Siste evalueringer (17)

Utvide og rehabilitere bad

Veldig fornøyde med Oslo Bad og Renovering! God dialog underveis. Flinke og hyggelige underleverandører. Og badet ble nydelig!

Maiken Hauknes, 22. april 2015

Totalrenovering av bad på ca. 6,5 kvm

Vi brukte Oslo Bad & Renovering AS til totalrenovering av vårt bad på ca. 6 kvm. Vi hadde ett ønske om å flytte toalett samt bytte ut alle rør slik at man fikk komplett rør i rør system. De jobbet effektivt og var meget ryddige (trenktes da vi bodde hjemme med 3 barn i byggeperioden) under hele prosessen. De kom i henhold til avtale og det var enkelt å gjøre små endringer. Vi er meget godt fornøyd og har ingen problemer med å anbefale de.

Martin Sjøblom, 20. april 2015

Oppgradering/opppussing av bad

Kjempebra. De gjorde en veldig god jobb - på budsjett, innefor angitt tidsramme, god kvalitet på arbeidet. Lette å få tak i om jeg hadde spørsmål, og de tok kontakt selv om de hadde spørsmål eller forslag. En veldig god erfaring - fra leverandøren av det rimeligste tilbudet.

Henrik Lorentzen, 3. feb. 2015

Totalrenovering lite bad

Bra arbeid, oppfølging gjennom prosessen og badet ble ferdig til avtalt tid og pris. Alt i alt er vi meget godt fornøyd med jobben som ble gjort!

Silje D, 20. jan. 2015

Rehabilitering av bad

- Greit arbeid, men noen skjønnhetsfeil (noe av det ble rettet, men ikke alt) - WC-knapp spyler bare mens den holdes inne. Skulle visst være sånn, men det burde vi fått vite først - Gikk over tiden, men reduserte prisen som avtalt - Dårlig støvskjermin.

Helge Coward, 2. okt. 2014

Totalrenovering av bad og vaskerom

Hyggelige og dyktige håndverkere, møtte til avtalt tid, flinke til å rydde etter seg. God kommunikasjon med prosjektleder som alltid var tilgjengelig. Ble ferdig tidligere enn avtalt. God dokumentasjon. Kan anbefale Oslo Bad og Renovering på det varmeste.

Cristina Drugan, 7. sep. 2014

Flislegging m/varmekabler av innebygget veranda (oslo)

Jobben ble utført bra; vi hadde en god dialog, ingen problemer underveis. Alt i alt en positiv opplevelse.

Tore Ulleberg, 23. aug. 2014

Nytt bad

Kan anbefale Oslo Bad & Reovering AS. Veldig ryddig og god prosjektoppfølging, følger avtaler og var forutsigbare. Lett å kommunisere med underveis. God struktur på FDV-dokumentasjon. Fakturagrunnlag etter avtale. Fornøyd kunde!

, 3. aug. 2014

Oppussing av bad og vaskerom

Oslo Bad og Renovering pusset opp mitt bad og vaskerom som avtalt. Det var god kommunikasjon under veis og i etterkant. Jeg kan anbefale dette firmaet.

Martin Uteng, 26. mai 2014

Totalrehabilitering av gammelt bad

Vi er meget godt fornøyde med vårt valg av Oslo Bad og Renovering med tanke på pris, fleksibilitet, samarbeid, tilgjengelighet og kommunikasjon med håndverkerne. Vi totalrenoverte badet, og det ferdige produktet ble supert!

Silje Bårdstu, 7. aug. 2013

Fornying av kjøkken

Proff fyr som driver dette og som styrer gutta sine med en "firm hand". Møtte når de skulle, og jobbet intenst når de var her. God dialog hele veien. Flott utført arbeid. Ble finere enn vi hadde forventet. Anbefales på det varmeste!

Mona, 6. aug. 2013

Rehabilitering bad

Svært hyggelig og god kontakt med kunden. Kunne ringe når som helst. Fulgte opp i detalj. Noe overskridelse av tida, men dette ble varslet. Gav gode råd om justeringer og løsninger.

Alfgunnar Eritsland, 7. juni 2013

Utbedring av uteplass med skiferheller

Vi valgte Rettreno Bygg fordi de var ryddige i anbudsprosessen og ga et solid inntrykk. Jobben ble utført i henhold til avtale, og håndverkerne var dyktige, arbeidsomme og imøtekommende. De ryddet også opp etter seg. Vi er godt fornøyde med resultatet.

Anne Kathrine Arnesen, 21. mai 2013

Rehabilitering hus oslo

God kommunikasjon under hele prosessen. Positive folk som det var lett å samarbeide med.

Mads Strøm Kopperud, 26. feb. 2013

Oppusing

Veldig dyktig gjeng. Erfarene, punktlige håndverkere. Leverte topp resultat til god pris.

Ali Al-ani, 9. aug. 2012

Sparkle/pusse/maling av tak og vegger

Hei. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som er utført, seriøse og hyggelige ledere ,dyktige, nøye og erfarne håndtverkere. Fikk en god pris og skrev kontrakt før oppstart. Vi vil anbefale dette firmaet for andre. .

Johnny Thorgersen, 8. juli 2012

Oppussing gang/parkett tv-stue

Vi er veldig fornøyde med oppdraget til Rett Pris Renovering. Resultatet ble fullstendig prikkfritt. Kommunikasjonen underveis med prosjektleder var veldig god, så vi hadde full kontroll på prosessen. Vi anbefaler Rett Pris Renovering på det varmeste!

Astrid Nome, 8. juli 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart