Siste evalueringer (5)

Fjerning av fjell i oppkjørsel og til tilbygg,og oppsetting av støttemur.

Tauret Pomnianowski og hans menn gjorde en skikkelig god jobb hos oss. Jobben besto av fjerning av grunnmur samt erstatte denne. De jobbet veldig metodisk og stemplet/støttet hver meter, og alt var trygt. Han var veldig fleksibel i forhold til endringer og tilleggsarbeider, og sluttproduktet var godt utført. Arbeiderne stod på og hadde lite pauser. Vil si at kommunikasjonen med arbeidere var var utfordrende, men vi er samlet sett veldig fornøyd.

Nikolai Andreassen, 17. aug. 2018

Fjerne fjell i en kjeller.

Her var alt slik det burde være! Vi skulle få fjernet en god del fjell fra kjelleren og fikk sjefen hit på befaring. Et pris- og tidsestimat ble gitt, og han traff nærmest 'spot on' på begge. Gutta som utførte selve jobben var superhyggelige og proffe. Vi er svært fornøyd med hvordan denne jobben ble gjennomført fra start til slutt. Vi synes derfor det er svært hyggelig å kunne anbefale Tauret Pomianowski.

Øystein Lerseth Aarsand, 15. nov. 2017

Utgraving av kjeller

Jobben ble utvidet i forhold til opprinnelig oppdrag. Tauret Pomianowski gravde ut ca 50 m2 kjeller og 30 m2 fjell utenfor huset for tilbygg. Totalt 50-60 m3 steinmasser. Arbeidet ble godt utført, til avtalt pris. Tungt og krevende arbeid, men de jobba effektivt. Kommunikasjon var til tider utfordrende, vanskelig å få respons på tlf/e-post. Noen ganger tok arbeidet pause noen dager uten forvarsel. Men alt i alt en godt jobb.

Jon Erling Fonneløp, 26. april 2016

Fjerning av stein/ fjell

Vi fikk utført fjellsplitting på tomten og er svært fornøyd med arbeidet. Fjellet som skulle fjernes var plassert helt inn mot muren til naboen og arbeiderne viste stor kompetanse og forsiktighet i forholdtil hvordan jobben skulle utføres uten at muren ble berørt. De møtte til avtalt tid alle dager og svarte raskt på Mail/telefon ved behov. Anbefales!

Sari Khazi, 21. mai 2015

Sprenging i kjeller

Vil bare si at Maciej Pomianowski gjorde en utrolig god jobb, møtte opp til avtalt tid. Resultatet ble over all forventning og prisen var bra, vi avtalte fast pris og den totale prisen til slutt ble noe mer pga noen timer ekstra. Maciej Pomianowski fikk bare nøkkel av meg og gjorde jobben når jeg var utenbys på jobb. Trengte ikke å være urolig for at han ikke skulle dukke opp. Alt i alt veldig fornøyd.

Tommy Nordvang, 19. feb. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart