Siste evalueringer (27)

Lydisolering av leilighet

Alex er veldig kvalitetsbevisst og anbefaler kun de beste løsninger. Vi hadde 6 forskjellige på befaring og Alex var klart overlegen på forståelse og anbefaling til oppdraget. Prisen var også den høyeste, men jobben ble utført fort og raskere enn forespeilet. Veldig hyggelig og ordentlige folk! Anbefales på det varmeste. Cecilie Østmoe.

Cecilie Østmoe, 14. sep. 2020

Snekkerarbeid

Kan ikke få fullrost Alfis Bygg nok egentlig. Holdt avtaler, kommuniserte godt og var løsningsorienterte. Jobbet meget effektivt med et med strålende resultat. #snekkerforlife.

Ole Herman Breen, 15. april 2020

Totaloppussing leilighet 50kvm

Alex tok jobben med å sette opp kjøkken for meg. Holdt seg til avtalt tid og pris. Alltid tilgjengelig på telefon og veldig hyggelig fyr. Løste noen småting underveis uten problem. Tipp topp!

Kristine Gråbergsveen, 22. jan. 2020

Oppgradering av elektrisk og oppussing leilighet

Alfis Bygg pusset opp hele leiligheten vår(ikke bad) og vi er veldig fornøyd med resultatet. De la nytt gulv, flyttet et par lettvegger, installerte nytt kjøkken, oppgraderte elektriske anlegget og malte alle flater. Prisen og ferdigstillelse ble avtalt på forhånd. God dialog hele veien og leiligheten ble veldig fin!

Ingunn Norang, 9. des. 2019

Oppussing av 54 kvm leilighet

Alex gjorde en veldig god jobb i vår leilighet. Han stilte på kort varsel, kom med forslag til gode løsninger og utførte arbeidet meget bra. Han stilte alltid til avtalt tid og la til rett for god kommunikasjon gjennom hele prosjektet. Vi kan trygt anbefale Alfis bygg videre.

Agnete Olavsen, 17. nov. 2019

Anbud - oppussing av stue inkludert riving av peis og montering av peisovn

Oppussing av stue 40 kvm, inkludert riving av peis Vi brukte Alfis Bygg til å pusse opp stue på ca 40 kvm knkludert riving av peis, sette inn ny vedovn, gips på vegger og tak, samt maling av vegger, tak og karmer, legge laminatgulv, nytt gelender rundt trapp, installere ny loftsluke med innebygd trapp, flytte dører og montere taklamper. Alex var veldig ryddig og lett å få kontakt med, og kom med forslag og gode løsninger. De ryddet også byggavfall underveis som jobben ble gjort. Vi er veldig fornøyde med jobben og resultatet, og vil absolutt anbefale Alfis Bygg til andre!

Ingeborg Nygard, 17. aug. 2019

Gipse tak,ca 30m2

Alex er svært hyggelig, effektiv og nøyaktig. Jobben ble gjennomført med svært god kvalitet til avtalt tid og pris. Jeg ville brukt samme firma igjen.

Martin Flack, 29. juli 2019

Oppussing av 40 kvm stue

Positiv erfaring. Ryddig og pålitelig. Jobb med god kvalitet. Fleksibel med god kommunikasjon underveis.

Kim Zimmer, 8. juni 2019

Montering av gipsplater rehab 6mm

Utførte en god jobb, var punktlig og utførte jobben på tiden som var oppgitt før han startrt. Ga råd og veiledning på videre jobb.

Andreas Myrstad, 1. juni 2019

Lydisolering av tak i leilighet

Alfis Bygg, v/Alex satte opp lydisolert tak på soverom og stue/kjøkken, lydisolert vegg på soverom og gipsplater på vegg på stue/kjøkken. I tillegg fikk jeg hjelp til å sette opp gips kasser for downlights på stue/kjøkken. Ettersom leiligheten er fra 1958 ble det mye jobb, men et veldig bra sluttresultat. Arbeider effektivt og ryddig. Serviceinnstilt og hyggelig, kommer gjerne med gode løsninger og veiledning. Satte veldig pris på at han tok seg god tid på slutten til å fullføre jobben nøyaktig og pent, ved sparkling og maling. Prisen ble fortsatt som avtalt. Alex fremstår som professjonell, og har mye kunnskap. Jeg anbefaler Alfis Bygg AS på det sterkeste!

Vegard Synstad, 24. april 2019

Oppussing kjøkken og utskifte parkett

Utførte avtalt jobb til avtalt pris. Svært serviceinnstilt og hyggelige personer. Flink til å kommunisere framgang i prosjektet slik at jeg alltid hadde oversikten. (jobb: nytt kjøkken, gulv m. M. ).

Nils Martin Fyksen Øyo, 11. feb. 2019

Rive lettvegg. pusse,sparkle og male leilighet

Veldig god kommunikasjon - ryddig og oversiktlig informasjon underveis. Svært fornøyd med jobben som ble utført.

Isabell Langvatn, 16. des. 2018

Renovasjon og sette opp vegg.

Dyktig entreprenør som kom med gode løsninger til vårt oppussingsprosjekt, godt utført arbeid på kort tid og til en god pris.

Kine Haraldseid, 1. okt. 2018

Oppussing av butik lokale

Kom på veldig kort varsel, tross ferie tider. De gjorde jobben godt, og kom frem med gode løsninger. Alex hadde god peiling på det han driver med! Veldig fornøyd!

Oslo Damputstyr As, 17. juli 2018

Total opppussing av leilighet

Totalrenovering av leilighet Alfis bygg v/Alex har gjort en fantastisk god jobb med oppussing av hele leiligheten. De har lagt nytt gulv, montert nytt kjøkken, malt og tapetsert hele leiligheten, satt opp nye lettvegger, og totalrenovert badet m. M Alex er dyktig, løsningsorientert og ryddig. God dialog hele veien, og jobben ble utført til avtalt tid og pris. Jeg kan trygt anbefale Alfis bygg videre. Helt klart fem stjerner!

Janne Gran, 6. juli 2018

Oppsetting av nytt gjerde

De utførte jobben raskt og meget bra. Veldig servicevennlig firma. Holdt seg til avtalt pris. Alfis bygg hadde klare løsninger og gode forslag som ble diskutert før arbeidet ble gjennomført. De kan trygt anbefales.

Erland Brørby, 6. juli 2018

Bytte platting

Vi er meget fornøyde for at vi valgte Alfis Bygg AS. De har utført jobben helt etter avtalen. Dyktige,raske og ryddige. Alex er meget lett å samarbeide med, Han er lydhør for våre ønsker og kom med gode ideer og løsninger underveis. Ingen ting var umurlig. Har alt gjort en liten ny avtale. Vi anbefaler Alfis Bygg på det sterkeste Bjørg og Freddy Sundsten.

Bjørg Sundsten / Freddy Sundsten, 14. juni 2018

Bygging av terrasse med rekkverk

Alex med en kollega lagde en kjempefin terrasse til oss; til avtalt pris. Da vi ikke hadde helt bestemt oss for hvordan vi ville ha det, hadde Alex mange bilder fra tidligere jobber han kunne vise til som inspirasjon. Vi har 2 små barn som han også hadde med i beregningen når det ble laget port hvor de nå vanskelig kan klare å klemme de små fingrene sine. I tillegg er de kjempehyggelige. Lett 5 stjerner.

Petter Syvertsen, 16. mai 2018

Bygge ekstra soverom i loftstue

Alfis Bygg gjorde en strålende jobb med å dele loftstuen vår i to rom, bygge ut over trappen, og lage skreddersydd seng og nattbord. Alex hadde mange gode ideer som han satte til livs, og det ble kjempefint! Jobben ble gjort til avtalt tid og til avtalt pristilbud. Kan absolutt anbefales på det sterkeste. Ingen tvil om hvem vi skal ringe for håndtverkerjobb neste gang! Tipp topp!

Marianne Bjørnbakk, 20. mars 2018

Oppussing av soverom og fjerning av skap

Alfis Bygg AS har utført en svært god jobb meg. Det er en krevende Frognerleilighet som krever en del kompetanse for å utføre arbeidet. Omfanget var 1,5 uker (helt soverom + 2 dører i gangen). De har god kunnskap og kommer med løpende gode råd for hvordan jobben skal utføres på en best mulig måte. De er lett å kommunisere med og møter og ringer ALLTID til avtalt tid og tidspunkt. De er ryddige og behagelige å ha i leiligheten. Anbefales!

Rune Andresen, 28. feb. 2018

Veggplater,maling og gulvlegging av kontor

Jobb svært godt gjennomført. Kunne ikke blitt bedre.

Marius Stegegjerde-kristiansen, 14. feb. 2018

Oppussing av stue og trappområde

Entrepenør Alex Foukis lagde kontrakt med oss, med pris og tidsoverslag, og leverte ferdig og plettfri oppussing innen fristen. Stua var et stort prosjekt; trapp, vegger, himling, gjestetoalett, vindfang, peis, innedører og ytterdør etc. Kommunikasjonen var tydelig hele veien. Alfis Bygg er tillitsfulle, rimelige, vennlige, på tilbudssiden, profesjonelle håndverkere med estetisk sans. Anbefales VARMT. Vi vil bruke dem videre til kjøkken, bad etc.

Ole-petter Myhren, 14. feb. 2018

Sette opp gipsplater og sparkle vegg

Alex fra Alfis kom og gjorde en strålende jobb. Han fremstår som professjonell og meget kunnskapsrik på en rekke områder. Han svarer på spørsmål på en hyggelig måte, jobber flittig og kan absolutt anbefales til andre. Fra det jeg har sett tar han heller ingen snarveier og jobber heller litt ekstra for at resultatet skal bli så godt som mulig.

Rolf-erik Christensen, 17. nov. 2017

Snekker

Alfis Bygg AS utførte jobbene greit og raskt. De var punktlige og hyggelige.

Janne Paulsen, 21. juli 2017

Utendørs gjerde,innendørs listverk,lettvegg og flislegging

Jeg kan gi de beste anbefalinger. Pålitelig, veldig rask og ikke minst særdeles nøyaktig. Alfis bygg satte opp lettvegg, ordnet lister flere plasser i huset, la fliser over kjøkkenbenk. Alt veldig nøyaktig og pent gjort.

Fay Pedersen, 12. mai 2017

Ny himling på baderom

Vi fikk ny himling på badet, med nye downlights. Gammel himling ble demontert, og ny himling montert, sparklet og malt. Nye LED-downligts ble også montert. Alfis Bygg var effektive, og resultatet ser veldig bra ut. Pga. Leveringstid på downlights samt tørketid på sparkling, ble ikke tidsskjemaet holdt - trass i det så ble jobben utført raskt uansett. Jeg kan anbefale Alfis Bygg til lignende oppdrag.

Christine Johansen, 18. april 2017

Sparkle tak i stue

Alexandros på Alfis Bygg jobbet hos oss i 4 dager med å sparkle, slipe og male vegger. Jobben ble utført innen tidsrammen som ble satt med et svært godt resultat. Alexandros var hyggelig, og veldig lett å komme i kontakt med og svarte på spørsmål vedrørende jobben på en rask og effektiv måte. Vi kan anbefale Alexandros til liknende oppdrag til andre.

Aleksander Klingenberg, 12. mars 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart