Siste evalueringer (43)

Taktekking

Relativ liten bedrift så jobben må gjøres når de har mulighet, men utrolig effektive, ryddige, hyggelige og profesjonelle. Gjør veldig godt arbeid til en hyggelig pris. Kan absolutt anbefale Tor Atle Kildal AS!

Håvard, Sørumsand, 3. mai 2022

Pristilbud for taklegging på enebolig

Meget fornøyd med utført arbeid av Blikkenslager Tor Atle Kildal As. Jobben ble veldig bra utført og resultatet ble nøyaktig som forventet til avtalt tid. Godt og ryddig håndverk og veldig god service. Jeg kan virkelig anbefale denne bedriften til andre!

Sivapathan, Skedsmokorset, 18. april 2021

Bytte tak på enebolig

Utført som avtalt. Grei pris, bra resultat, ingen problemer underveis. Anbefales.

Magne, Skedsmokorset, 22. mars 2021

Nytt tak på bolig

Anbefales på det varmeste ! Ryddige , raske og profesjonelle 👍🏻Veldig fornøyd 👍🏻.

Liv, Årnes, 26. aug. 2020

Skifte tak

Kildal totalrenoverte taket på vårt hus fra 1919 inkludert bytte av takstein, lekter, sløyfer, underlagspapp, takrenner og nedløpsrør, pipebeslag, vindskier med tidsmessig utskjæringer. Vi har bare bare positive ting å si om kvalitet på håndverket, råd og kommunikasjon underveis. Vi fikk rettet opp et skjevt tak, og lagt ny lekker teglstein til en god pris. Kildal har våre varmeste anbefalinger.

Marie, Strømmen, 11. aug. 2020

Bytte tak

Byttet tak på huset vårt. Etter denne jobben anbefaler jeg Tor Atle Kildal på det sterkeste! Jobben ble utført før avtalt tid og det er alltid positivt. Hadde god kontakt med han gjennom hele prosessen og han måtte bytte litt div. Andre ting underveis (bl. A. Råte) på taket uten at det kostet noe særlig mer. Jobben ble utført til avtalt pris, og prisen var rimeligere enn det vi fikk fra andre. Kommer til å bruke han igjen hvis det skulle bli nødvendig i framtiden, og vil anbefale han til alle kjente!

Simen, Råholt, 3. aug. 2020

Skifte tak

Skulle hatt mulighet til å krysse av på fler ting jeg er fornøyd med. Prisen var helt overkommelig, vi hadde meget god kommunikasjon fra start til slutt og resultatet ble meget bra. Tor Atle er en hyggelig og positiv håndtverker som rett og slett legger sin ære i sitt arbeid. Jeg kan anbefale hans bedrift på det varmeste til alle.

Øivind, Rånåsfoss, 31. juli 2020

Bytting av tak

Full kommunikasjon underveis og supert arbeide. Kjempefornøyd.

Thomas, Råholt, 20. juni 2020

Tak exteriøt taksten

Kjempeførnøjd med Blikkenslager Tor Atle Kildal AS, Ryddig fra begynnelse til slutt ! ! Kan sterkt anbefaldes . Glad for at det finnes slike seriøse håndverkere .

Märta, Oslo, 21. des. 2016

Skifte taket ca.140 m2

Vi er veldig fornøyde med jobben utført av blikkenslager Tor Atle Kildal. Vi hadde til enhver tid god kontakt med håndverkerne, og fikk den iformasjonen vi trengte. De kom presist, jobbet kjapt og effektivt og resultatet ble veldig bra. Jeg vil absolutt anbefale deres tjenester til andre.

Nataliya, Skarnes, 3. okt. 2016

Taktekking

Vi fikk et meget godt inntrykk av Kildal under befaringen, råd og tilbakemeldinger han ga var presise og enkle å forstå. Tilbudet var profesjonelt satt opp med god beskrivelse av arbeidet, det var i tillegg best i pris. Arbeidet startet til avtalt tid og ble sluttført før avtalt tid. Arbeidet er utført med høy håndverksmessig kvalitet, effektivt tidsbruk og de ryddet godt opp etter seg. Vi kan absolutt anbefale Kildal videre.

Kristin, Vestby, 19. mars 2016

Nytt tak

Vi er veldig fornøyde med jobben. Ryddig tilbud, grei pris. Taket ble revet (takstein, lekter, papp, vindski, takrenner) og nytt tak ble bygget opp på to uker (i god tid før fristen). Proffe folk, som er enkle å forholde seg til. Ingen overraskelser på fakturaen etterpå. Vi anbefaler gjerne Kildal til andre.

Kristofer, Lillestrøm, 8. des. 2015

Taktekking,årnes,akershus

Ikke det billigste tilbudet, men heller ikke det dyreste. Fremstod som svært profesjonell på befaring. Ut i fra dette og anbudet valgte vi å gi ham oppdraget, selv om han hadde så mye å gjøre at han ikke hadde tid til å utføre taktekkingen før over et halvt år var gått. Jobben ble utført helt eksemplarisk! I løpet av en uke var alt ferdig. Underveis holdt de det ryddig og fint. De var svært profesjonelle og resultatet er praktfullt!

A., Årnes, 27. nov. 2015

Takktekking med decra av tak på ca 200m2

Godt gjennomført arbeid! God kommunikasjon og veldig grei å forholde seg til. Hoved arbeidet ble gjort raskt og effektivt. Anbefalt til flere naboer. Faktura etter godkjennelse av arbeid. Trekker en stjerne pga noe lang tidsbruk på å gjøre ferdig siste finish etter regningen var betalt.

Knut, Fjellhamar, 6. juni 2015

Vi trenger snøfangere!

Tor Atle Kildal AS har montert snøfangere på taket til barnehagen. Arbeidet ble utført som det skulle og de fulgte opp hele veien. Vi er meget godt fornøyd og gir våre beste anbefalinger.

Tangen, Fjerdingby, 3. mars 2015

Nytt tak på eldre enebolig

Positivt: - Gode råd og fleksibel når det kom til endringer - Ryddig og spesifisert tilbud så man slipper misforståelser i etterkant - Arbeidet ble fullført godt innenfor fristen. - Godt utført arbeid med høy kvalitet - Håndtverkerne holdt det ryddig rundt seg under arbeidsperioden - Selvgående. Det var ikke nødvendig med noen innblanding fra min side vedrørende arbeidet eller bekymringer over hvordan det ble utført. Negativt: - Intet.

Erik, Gjettum, 16. des. 2014

Taktekking av 135m2 tak,ønsker tilbud på både shingel og takplater,komplett montert

Velforeningen ønsket å bytte tak på det lokale velhuset og la ut på MittAnbud. Tor Atle Kildal svarte opp med god pris og personlig oppmøte for å gå gjennom hva som var ønskelig og nødvendig å gjøre. Arbeidet ble utført i henhold til tid, pris og kvalitet. Vi kan anbefale Tor Atle Kildal og hans team for tilsvarende arbeid.

Cecilie, Lørenskog, 23. nov. 2014

Omlegging av tak

Tor Atle Kildal og hans folk utførte arbeidet i h t til spesifikasjoner i min forespørsel til min fulle tilfredshet, og til avtalt tid. Til tross for dårlig vær med mye regn og vind stoppet det ikke disse folkene fra å gjennomføre arbeidet på en meget ryddig måte. Kan anbefale T A Kildal A/S for lignende arbeider.

Dieter, Flateby, 5. nov. 2014

Ønsker å legge tak på hus.

Kildahl har skiftet to tak hos oss. Vi er veldig fornøyd med jobben som er blitt gjort. Er også veldig fornøyd med pris. Alt ble gjort i henhold til kontrakt og fastpris. Alt ordentlig gjort . Vi anbefaler snekkerne videre.

Hilde, Sørum, 25. sep. 2014

Legge nytt tak ( sort takshingel) samt nye takrenner og takbeslag

Kom raskt på befaring og med et godt oversiktlig tilbud, alt raskt levert og i henhold til avtale. Meget godt fornøyd med resultatet ¨Anbefales.

Tommy, Oslo, 15. juni 2014

Bytte av tak.

Fikk byttet tak, beslag, pipehatt og takrenner på hus og garasje. Fornøyd med resultatet og alt ble gjort i henhold til avtale. Ryddet etter seg når de var ferdig og ingen problemer med noe som helst. God informasjon og diaolog før, under og etter jobben. Føler også at prisen var ok, ikke mistenkelig billig og langt fra de dyreste. Kan ikke gjøre annet ennå anbefale Tor Atle Kildal til alle som ønsker nytt tak over hodet!

Ronny, Strømmen, 4. april 2014

Bytte av tak på boligblokk

Nettopp byttet tak på en bolig blokk, og er veldig godt fornøyd. Kom faktisk før de sa, og jobben ble gjort raskt og effektivt. Ryddig og flinke folk. Veldig god pris. Kan absolutt anbefales!

Svein, Lillestrøm, 24. feb. 2014

Nytt tak og takrenner/beslag på enebolig bygd i 1970.

