Siste evalueringer (7)

Bruksendring av kjeller - tegninger for søknad

Eksemplarisk utført arbeid fra start til slutt. Svært god kompetanse, ryddig og med riktig grad av kommunikasjon. Svært profesjonell i sitt arbeid. Bruker veldig gjerne Tufte prosjekter igjen - anbefales på det sterkeste.

Marius, Oslo, 9. mai 2022

Søke om ferdigattest

Tufte prosjekter bisto meg i å få anskaffet ferdigattest på huset. Har prøvd å få ferdigattest på huset i flere år uten å lykkes. Tufte prosjekter tok jobben på strak hånd og i løpet av 2 måneder hadde jeg fått ferdigattest. Tufte prosjekter var ryddige, utviste meget god kommunikasjon underveis og utviste pålitelighet og effektivitet på et meget høyt plan. Denne bedriften vil jeg anbefale på det sterkeste.

Kenneth, Nøtterøy, 6. mai 2022

Tilbygg på enebolig (garasje/carport)

Vi hyret Tufte Prosjekter til å prosjektere et tilbygg med garasje og carport. Petter Tufte har vært en meget god samarbeidspartner. Tufte har hele veien holdt oss godt orientert om prosjektets fremgang. Vi har vurdert forskjellige løsninger, og setter spesielt pris på dialogen vi har hatt underveis: Tufte er god til å trekke frem både fordeler og ulemper med forskjellige alternativer. Han er grundig og analytisk, samtidig som han er tydelig opptatt av å finne den beste løsningen for kunden. Vi gir Tufte Prosjekter våre varmeste anbefalinger!

Gunnar, Holmestrand, 28. aug. 2021

Tegne 15 kvm anneks og søke om byggetillatelse

God oppfølging, søker gode løsninger på utfordringer og har høy kvalitet 👍.

Kristin, Skjeberg, 19. aug. 2021

Digitalisere tegninger av hus

Veldig fornøyd. Fikk raskt svar både mail og tlf. Veldig hyggelig. Bra utført arbeid. Anbefales videre.

Kathrine, Drammen, 17. nov. 2020

Søknad om utvidelse av terrassedør fra enkelt til dobbel

Tufte er veldig ryddig, effektiv og lett å kommunisere med. Han holder godt tak i saken selv når jeg har vært sen med å svare. Veldig fornøyd med arbeidet, og meget konkurransedyktig pris.

Jan, Oslo, 13. mai 2020

Tegning av tilbygg 23kvm

Vi er så utrolig fornøyd at vi ble kontaktet av Tufte prosjekter via mittanbud.no Vi fikk hjelp til å tegne et vinterhage/tilbygg og utformet hage. Petter Tufte er utrolig kreativ og effektiv og ikke minst meget hjelpsom. Han hjelper oss gjennom hele søknad prossesen. Anbefaler Tufte Prosjekter. 👍👍👍.

Tommy, Langhus, 4. mai 2020
Vis flere evalueringer

Kart