Siste evalueringer (5)

Setta inn lufteventil i utvendig vegg

Veldig nøgd med jobben som vart gjort! Tilbodet kom kjapt og var utfyllande. Sjølv om det var kort tidsperspektiv, var dei fleksible og ikkje minst presise. Arbeidet var fint og nøyaktig utført, og det var heilt rydda og reingjort etterpå - til avtalt pris som var halvparten av eit par av dei andre tilboda me fekk. Kan anbefalast, og me brukar dei gjerne igjen.

Åsta, Asker, 4. feb. 2013

Reparasjon eller bytte av garasjeport/portåpner

Firmaet leverte til avtalt tid og pris. Meget hyggelig erfaring!

Jan, Oslo, 30. jan. 2013

Finne årsak til vannlekkasje og reparere taket

Jeg engasjerte TreFAb AS til å bistå med råd og gjennomføring av tiltak. Jeg er svært fornøyd med oppfølgning og gjennomføring. Ble litt overrasket over størrelsen på fakturaen, men fant etterhvert at den var ok.

Einar, Oslo, 28. jan. 2013

Utskifting av balkongdør m/u dørkarm

TreFab AS møtte opp på dagen, startet innen tidspunkt jeg ønsket. Topp utført jobb av seriøs håndtverker, fikk fast pris som ble overholdt. De ryddet etter seg og gjorde jobben raskt og effektivt. (de kjøpte til og med inn alt materiell jeg trengte til jobben). Dette firma kan anbefales! Ref. Ann-Christin.

Ann-Christin, Ski, 22. jan. 2013

Sette inn 3 lufteventiler i leilighet

Seriøst firma, veldig dyktig håndverker. Håndverker kom med innspill og tanker som faktisk reduserte omfanget av jobben ,og dermed også prisen - ikke mange som er så ærlige! Vi var veldig fornøyde. Kommer til å bruke dette firmaet igjen! !

Fridtjov, Oslo, 11. des. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Center Takst & Prosjekt AS

5.0 5 evalueringer Skiptvet

Byggmestrene Knudsen og Askautrud AS

4.8 26 evalueringer Moss

Johansen Eiendomsservice

4.9 10 evalueringer Spydeberg