Siste evalueringer (13)

Legge gipsplater,tak,vegger og listefritt

Fantastisk flinke hyggelige folk! Anbefales på det sterkeste:) la gips på vegger og tak,gjorde det liste fritt i tak og rundt vinduer. De monterte opp vårt nye designa kjøkken også. Det ble så fint,og kunne ikke blitt mere fornøyd mer jobben som ble utført. Alt ble gjort som avtalt,og de jobbet raskt. Vi kommer garantert til å bruke i framtiden om nye prosjekter skulle dukke opp:) gir de full score:).

Charlotte, Bodø, 31. mars 2021

Montering av ikea kjøkkeninnredning og montering av topphengte s

Vi fikk malt noen rom og revet gamle skap, samt satt opp nye kjøkkenskap på jobb. De er veldig serviceinnstilt og gjorde jobben utenfor våre åpningstider. En liten forsinkelse, men det ordnet de greit. Da jeg holder til i Oslo og de utførte arbeid i Bodø, så var kommunikasjon og pålitelighet viktig for oss. Det fungerte veldig fint underveis. De koordinerte også med rørlegger. Vi er godt fornøyd med resultatet og prisen var god. Vil benytte de igjen ved behov. Anbefales!

Camilla, Bodø, 22. mars 2021

Oppussing i stor leilighet

Stanecki Bygg og Vedlikehold gjennomførte en omfattende oppussing av vår leilighet i Bodø Panorama. Pawel jobbet alene med helsparkling og maling av vegger og tak samt dør- og vinduskarmer. Han startet på avtalt tidspunkt, ble ferdig innen forventet tidsbruk, og tok betalt iht. Avtale. Vi er meget godt fornøyde med resultatet, det ble vakkert. Pawel er lett å forholde seg til og er en pålitelig kar, og ikke minst en meget dyktig maler. Anbefales!

Jørn, Bodø, 10. mars 2021

Nytt tak

Fikk skiftet tak ca 80m2 og bordkledning på to gavel vegger ca 90 m2 Jobben blir utført som avtalt og er løsningsorientert. Han snakker veldig godt Norsk og holder det han lover.

Hans, Sandhornøy, 22. feb. 2021

Flislegging bak kjøkkenbenk

La fliser på kjøkkenet. Utført meget bra, og raskt, til en god pris. Arbeid ble noe utsatt grunnet feillevering på kjøkken og covid. Da jobbet han på kvelden for å få det gjort raskt. Anbefales!

Karl-Olav, Bodø, 24. jan. 2021

Hel sparkle stuen. evnt tapatsere

Anbefalles på det varmeste! Pusset opp hele stuen, nytt tak, listefritt i dører, vinduer etc. Helsparkelet veggene, malte alle flater, nye lister. Jeg er meget fornøyd meg jobben som er gjort og har ingenting negativt å si. Komunikasjonen var god underveis og de ryddet opp etter seg etter utført arbeid. Han finner gode løsninger underveis og kommer med forslag til gjennomførelse.

Sander, Bodø, 21. des. 2020

Montere terrassedør og vindu,tette gammel dør

Stanecki Bygg og Vedlikehold tettet igjen en gammel ytterdør, og monterte nye dør og vinduer på en annen vegg. Jeg er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort og deres planlegging av prosjektet. Kommunikasjonen underveis var veldig god, og de var svært raske og effektive.

Thor, Bodø, 10. nov. 2020

Sparkling og maling av tak og vegger i gang

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført av Stanecki Bygg og Vedlikehold. Pawel utførte jobben med høy kvalitet. Han er pålitelig og vi hadde god dialog underveis.

Aleksander, Bodø, 18. mars 2020

Bad - flislegging

God kommunikasjon om/rundt progresjon av jobben.

Jan, Bodø, 17. mars 2020

Skifte utvendig panel

Stanecki Bygg og vedlikehold ga en nøyaktig oversikt over kostnaden ved å skifte utvendig panel på huset mitt og de holdt seg til den prisen som de hadde beregnet. Stanecki har mange års erfaring med bygg og anlegg i Norge og utførte jobben raskt og effektivt, med et meget godt sluttresultat. Anbefales.

Arve, Bodø, 19. april 2018

Flislegging av 5kvm badegulv

Hyggelig mann, servicevennlig, arbeidet er utført med en flott utførelse. Vi anbefaler dette firmaet.

Kent, Bodø, 19. april 2018

Skifte vinduer

Utmerket utført. Oppsto noen problemer med målene jeg hadde bestilt på vinduet, men fikset det utmerket og var effektiv. Fin pris også.

Morten, Bodø, 22. mars 2018

Oppussing soverom

Stanecki var de første til å svare på jobben og de første på befaring. Vi satt opp en avtale på hva som skulle gjøres og dette ble utført innentiden som var avtalt. De jobbet tom i helgen uten ekstra kostnad for å bli ferdig. Jobben var et soverom på ca 7kvm som de brukte ca 4,5 dager dager på. De hadde respekt for huset mitt og ryddet opp etter hver gang,vasket bort det værste siste dag. Jobb utført raskt og grundig. Brukes igjen.

Mona, Bodø, 26. feb. 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart