Siste evalueringer (19)

Sparkling og maling

Utrolig hyggelig og nøye, pålitelig og ryddig. Jeg er utrolig fornøyd med effektiviteten og kvaliteten på arbeidet til Arvid. Svarte kjapt på sms og fulgte meg godt opp gjennom hele prosessen! ANBEFALER!

Trine, Drammen, 19. aug. 2020

Sparkle og male 65m2 himling

Kunne stille på svært kort varsel og kom til avtalt tid. Gjorde jobben som planlagt. Taket i sin helhet ble veldig bra. Svært lite søl på nymalte vegger tett, noen få områder mot taklist som var manglet noen millimeter for at taklisten skulle dekket alt mot nymalt tak. Tok på seg ekstra oppgaver til en fornuftig pris. Ville brukt ham igjen!

Harald, Holmestrand, 22. juli 2020

Sparkling,pussing og maling av tak og vegger

Utførte jobben på en veldig bra måte. Kom med gode anbefalinger underveis som gjorde resultatet mye bedre. God dialog fra første respons på arbeidet, og til han var ferdig.

Silje, Krokstadelva, 7. juni 2020

Sparkle og male gipstak i stue

Hyggelig og pålitelig fyr. Gjorde jobben som avtalt. Veldig fornøyd med resultatet av sparkling og maling av tak, pluss peisveggen og sparkling/maling av en gipsvegg. Tipp topp tommel opp👍.

Matias, Drammen, 27. feb. 2020

Maling,innvendig,stue m/åpen kjøkkenløsning. hytte i holmsbu.

Maleren Arvid Jorde malte stue og kjøkkenavdeling på hytta vår i Holmsbu. Tak og vegger var panelt med furupanel som hadde mørknet over tid. Vi ønsket å male taket hvitt (bomull) og veggene i en lys gråblå farge. Arvid Jorde kom først på befaring og kom med faglige råd ang. Utførelse av jobben. Han utførte jobben til vår fulle tilfredshet. Var informativ under veis og var hyggelig og effektiv. En liten reklamasjon ble håndtert raskt, en mann å stole på som vi trygt kan anbefale.

Tom, Holmsbu, 20. mai 2019

Sparkle og male vegger og tak som er nykledd med gipsplater

Alt gått etter planen. Dyktig, imøtekommen og ansvarsfull. Bruker han igjen.

Lill, Drammen, 12. juli 2018

Sparkling og maling av himling,ca 25 m2

Vi er svært godt fornøyd med jobben som ble gjort av Arvid Jorde, alt til avtalt pris, tid og kvalitet. Han vil vi uten tvil bruke igjen ved en senere anleding. Hyggelig kar også!

Øystein, Kana, 22. april 2018

Maling og sparkling av gipsplater

Jobben ble utført til avtalt tid og til en god pris. Resultatet ble som forventet av en profesjonell maler. Bruker gjerne denne maleren igjen ved behov.

Per, Tønsberg, 9. mars 2018

Sparkle og pusse tak.

Jobben ble grundig utført til avtalt tid og til avtalt pris. Veldig rask og effektiv. Anbefales på det sterkeste!

Anniken, Drammen, 21. mars 2017

Sparkling og maling av leilighet

Kjempejobb ! Meget flott utført og til en veldig god pris og til avtalt tid ! Er ikke siste gangen vi kommer å bruke Arvid Jorde ! Brit & Claes.

Claes, Drammen, 25. feb. 2017

Sparkling og maling av 12 kvadrat kjellerrom

Veldig positiv opplevelse med Arvid. Jobben ble utført som avtalt og resultatet ble utrolig bra.

Andreas, Sætre, 22. aug. 2016

Sparkling og maling av 55-60m2 gipstak

Arvid Jorde kan anbefales. Jobben utført til avtalt tid og pris. Resultatet ble meget bra. Hyggelig kar, som kan faget. Vi bruker han gjerne igjen.

Håkon, Horten, 10. aug. 2016

Maling av stuetaket og peis

Konklusjon: Svært godt fornøyd ! ! 1. Kom kl 0800 som avtalt, presis, dessuten 1 dag i forkant for evt. Sparkling og enighet om farger. 2. Han var meget nøye, arbeidet raskt. Ikke eneste liten søleflekk med hvitmaling å spore. Ingen skjolder noe sted. Faglig meget dyktig. 3. Meget omgjengelig og hyggelig kar. Desidert rimeligste tilbud. Neste gang jeg har behov for malertjenester, ringer jeg han direkte.

Torbjørn, Krokstadelva, 17. juli 2016

Maskering og innvendig maling 2 strøk vegg,leilighet 60 kvm.

Maler Arvid Jorde kom raskt på befaring. Han utførte jobben til avtalt tid og pris. Arbeidet er bra utført, og han kan anbefales. Det er i tillegg lett å få tak i han.

Helene, Asker, 5. juli 2016

Sparkling og maling av ny enebolig på borgen i asker. svarer kun på epost

Vi kan trygt anbefale Arvid! Han har gjort en strålende jobb med å sparkle og male eneboligen vår. God kommunikasjon hele veien. Resultatet ble akkurat som vi hadde ønsket. Vi har mye kanter og vinkler og det er høyt under taket, uten taklister, men han har gjort en flott jobb og resultatet ble veldig bra. Vi fikk det moderne uttrykket vi ville ha.

Håkon, Borgen, 27. april 2016

Maling av gang

Vi er svært fornøyde med oppdraget som ble utført hos oss. Arvid utførte arbeidet på en veldig nøyaktig måte. I tillegg er han en person man får full tillit til. Jeg bruker han gjerne igjen - og kan sterkt anbefale han videre.

Monica, Svelvik, 4. mars 2016

Sparkling + sliping av himling

Raskt og meget godt utført jobb til en fornuftig pris. Totalt sett veldig fornøyd - anbefales gjerne videre.

Halvard, Drammen, 28. jan. 2016

Sparkling av gips

Jeg har ikke ord, veldig nøye og vet hva han driver med. Veldig lett å samarbide med. Hvis du vil ha perfekt gips og malig, anbefaler sterkt.

Milan, Kongsberg, 10. april 2015

Pusse opp et soverom

Veldig fornøyd med jobben utført av Arvid. Godt gjennomført arbeid, ingenting å sette fingeren på. Bruker ham gjerne igjen.

Patricia, Nesøya, 13. mars 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER