Siste evalueringer (12)

Takfornying

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort! Alt ble gjennomført i hht avtale, god kommunikasjon underveis og prikkfri opprydning når jobben var fullført.

Bitte Fosseid Lund, i går

Takbehsndling

Profesjonelt utført, ryddig og meget hyggelig folk. Kjempe fornøyd med jobben.

Enver Gashi, 22. juli 2020

Pipebeslag ønskes produsert og montert

Vi fikk produsert og montert et heldekkende pipebeslag av Proffe Boligpartner. Oppdraget hastet litt da det hadde begynt å trenge inn vann rundt den bare teglsteinspipa vår og det var ventet mye nedbør i langtidsvarselet. Fra befaringen og til det ferdige resultatet var på plass, tok det under en uke. God kommunikasjon underveis og en tydelig yrkesstolthet i arbeidet gjør oss trygge på at vi neppe hadde fått utført jobben verken raskere, bedre eller billigere et annet sted. Og at sluttproduktet ser flott ut, er en fin bonus. Vi er godt fornøyd, og anbefaler gjerne.

John Magne Johansen Winther, 14. juli 2020

Vasking av tak med gammel taksten og rens/vask av takrenner

Proffe boligpartner utførte takfornying av taket på min enebolig. Veldig fornøyd med resultatet, god kommunikasjon underveis og holdt avtaler. Prisen var god og lavere enn andre tilbud. Jeg kommer til å bruke firmaet også til andre prosjekter. Anbefales.

Tove Klokkerhaug, 12. juli 2020

Heldekkende pipehatt

Oppdraget var nytt, heldekkende pipebeslag. Arbeidet ble utført som avtalt etter en hyggelig befaring. Ble forklart hva som ble anbefalt og gjøre, og fikk pris på forhånd. Resultatet ser flott ut, og jeg anbefaler gjerne Proffe boligpartner videre!

Cecilie Kjæmperud, 29. mai 2020

Bytte tak enebolig

Legging av nytt tak på enebolig. Meget godt fornøyd med Proffe Boligpartner. Alt fra grundig beskrevet tilbud, konkurransedyktig pris og ikke minst et veldig bra resultat gjør at jeg absolutt anbefaler dette firmaet. Særlig den gode oppfølgingen underveis gjorde at vi hele tiden var trygge på at dette ville bli vellykket. Anbefales.

Tor Erik, 4. mai 2020

Fjerne takstein + legge takpanner (ca 180m2)

Onur & co er dedikerte, flinke fagfolk som gir gode råd og jobber på til oppdraget er utført iht avtale. God oppfølging, tydelig dialog og fint utført sluttprodukt. Vi er veldig fornøyde. Anbefales!

Anders Gottlieb-nygaard, 23. april 2020

Omtekking av enebolig

Proffe Boligpartner er et firma vi varmt kan anbefale. Vi skulle tekke om taket på huset vårt og hentet flere anbud hvor vi fant Proffe Boligpartner som billigst og best ut ifra våre behov. Vært tett og god oppfølging hele veien, og jobben ble gjort uten anmerkninger. Vi er veldig fornøyd.

Filip Riis, 22. april 2020

Takvask/ taksteinvask

Et seriøst firma som kan anbefales på sterkeste. God kommunikasjon både før etter og under arbeidet. Grei pris, kvalitet, seriøsitet og står for det de avtaler gjør dette firma attaktivt👍.

Fahem Habibi, 15. april 2020

Utskiftning av tak og takrenner

Raske og pålitelige. Var flinke til å komme opp med løsninger underveis. Det var helt klart at dette var noe de kunne. Greie å kommunisere med. Flinke og dyktige. Kan anbefales videre.

Jostein Auran, 13. mars 2020

Bytte av tak

Vi er kjempefornøyd med firma på alle måter og veldig fornøyde med resultatet. Hadde krysset av på alle punktene hvis mulig.

Ruth Line Og Vegar Heskestad Anthonsen, 16. sep. 2019

Takfornying

Veldig fornøyd med arbeidet og resultatet!

Christin Heimtun/ Stig Jensen, 16. juni 2019
Vis flere evalueringer

Kart