Siste evalueringer (11)

Søker dyktig og faglært grunnarbeider/murer/steinsetter med "ansvarsrett"

Et prosjekt der oppdragsgiver måtte "være på" i hele gjennomføringsperioden. Påkrevet drenering etter teknisk forskrift ble "en sak". Er fremdeles bekymret der drenering ikke ble lagt rett, men forsøkt utbedret. Fukten står på laveste punkt. Et fundament ble "en sak". Reklamasjoner under veis satt langt inne. Gjennomføringsperioden ble svært lang. Allerede etter 4 uker så oppdragsgiver at dette ville trekke ut i mertid. Men, - vi kom i mål :-).

Anne-Gro, Oslo, 28. sep. 2018

Legging av belegningsstein på gårdsplass

Jobben ble utført fremragende! Velger likevel å trekke en stjerne fordi vi var først lovet oppstart i første halvdel av september. Tok kontakt mot slutten av september og fikk da lovnad om at de ville starte "litt ut i oktober. " 20 oktober (fredag) kom verktøyet på plass, påfølgende tirsdag 24 oktober begynte arbeidet. Men som sagt, førsteklasses arbeid utført av veldig hyggelige karer, vil ikke nøle med å anbefalle dette firmaet.

Birgit, Heggedal, 21. nov. 2017

Opparbeidelse av uteområde

Oppstart av arbeid ble betydelig forsinket gjentatte ganger. Vi ønsket utførelse i perioden april-mai, men utførelsen ble ikke før i september. Anleggsgartner varslet at arbeidene til stadighet ble utsatt få dager i forkant. Selve utførelsen på arbeidet er meget bra. De var flinke til å finne gode løsninger samt gjøre overgangene mellom opparbeidet og uberørte arealer smidige. Det var god dialog underveis, Arbeidet ble utført til avtalt pris.

Marius, Drammen, 25. okt. 2017

Belegningssten,kantsten,beplantning

Vi er svært godt fornøyd med arbeidet Bjerknes og hans folk har gjort. Det er lagt belegningssten, kantsten, granittblokker, bark/duk og plantet hekk. De har løst krevende oppgaver på en god måte og strukket seg for å levere et samlet, godt resultat. Tidsplanen holdt ikke, men de var i arbeid sammenhengende fra oppstart til avslutning av arbeidet.

Pål, Oslo, 10. juni 2016

Legge belegningsstein i bakgård

Vi valgte Bjørn Thomas på bakgrunn av en meget ryddig og oversiktlig tilbud. De har utført arbeidet faglig veldig bra og overholdt alle tidsfrister. Vi har utelukkende positiv opplevelse av bedriften og kan på det varmeste anbefale de til andre.

Mika, Oslo, 15. april 2016

Beplantning av hekk og prydbusker.

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. En hyggelig og fleksibel fyr som jeg er sikker på at kan fikse det meste innen hage. Usikker på prisnivået, da han var den eneste seriøse anleggsgartneren som kom med et tilbud innen fristen jeg satte.

Morten, Oslo, 18. mai 2015

Totalprosjekt å lage en hage fra ikke opparbeidet tomt

Jobben var gjennomført raskt og med fantastisk kvalitet. Vi hadde en veldig bra dialog gjennom hele oppdraget med Bjørn-Thomas, og det var enkelt å forholde seg til ham. Jeg vil absolutt anbefale Bjørn-Thomas og hans firma.

Kate, Heggedal, 8. aug. 2014

Oppgradering av uteareal

Oppgradering/nyanlegg av grøntarealer+hagegriller i Hekkveien 11-18-20,Oslo Jobben ble utført som avtalt ++++ Vi er meget godt fornøyd med det som er avtalt. Hadde invielse med hele borettslaget i går og fikk mange gode tilbakemeldinger av brukerne.

Reidar, Oslo, 25. juni 2014

Fornyelse av hage

Oppmøte til avtalt tid og leveranser ihht avtale. God dialog gjennom arbeidet og ryddige avklaringer. God faglig kompetanse. Sikkerhet og orden veldig godt ivaretatt gjennom arbeidsperioden. Brukte noe lenger tid enn planlagt.

Hans, Oslo, 24. juni 2014

Oppgradering av hage i bærum

Fjerning av vegetasjon, legging av brostein og ferdigplen. Meget fornøyd!

Øyvind, Stabekk, 29. okt. 2013

Graving/oppussing hage

Proffe folk med god kunnskap i sitt fag. Jobben ble gjennomført meget raskt og effektivt. Vi er veldig fornøyd med resultatet.

Lars, Drammen, 10. sep. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart