Siste evalueringer (8)

Ettterkontroll av garasje,for endelig brukstillatelse

Et profesjonelt utført oppdrag. Kommunikasjonen foregikk upåklagelig, således også prikkfritt opprettholdelser av avtaler og avtalt pris for oppdraget. Arbeidet raskt med innsendingsoppgaven til beslutningsorgan, og det viktigste -det ble utstedt godkjent ferdigattest som foreligger. Kan trygt anbefale dette firma for slike oppdrag!

Tage, Kristiansand s, 10. okt. 2018

Reklamasjonsrapport,reklamasjonstakst,feil/avvik ved kjøpt bolig

Jarle Skadberg fremstår som en profesjonell og kunnskapsrik ingeniør/takstmann. Han skrev en avviksrapport som fremstår som logisk og godt fundamentert i gjeldende regelverk. Tidsmessig har jeg erfart at en skal være tålmodig i tilsvarende prosesser :).

Frank, Hamar, 22. sep. 2018

Kontrollerklæring

Jarle Skadberg løse oppgaven på en oppsiktsvekkende rask, effektiv, faglig og byggeteknisk/juridisk måte - og gjorde dermed andre jeg har møtt - ettertrykkelig grundig faglig til skamme. Derfor min uforbeholdne anbefaling til enhver som trenger Skadberg´s faglige bistand.

Henning, Evje, 28. nov. 2016

Skjønnsmessig vurdering av totalskadet bolighus

Jarle E. R. Skadeberg ble benyttet som takstmann/skjønnsmann ifm forsikringsoppgjør. Jobben som ble utført av Jarle E. R. Skadeberg var særdeles profesjonell og kompetent. Vi opplevde meget god oppfølging både i forkant, under og etter oppdragets varighet, og tjenestene fra Jarle E. R. Skadeberg var utover det vi forventet. MEGET GODT FORNØYD!

Morten, Sjøvegan, 14. sep. 2015

Befaring ved overtakelse av ny bolig

Rett veiledning!

Torbjørn, Sandnes, 7. april 2014

Termografering

Jarle Skadberg leverte en undersøkelse som var langt over forventning til en konkurransedyktig pris. Kan anbefales.

Markus, Jar, 17. mars 2013

Godkjenning av kjellerleilighet,byggmester eller arkitekt søkes

Meget bra. Vi er foreløpig meget fornøyd, Jarle Skadberg har god forståelse for hva som måtte til for å komme til mål. Resten er opp til kommunen. Ordlegger seg supert skriftlig og kan anbefales når det skal skrives søknader til offentligheten.

Eli, Hafrsfjord, 30. jan. 2013

Tilstands rapport av leilighet

Veldig fornøyd med jobben! God kunnskap og viser stort engasjement i jobben som ble gjort !

Turid, Haugesund, 13. des. 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart