SH MALER AS

4.9 (32 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

SH MALER AS

Vi har 25 års erfaring innenfor malerfaget, dyktige håndverkere som har fokus på kvalitet og tettoppfølging mot kunder. Vi leverer tjenester til både næring og privat, hvor vi utfører alt fra mindre maleoppdrag til store prosjekter.


SH Maler AS er et seriøst malerfirma lokalisert i Oslo.
Vi har over 25 års erfaring innenfor malerfaget. Våre ansatte er alle dyktige håndverkere som har fokus på kvalitet og tett oppfølging mot våre kunder. Vi leverer tjenester til både næring og privat, hvor vi utfører alt fra mindre maleoppdrag til store prosjekter.?


SH Maler påtar seg også rehabilitering og maling av utvendige mur fasader, på alt fra mindre småhus til store næringsbygg. Vi er et team med stolte håndverkere. Alle arbeider blir levert med 5 års garanti. SH Maler har alt av nødvendige forsikringer og dokumentasjon. Vi påtar oss oppdrag over store deler av østlandsområdet.

Spør oss gjerne om referanser.

Med vennlig hilsen.


SH Maler AS
Telefon: 412 70 173

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften