Siste evalueringer (11)

Fjerne vedovn og murt plattform

God hjelp i forkant av jobben. Litt mye administrativ overhead fra daglig leder underveis. Jobben, fjerning av murt plattform og vedovn, tetting av pipeløp og flislegging, ble bra utført. Vi måtte velge et annet flisoppsett på gulv enn eksisterende fliser. Valgte mosaikkfliser, som ble lagt bra, dog ikke helt perfekt. Fornøyd med resultatet.

, Tolvsrød, 19. des. 2016

Bytte kledning på deler av enebolig

Roland og guttene hans gjorde en strålende innsats. Flott håndverk, kom til avtalt tid, ordnet med stillaser og alt som skulle til. De kjørte til og med bord all søppel og ryddet pent etter seg. Strålende fornøyd. Anbefales på det varmeste.

Håvard, Tønsberg, 6. nov. 2016

Oppussing av vegger i stue

Jeg er kjempefornøyd med jobben som er gjort i min stue - hyggelig og pålitelig fagfolk som jeg kan anbefale på det sterkeste - alt ble utført som avtalt. Bruker nok de igjen neste gang noe skal pusses opp. Tommelen opp for de :-) Bjørg Johnsen, Drammen.

Bjørg, Drammen, 28. sep. 2016

Legge nytt garasjetak,og noe kledning.

Tok kontakt med Rosia eiendomsservice for å bytte garasjetak og noe kledning på garasje og bolig. Roland kom på befaring og ga et godt inntrykk. Han var svært hyggelig og serviceinnstilt. Jeg hadde flere snekkerfirma på befaring, men Roland kom med det beste tilbudet. Det ble jobbet svært effektivt. Meget godt resultat. Kan absolutt anbefale disse! ! Jeg kommer til å bruke dem igjen.

Hilde, Stavern, 27. aug. 2016

Vedlikehold av utvendig grunnmur 80m2 hus,utskifting av inngangsdør og verandadør.

Flinke fagfolk. Presise og ryddige. Bra kommunikasjon, jobb + pris utført til avtalt tid. Vi kommer til å bruke de igjen ved en senere anledning.

Carl, Drammen, 25. aug. 2016

Trenger håndverker skal bytte 8 vinduer

Veldig veldig flinke folk. Kom som avtalt på befaring. Vi ble enige om prisen raskt og de startet dagen etterpå og ble ferdige innen 2 dager. Perfekt utført arbeid,god kommunikasjon og dialog hele veien. Jeg anbefaler dette firmaet på det sterkeste, og kommer til å bruke disse igjen uten tvil. Faisel Hussein Sadiq Drammen.

Faisel, Drammen, 20. aug. 2016

Bygge nytt inngangsparti i treverk med liten bod.

Godt utført arbeid og de leverte innen for tidsrammen vi ble forespeilet.

Kenneth, Drammen, 28. juli 2016

Platting på 4x4

Satt opp platting, kjempefornøyd med resultatet ! Kan anbefales. Rydder opp når dem er ferdig bra priser. Skal bruke dem igjen til et større oppdrag.

Kjetil, Drammen, 10. juni 2016

Fjerne teppe og legge laminatgulv

Raskt og proft utført.

Silje, Nøtterøy, 9. juni 2016

Bygge terrasse

Pliktoppfyllende og meget god jobb til en grei timepris. Veldig god ordning på innkjøp av materialer. Noe høy administrativ overhead.

Jan, Melsomvik, 6. juni 2016

Rydding,bortkjøring,maling og noe tømrerarbeid

Flinke og samvittighetsfulle menn som jobbet seg 100% ferdige uten opphold. Tidsskjemaet sprakk sammenlignet med estimert tid, men det var ikke pga ineffektivitet. Det var aldri spørsmål om verken forskuddsbetaling, kontanter eller "momsfritak". Anbefales!

Jeanne, Drammen, 24. mai 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Per Abrahamsen A/S

4.8 74 evalueringer Sandefjord

Byggtjenester Roman Kubica

4.7 52 evalueringer Sandefjord

Golli AS

4.5 43 evalueringer Sandefjord