Siste evalueringer (29)

Nytt tak

Alt utført etter avtale i kontrakt. Bra befaring, kontrakt, oppfølging og utført arbeid. Tipp topp, tommel opp.

David, Larvik, 7. juni 2021

Rens og imprinere av takstein.

Det ble noen dager utsettelse i henhold til først avtalt. Vask av taket ble utført veldig bra og effektivt på en torsdag, lørdag ble taket malt. Taksten ble skiftet ved skade etter slitasje. Kommunikasjon med daglig leder var veldig bra, tilbakemelding ble gitt under hele prosessen. Faktura var i henhold til tilbudet. Etter min mening er arbeidet profesjonelt utført. Anbefales.

Liv, Rykkinn, 22. april 2021

Fornying av tak

Høy kvalitet på arbeidet og hyggelige arbeidere. Et firma som er veldig opptatt av at kunden skal bli fornøyd med jobben. Kan anbefales på det sterkeste.

Kjell, Horten, 19. april 2021

Ønsker glasert takstein på hus og garasje i solbergelva

Proffe Boligpartner har byttet takstein på huset vårt. Den gamle betong steinen ble fjernet og hele taket ble pappet og lektet på nytt, før ny glasert stein ble lagt. Det er avansert tak med totalt fire oppløft, og siden det er på 45 grader og alt med halvvalm så var det mye skjæring og tilpassinger. Resultatet er veldig bra og vi er kjempefornøyde. Prismessig så kom Proffe Boligpartner også best ut, og med fleksibiliteten i forhold både å justere på ting jeg ønsket annerledes underveis, samt material leveranse til en garasje som jeg ordner selv, så er dette en leverandør jeg absolutt kan anbefale. /Kristoffer.

Kristoffer, Solbergelva, 12. april 2021

Bytte tak

Anbefaler Proffe Boligpartner på det sterkeste! Veldig profesjonelt utført, nøye, flinke og effektive. God kommunikasjon underveis, og til en hver tid så ryddig en kan få det på en arbeidsplass. Super fornøyd med resultatet og pris. Ikke tvil om hvem jeg velger neste gang:).

Robert, Kvelde, 4. april 2021

Tetting rundt pipe og nytt pipebeslag.

Rask, god og pålitelig. Oppdaterte underveis ift fremgang. Levert som avtalt.

Frode, Skien, 10. jan. 2021

Blikkenslager

Raskt og effektivt ,svært bra kommunikasjon underveis veldig bra arbeid. Veldig proffe.

Jørn, Porsgrunn, 5. jan. 2021

Bytte takstein

Veldig fornøyd med jobben dette firmaet gjorde hos oss. Daglig leder holder god kontroll, og informerer veldig bra underveis. Er tilgjengelig 24/7. Kvaliteten på arbeidet er ingenting å utsette på, det lille som var, ble rettet på umiddelbart, med ett smil. Befaring underveis, og sluttbefaring. Stort tak med glasert takstein, med oppløft på begge sider, men det var ikke noe problem, Proffe boligpartner AS er erfarne. Jobben var bra planlagt ifht vær, slik at de hadde fremdrift hele tiden, og mistet veldig lite tid på tross av regn i perioden. Prisen var også konkurransedyktig, og merkost ble minimalt. Kan trygt anbefales.

Finn, Larvik, 24. nov. 2020

Ny papp,lekter og takstein på bolig i skien sentrum

Proffe Boligpartner gjorde en flott jobb. Jeg ble løpende informert om fremdriften og oppdraget ble utført helt i henhold til avtalen.

Jarle, Skien, 12. okt. 2020

Skifte to tak i borettslag

Veldig fornøyd med nye tak på to firemannsboliger. God pris og gjennomført som avtalt. God kvalitet.

Knut, Larvik, 10. sep. 2020

Taklegging på enebolig

Veldig fornøyd med jobben som har blitt gjort hos oss. God pris, godt håndverk og god kommunikasjon underveis fra daglig leder gjør at vi varmt kan anbefale proffe boligpartner.

Stian, Skien, 7. sep. 2020

Takrenner og netting oppunder møne

Vi i Rønningen lll borettslag i Porsgrunn er ett lite borettslag 20 andelseiere (5 rekker 4 leiligheter i hver) og 20 garasjer. Skulle bare ta takrenner og netting under gesims. Men så ble det spyling og maling av taket i tillegg Det er 6 punkter over her som skulle vært mulig å krysse av alle. God kommunikasjon hele veggen. De spylte vegger og terrasser, og ryddet. Takene har blitt utrolig flotte og har fått mange positive tilbakemeldinger, både fra andelseiere og naboer. Det er firma som er til å stole på. Proffe Boligpartner er ett firma som vi i styret kan anbefale på det sterkeste. Godt gjennomført arbeid. Onur tenker service og kvalitet.

Einar, Porsgrunn, 20. aug. 2020

Bytte beslag pipe

Ryddig og god kommunikasjon og god kompetanse.

Ketil, Larvik, 19. aug. 2020

Takfornying

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort! Alt ble gjennomført i hht avtale, god kommunikasjon underveis og prikkfri opprydning når jobben var fullført.

Bitte, Horten, 12. aug. 2020

Bytting av tak

Arbeid ble utført som avtalt. Vi fikk en god pris og garanti på jobben fra Proffe Boligpartner As. Vi er veldig fornøyde med det nye taket. God kommunikasjon underveis. Ryddet etter seg og veldig hyggelige ansatte. Anbefales sterkt. For disse gutta er ingen jobb for liten eller for stor. :).

Vasikaran, Skien, 24. juli 2020

Takbehsndling

Profesjonelt utført, ryddig og meget hyggelig folk. Kjempe fornøyd med jobben.

Enver, Tjodalyng, 22. juli 2020

Pipebeslag ønskes produsert og montert

Vi fikk produsert og montert et heldekkende pipebeslag av Proffe Boligpartner. Oppdraget hastet litt da det hadde begynt å trenge inn vann rundt den bare teglsteinspipa vår og det var ventet mye nedbør i langtidsvarselet. Fra befaringen og til det ferdige resultatet var på plass, tok det under en uke. God kommunikasjon underveis og en tydelig yrkesstolthet i arbeidet gjør oss trygge på at vi neppe hadde fått utført jobben verken raskere, bedre eller billigere et annet sted. Og at sluttproduktet ser flott ut, er en fin bonus. Vi er godt fornøyd, og anbefaler gjerne.

John, Porsgrunn, 14. juli 2020

Vasking av tak med gammel taksten og rens/vask av takrenner

Proffe boligpartner utførte takfornying av taket på min enebolig. Veldig fornøyd med resultatet, god kommunikasjon underveis og holdt avtaler. Prisen var god og lavere enn andre tilbud. Jeg kommer til å bruke firmaet også til andre prosjekter. Anbefales.

Tove, Oslo, 12. juli 2020

Vask og maling av takstein

Godt utført jobb ,meget fornøyd bra service og bra pris.

Terje, Sandefjord, 8. juli 2020

Bytte tak

Bra utført arbeid og god kommunikasjon.

Roger, Porsgrunn, 13. juni 2020

Heldekkende pipehatt

Oppdraget var nytt, heldekkende pipebeslag. Arbeidet ble utført som avtalt etter en hyggelig befaring. Ble forklart hva som ble anbefalt og gjøre, og fikk pris på forhånd. Resultatet ser flott ut, og jeg anbefaler gjerne Proffe boligpartner videre!

Cecilie, Sandefjord, 29. mai 2020

Nytt tak

Dette er en bedrift som setter kunden i fokus. Vi har hatt veldig god dialog løpende underveis i prosjektet og utfordringer har blitt løst på en god måte. Det er topp kvalitet på arbeid som utføres og metoder/materiale som benyttes. Anbefales!

Morten, Sandefjord, 26. mai 2020

Bytte tak enebolig

Legging av nytt tak på enebolig. Meget godt fornøyd med Proffe Boligpartner. Alt fra grundig beskrevet tilbud, konkurransedyktig pris og ikke minst et veldig bra resultat gjør at jeg absolutt anbefaler dette firmaet. Særlig den gode oppfølgingen underveis gjorde at vi hele tiden var trygge på at dette ville bli vellykket. Anbefales.

Tor, Porsgrunn, 4. mai 2020

Fjerne takstein + legge takpanner (ca 180m2)

Onur & co er dedikerte, flinke fagfolk som gir gode råd og jobber på til oppdraget er utført iht avtale. God oppfølging, tydelig dialog og fint utført sluttprodukt. Vi er veldig fornøyde. Anbefales!

Anders, Stavern, 23. april 2020

Omtekking av enebolig

Proffe Boligpartner er et firma vi varmt kan anbefale. Vi skulle tekke om taket på huset vårt og hentet flere anbud hvor vi fant Proffe Boligpartner som billigst og best ut ifra våre behov. Vært tett og god oppfølging hele veien, og jobben ble gjort uten anmerkninger. Vi er veldig fornøyd.

Filip, Porsgrunn, 22. april 2020

Takvask/ taksteinvask

Et seriøst firma som kan anbefales på sterkeste. God kommunikasjon både før etter og under arbeidet. Grei pris, kvalitet, seriøsitet og står for det de avtaler gjør dette firma attaktivt👍.

Fahem, Gjerdrum, 15. april 2020

Utskiftning av tak og takrenner

Raske og pålitelige. Var flinke til å komme opp med løsninger underveis. Det var helt klart at dette var noe de kunne. Greie å kommunisere med. Flinke og dyktige. Kan anbefales videre.

Jostein, Porsgrunn, 13. mars 2020

Bytte av tak

Vi er kjempefornøyd med firma på alle måter og veldig fornøyde med resultatet. Hadde krysset av på alle punktene hvis mulig.

Ruth, Skien, 16. sep. 2019

Takfornying

Veldig fornøyd med arbeidet og resultatet!

Christin, Porsgrunn, 16. juni 2019
Vis flere evalueringer

Kart