Rask befaring, spesifisert anbud, god oppfølging av spørsmål, jobben gjennomført som avtalt, ryddig og fint underveis, godt sluttresultat. Kan anbefales.

Einar, Fetsund, 4. des. 2013

Snøstopper/snøfanger på garasje

Meget fornøyd. Fikk svar i starten av uka og oppdraget var utført i sluttet av uken. Rask og effektiv. Anbefales!

Fredrik, Frogner, 25. nov. 2013

Omlegging av tak på høvik

Veldig fornøyd med arbeidet Kildal har utført. Raskt levert til avtalt pris!

Kaare, Høvik, 5. nov. 2013

Nytt tak på enebolig

Meget solid jobb! Hurtig, profesjonelt og prisgunstig. God kommunikasjon, ryddig.

, Oslo, 24. sep. 2013

Bytte taksingel/legge takpanel

Meget fornøyd med jobben som ble utført! Kom til avtalt tid, utførte jobben raskere anslått og til avtalt pris! Noe av de rimeligste tilbudet også Komplett skifte av taksingel på ca 170kvm ++ Kan anbefales etter min erfaring!

Marius, Skjetten, 3. sep. 2013

Utvendig maling og skifting av tak på rekkehus med fire boenheter

Helt etter boka. Møtte som avtalt, gjorde en rask og god jobb, ryddet etter seg og var raskere ferdig enn antydet. Faktura i henhold til tilbud. Meget fornøyd, anbefales på det varmeste.

Olav, Oslo, 2. aug. 2013

Bytte av taktekking

Arbeid ble utført etter avtale på mye kortere tid enn forventet og til en pris langt under nærmeste tilbud. Arbeidsområdet ble ryddet i takt med hva som ble gjort, slik at det aldri hopet seg opp masse materialer og avfall fra gammelt tak. Arbeiderne som ble brukt var effektive og kompetente. Jeg har ingen problemer med å anbefale denne bedriften om du ønsker å få utført blikkenslagerarbeider.

Stian, Ytre enebakk, 5. juli 2013

Legge ny takshingel

Jeg er meget godt fornøyd med jobben med ny takshingel og takrenner/nedløp som Kildal og gjengen hans utførte på huset mitt. Han kom meget raskt for å se på jobben, og jobben ble utført fagmessig og hurtig til avtalt pris. Jeg gir Tor Atle Kildal mine beste anbefalinger.

Roar, Frogner, 21. juni 2013

Komplett takomlegg

Jeg er meget fornøyd med jobben som Tor Atle Kildal og hans medarbeidere utførte. Vil fremheve at de var meget effektive og at de holdt det rent og pent på "byggeplassen" etter hver arbeidsøkt. Kvalitet og pris i henhold til avtale - fremdrift: over forventning. Anbefaler gjerne Tor Atle og gjengen hans til andre.

Truls, Lysaker, 30. april 2013

Nytt tak på enebolig

Riving av gammelt eternitt tak, bortkjøring av dette og legging av nytt tak. Tor Atle og hans folk gjorde en flott jobb hos oss. Det gamle taket ble plukket av, lagt på paller, plastet og kjørt bort etter hvert som de tok det ned. Leggingen av nytt tak gikk raskt og smertefritt og de gjorde jobben til avtalt pris og var ferdige før avtalt tid. De var lette og hyggelige å kommunisere med og ryddet veldig fin etter seg. Anbefales på det sterkeste.

Jon, Sørumsand, 29. april 2013

Utvendig reparasjon av tak tomannsbolig oslo

Etter det vi kan se er arbeidet utmerket utført. Arbeidet ble igangsatt og avsluttet nøyaktig på de varslede datoene. Det var ingen overraskelser i forhold til tilbudet som også med ganske klar margin var det laveste vi fikk inn. Nødvendige ekstra arbeider ble utført til de avtalte priser pr. Enhet og innenfor anleggsperioden uten problemer. Kommunikasjonen fra firmaet var rask, effektiv og lettfattelig. Herved anbefalt!

John, Oslo, 23. april 2013

Legge nytt tak på enebolig i gjerdrum

Bestilte komplett nytt tak (Decra svart classic) på hus og garasje gjennom Tor Atle Kildal. Han foretok en befaring av hus og garasje. Jobben ble utført i løpet av ca 14 dager. Resultatet var meget bra og arbeidet ble utført eksemplarisk. Gutta jobbet jevnt og trutt. Prisen var også rimelig og konkurransedyktig. Kan trygt anbefale denne bedriften. Mvh Morten Ellefsen.

Morten, Gjerdrum, 11. mars 2013

Bytte av tak,ca 170 kvm stort.

Kildal kom på befaring raskt, og sendte tilbud samme kveld med tilhørende referanser. Arbeidet ble utført med et flott resultat godt innenfor avtalt tid, og ting som ble påpekt underveis ble ordnet umiddelbart. Jeg kan trygt anbefale Kildal og hans arbeidere for omlegging av tak ut fra mine erfaringer.

Frode, Leirsund, 12. feb. 2013

Legging av takstein på enebolig. hus med grunnflate 100 m2

Tor Atle Kildal utførte fullstendig taktekking og blikkenslagerarbeid som ønsket! Raskt, effektiv og velgjort! Og rimeligere enn andre seriøse tilbud jeg fikk. Kildals snekkere ryddet godt opp etter seg, var raske og effektive. Endelig pris var som avtalt, kun med et mindre tillegg for flere snøfangere (avtalte underveis) og som gir meg mye bedre samvittighet mhp sikkerhet rundt huset! Jeg anbefaler å bruke dette firmaet. På det varmeste!

Ola, Nesoddtangen, 14. des. 2012

Bytte tak

Takk for godt utført arbeid. Prismessig var Blikkenslager Kildal blandt de 3 billigste av 8 innhentede tilbud, men det som avgjorde for meg var at de innga tillitt og proffesjonalitet. Arbeidet ble startet opp på avtalt dato, og ferdigstilt godt innenfor tidsfrist. Trenger jeg håndtverker igjen, skal jeg ta kontakt med Blikkenslager Tor Atle Kildal Mvh John Wilsgaard.

John, Kjeller, 3. des. 2012

Nytt tak - skifte ut teglstein og takpapp. reparasjon evt. ny pipe

Vi er veldig fornøyde med jobben som Tor Atle Kildal og hans menn gjorde med taket på vår bolig, taket har blitt veldig fint med flotte beslag, takstein og takrenner som fungerer perfekt. Vi fikk gode innspill underveis og dialogen var hyggelig og god. Arbeidet ble ferdig tidligere enn antatt, prisen var konkurransedyktig, også timearbeidet som ikke var avtalt på forhånd. Jeg kan trygt anbefale Tor Atle Kildal.

Espen, Oslo, 17. sep. 2012

Omlegging tak til glasserte takstein på enebolig 295 m2

Meget seriøs - gode referanser og en bra pris tilpasset vårt behov.

Henning, Nesøya, 6. sep. 2012

Legg om tak - ny takpapp og takstein

Vi mottok stor interesse for jobben. Vi valgte Tor Atle Kildal basert på profesjonalitet referansesjekk og fornuftig pris. Tor Atle Kildal og hans menn startet jobben til avtalt tid. Jobbet raskt og ble ferdig før avtalt tid Vi er meget fornøyd med jobben som ble gjort. Taket ser pent ut.

Henrik, Oslo, 19. juni 2012

Tilbud til nytt tak

Etter befaring kom han med detaljert tilbud som viste div materialer og pris til de forskjellige materialene og jobben. Ingen andre kom med en sånn detaljert tilbud. Ryddet og kjørt bort søppel hverdag. Jobben ble gjort helt ferdig før avtalt dato. Nå har jeg nytt tak. Veldig fornøyd med jobben. Jeg kan trygg anbefale videre.

Raventhiran, Frogner, 7. juni 2012

Bytte tak,komplett + noe skifte av kledning.

Komplett takomlegg. Tor Atle Kildal er en seriøs tilbyder. Etter befaring kom han raskt tilbake med et tilbud, vi ble enige om pris, oppstart og ferdigstillelse. Alt arbeid ble utført med veldig bra kvalitet. Det ble ryddet underveis og når jobben var ferdig var alt strøkent. Jeg anbefaler deg å velge Tor Atle Kildal fordi han vet hva kunden forventer av en håndverker. Alt arbeid ble utført til avtalt pris og tid. Vi er 100% fornøyd :).

Sverre, Kløfta, 15. mai 2012

Taktekking

Ny takstein ,pipehatter. Luftehatter ,takrenner og beslag. Kvaliteten på arbeidet som er gjort her var helt topp. Kom raskt med tlbud. Gikk igang med jobben umiddelbart og gjode seg helt ferdig til avtalt pris. Meget fornøyd. Jeg kan trygt anbefale Blikkenslager Tor Atle Kildal.

Rune, Frogner, 24. mars 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

 

 

Steel Construction Bulajic

4.8 12 evalueringer Spydeberg