

Thomas, Krokstadelva, 4. sep. 2015

Tilbygg av enebolig

Firmaet leverte jobben til en avtalt pris. Gutta var veldig punklig og jobbet 6 dager i uka a 10 timer. Arbeidsinnsatsen / arbeidsinnstillingen var langt bedre enn hva de fleste norske bedrifter yter. Ved evnt. Ekstrajobber var det aldri noe problem og gutta var ellers veldig hjelpsome. Dukket det opp en reklamasjion under jobben, så ordnet Kris opp i det uten noe problem. . Jobben ble utført godt, og jeg kommer til og bruke dette firmaet igjen.

Vidar, Drammen, 1. sep. 2015

Pusse opp bad ca2.7m2

Kris gjorde en veldig god jobb. Badet var veldig lite, men han var veldig løsningsorientert og slutt resultatet er vi veldig fornøyd med. Vi har full tillit til Kris og karene hans og kommer til å bruke han på fremtidige jobber.

Jørgen, Bekkestua, 17. april 2015

Ny takstein på enebolig

Grei jobb; tok av takstein og lekter mm. La nye lekter mm + ny takstein raskt og pent. Arbeidsomme og hyggelige folk, men snakket ikke verken norsk eller engelsk. Litt slurvete mht. Kontroll av beslag rundt pipe (ble påvist hull og lekkasje bare noen måneder etter) og mangelfullt feste av mønebeslag. Avtalepartner Kriss var raskt klar til å rette dette, og var en veldig ryddig mann å forholde seg til. Ryddet bra etter seg.

Ingeborg, Lier, 26. mars 2015

Renovere samt bygge nytt bad kjeller.

Er meget fornøyd med arbeidet som ble gjenomført til avtalt tid og pris. Hyggelige atbeidere og god komunikasjon med ansvarlig underveis. Kan på det sterkeste anbefale dette firma og vil garantert bruke disse igjen.

Nils, Sande i vestfold, 13. jan. 2015

Bytte vinduer

Forsinkelser ved levering av vinduer i forhold til avtale, men vinduene var montert ila 2 dagers jobb så er veldig fornøyd og skal bruke de igjen.

Thomas, Drammen, 17. nov. 2014

Rennovering av bad

Vi slo sammen to små bad til ett. (total renovering av badet) Arbeidet gikk raskt og effektivt med både håndverkere, elektriker og rørlegger. Var fleksibel slik at vi fikk det slik vi ønsket. Fornøyd med resultatet, men listene rundt nytt vindu var ikke bra. Her kunne de gjort en bedre jobb. Prisen var god, og jeg anbefaler bedriften til andre som vurderer å pusse opp badet. Får 4 av 5 stjerner på grunn av små ting som ikke var helt perfekt.

Espen, Hokksund, 22. okt. 2014

Bygge om stort bad for å lage 1 soverom og 1 nytt mindre bad.

Vi er veldig fornøy med jobben som ble utført av Krzyztof og hans team. Arbeidet ble utført innen budsjett og tidsplan. Han stod for all koordinering med snekker, elektriker og rørlegger og vi hadde meget god kommunikasjon underveis i prosjektet. Alle valg som kunne og måtte tas ble presentert for oss og det var vi som tok de endelige beslutningene. Krzyztof og teamet hadde god kompetanse og bidro med forslag til mange gode løsninger.

Kristin, Slemmestad, 4. okt. 2014

Flislegging av 2 bad og kjøkken

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Godt fornøyde med jobben som ble gjort. Kom med faglige innspill og var fleksible i forhold til tidsplanen som passet oss. Anbefales!

Ottar, Sande i vestfold, 25. aug. 2014

Steinlegging av gårdsplass/innkjøring

Meget fornøyd med utført arbeid. De var presise og møtte som avtalt og jobben ble utført på estimert tid. Veldig tilfreds med resultatet og den servicen jeg fikk :) Mvh Pål Nygård.

Pål, Drammen, 4. aug. 2014

Steinbelegging

Steinbelegge parkeringsplass : meget, meget fornøyd med arbeidet som er utført :) :) anbefales :).

Rathiga, Drammen, 2. aug. 2014

Maling av en stor låve

Malte en stor låve som ikke var malt på minst 20 år. Pålitelige folk som jobber av egen motor. Er godt fornøyd med resultatet og bruker dem gjerne igjen. Anbefalles.

Stella, Tranby, 8. juli 2014

Legging av belegningsstein på gårdsplass

Er veldig fornøyd med utført arbeid. Kan anbefales.

Ole, Heggedal, 11. juni 2014

Renovering av bad.

Kriss har vært en utmerket prosjektleder. Lett å kommunisere med og alt har gått som avtalt. Han er svært service innstilt. Har vært bare positive opplevelser med å jobbe med han. Dersom det har skjedd endringer har han vært åpen for å få til dette. Alt for å gi kunden det den vil ha.

Jarle, Blommenholm, 4. juni 2014

Skifte gulv og rekkverk på veranda + bygge trapper + sette opp en levegg

Bygget ny terrasse på bakkeplan og byttet gulv og rekkverk på veranda. Har også laget ny trapp og satt opp levegger. Veldig fornøyd med resultatet. Dyktige håndverkere som har vært veldig fleksible og tålmodige med mine endringer underveis, og har kommet med gode forslag til løsninger. Alt er gjort til avtalt tid og til avtalt pris. Kan absolutt anbefale de, og vil bruke de igjen ved neste anledning!

Nina, Drammen, 15. mai 2014

Oppussing bad

Stort sett fornøyd med utført jobb, var raske. I løpet av 14 dager var badet revet, og satt opp igjen, rørlegger og elektriker gjort sitt og gulv, fliser og nesten all innredning var på plass. Alt til avtalt pris og tid. Alt stort sett bra, men listing og maling ble ikke bra, jeg klaget fordi maling ikke tålte vann, og de ordna fort opp, men å male nye hvite lister er ikke bra, maling fortsatt ikke bra. Fått et fint bad, men bruker ikke de igjen.

Karin, Vestfossen, 28. mars 2014

Legge shingeltak - 165 m2 saltak med oppløft på hver side

Er godt fornøyd med utført jobb. Utførelsen ble gjort innenfor avtalt tid, og ekstraarbeider ble gjort innenfor avtalt pris. Kommer til å bruke bedriften igjen, og kan anbefale den videre.

Espen, Spikkestad, 6. nov. 2013

Forskalingssnekkere og grunnarbeide for garasje

Veldig fornøyd. Raskt og effektivt utført. Flinke folk. Holdt avtaler og prisen ble som avtalt.

Eystein, Solbergelva, 3. nov. 2013

Utvendig maling av vinduer,karmer og vindskier på enebolig tranby,lier kommune

Vi fikk utført utvendig maling på vinduer, vindskier etc. Jobben ble utført til avtalt tid og gjennomført som avtalt med et godt resultat. Jeg er meget fornøyd Eirik Røhmen.

Eirik, Tranby, 28. okt. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart