Siste evalueringer (42)

Ny «mørtel» på grunnmur/isopor

Vi er veldig fornøyd med jobben. Veldig hyggelig person som er dyktig i sitt arbeid. Pålitelig og til å stole på. Vi gir han vår varmeste anbefaling og vil ikke nøle med å bruke han neste gang vi trenger hjelp av murer :) Han rev ned gammel mørtel rundt hele huset vårt og satt på ny fiberpuss og mørtel. Resultatet ble veldig bra! !

Christian Brandt, 7. mai 2020

Pusse murvegg til peis

Hyggelig og høflig. Kom til avtalt tid. Rask, ryddig og billig. Perfekt resultat. Anbefales!

Billy Bjerkan, 5. april 2020

Fikse grunnmur.

Godt fornøyd med jobben som ble gjort. God kommunikasjon og ryddig. Kan anbefales.

Martin Prosvik, 2. april 2020

Pussing og mindre reparasjon av 2 murvegger

Kan absolutt anbefale denne karen. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris, og med flott kvalitet. Spesielt fornøyd også med hvor ryddig, rent og hensynsfullt alt ble utført. Ypperlig resultat, og ingen søl noen plass. Hyggelig håndverker med godt humør. Ville fått 6 stjerner dersom mulig :-).

Stein Ivar Hansen, 28. mars 2020

Pussing av mur

Han utførte arbeidet til avtalt tid og pris. Jobben ble utført på en veldig fin måte og vi er veldig fornøyd. Han var veldig enkel å forholde seg til og kommunisere med. Kan anbefales!

Toril Bergstrøm, 25. mars 2020

Pusse grunnmur

Strålende fornøyd jobben som ble gjort. Meget god ryddighet underveis og møtte opp til avtalt tid hver eneste gang. Vi er kjempefornøyd med sluttresultatet. Kan fint anbefales.

Ozzy Gurung, 18. feb. 2020

Mure/liste rundt nyinnsatte kjellervinduer

Jeg hadde satt inn nye kjellervinduer og Acropolis skulle mure rundt dem etterpå. Det ble helt nydelig utført. Han er profesjonell, blid og hyggelig. Rimelig pris. Kom punktlig til avtale. Jeg kan varmt anbefale ham.

Caroline Bækkelund Hauge, 3. feb. 2020

Murpuss

Pussing av eldre brannmur. Jobben ble utført effektivt og profesjonelt. Kommunikasjon fungerte greit på engelsk.

Petter Børge-ask, 31. jan. 2020

Mure vegg bak peis

Murte opp ny vegg og pusset en del av eldre murvegg hos oss. Kjempebra resultat1 Møtte opp akkurat som avtalt, god pris, ferdig en dag før, kjempefint resultat. Veldig hyggelig i tillegg.

Martine Andersen Ulvin, 23. jan. 2020

Skjære til/rette opp mur

Jobben ble veldig bra utført. Både i forkant og underveis var det god planlegging fra Antonios. Meget god ryddighet underveis og møtte opp til avtalt tid hver eneste gang. Vi er kjempefornøyd med sluttresultatet. Kan fint anbefales - ingen tvil om at Antonios er en dyktig murer.

Ronny Gudvangen, 7. jan. 2020

Muring/finpuss etter bytte av vinduer

Alt gikk som avtalt.

Lars Iversen, 26. sep. 2019

Pussing av vegg

Kan anbefales på det varmeste.

David Sunhill, 25. sep. 2019

Pussing av mur

Jeg hadde en sliten mur fra 70tallet der jeg hadde satt inn nye vinduer. Antonios fiberpusset muren og laget nye hjørner og avslutninger rundt hjørnene. Resultatet ble meget bra. Han er også veldig nøye med tildekking slik at det ikke var noe søl på vindusbrett, bakken eller omliggende vegger. Absolutt å anbefale!

Thomas Andreassen, 13. sep. 2019

Pussing av lecamur

Jobben ble utført til avtalt tid og ble meget bra utført. Er veldig fornøyd med arbeidet.

Kjell Trosby, 8. sep. 2019

Muring/pussing

Til å anbefale.

Kent Engseth, 30. aug. 2019

Oppussing av gammel grunnmur!

Vi er kjempefornøyd! :) Effektiv, god pris, hyggelige folk og veldig fint resultat! Bruker gjerne Acropolis og hans folk igjen :).

Malin Gjerde, 21. aug. 2019

Pussing av mur

Pusset innvendig mur i kjellerstue . Kom til avtalt tid. God pris. Fantastisk flott resultat! Utrolig fornøyd. Kan absolutt anbefales!

Ingvill Olsen, 18. juli 2019

Støttemur

Noen kommunikasjonsproblemer. (engelsk). Acropolis var en meget hyggelig mann. Jobben ble ferdig i god tid. Bra resultat. Dette er et firma jeg kan anbefale.

Geir Bråtner, 4. juli 2019

Murpuss av slitt murvegg.

Flott arbeid. Gjorde som avtalt på kort tid, midt i fellesferien.

Henrik Bøe Kløften, 3. juli 2019

Murpuss innvendig garasjevegger

Godt gjennomført arbeid, til avtalt pris og avtalt tid.

H Stueland, 2. juli 2019

Pussing av murvegg (veranda)

Vi fikk hjelp til å pusse ned muren vår på verandaen. Vi opplevde arbeiderne som ryddige, profesjonelle og pålitelige!

Sandra Antonsen, 19. juni 2019

Murer eller en som kan dette faget søkes.

Anbefaler på det sterkeste dette firmaet. Man skal lete lenge etter bedre murer enn dette. Vi kommer garantert til å bruke dette firmaet igjen. Vi gir vår beste referanse her. Mvh Profiks Taksenter AS Dag Ulvær Prosjektleder.

Dag Ulvær, 23. mai 2019

Slette ut murvegg

Bra pris og veldig ryddig. Anbefales.

Helene Bjørkøy, 18. mai 2019

Pusse lecamur ca 60m2

Fikk et godt tilbud med 2 alternativer med tanke på bruk av materialer og pris ut i fra det. Når jobben var avtalt gikk det kort tid til arbeidet startet opp. Acropolis ga et veldig godt førsteinntrykk og selv om det var noen språkutfordringer så var jeg trygg på at han forsto hva jeg ønsket og at jobben og resultatet ble bra. Han er meget hyggelig og ryddig av seg, samt at han jobber svært effektivt. Resultatet ble meget bra, og arbeidet ble ferdig to dager før avtalt tid.

Kim Patrick Andresen, 4. mai 2019

Pusse teglstein etter fjerning av peis

Veldig flink. Nøyaktig og ryddig underveis. Anbefales på det sterkeste.

Henrik Sørensen Kolstø, 1. april 2019

Murpuss av 3 yttervegger på ny bod.

Vi hadde 5 anbud på en 2-dagers jobb med murpuss. Prisene varierte fra 10-35. 000 i anbudene. På forhånd hadde jeg sett for meg at dette ville havne mellom 10-15000. Acropolis var sånn sett den eneste av tilbyderne som la seg innenfor mitt anslag. (De andre var waaaay off). Resultatet er helt upåklagelig. Han møtte til avtalt tid og utførte jobben til avtalt pris. Også er han smilende blid og hyggelig og en fin fyr å ha med å gjøre!

Amund Røraas, 25. mars 2019

Tette igjen igjenmuret dør

En håndverker jeg sterkt kan anbefale. Møtte opp til tiden, hadde med seg nødvendig utstyr, hyggelig og høflig. Gjorde arbeidet til avtalt sted og tid. Flott resultat av høy kvalitet!

Henrik Hem, 18. mars 2019

Pussing,overflatebehandling av mur

Utrolig bra arbeid! Ryddig og kom til avtalt tid. Ferdig når han lovet, og holdt prisen. Vil absolutt brukt han igjen.

Marianne Olsen, 27. okt. 2018

Montere en vedovn jøtul3

Meget fornøyd med utført jobb. Rask og effektiv. Og aller tiders hyggelig mann.

Andreas Solstad, 11. okt. 2018

Godkjent murer ønskes

Acropolis Antonios Spyrou stilte opp på kort varsel og til avtalt tid! Var raskt i gang med arbeidet, jobbet jevnt og strukturert, og holdt det ryddig underveis. Resultatet av pussing av teglstein ble akkurat som forventet, så nå kan vedovn monteres!

Kristine Hansen, 4. okt. 2018

Pussing og sletting av pipe,brannmur og ny innebygget peis

Jobben er gjort og resultatet er særdeles bra. Han gjorde jobben til avtalt pris og tid. Avtalte tidspunkt og jobb, som skulle gå over to dager. Møtte opp når han skulle, var svært ryddig og ordentlig begge dagene. Gjorde seg godt forstått på engelsk. Flott håndverk og en meget hyggelig person som var meget service innstilt. Anbefales sterkt fra oss:).

Rune Nordal, 2. okt. 2018

Mur på enebolig,reparasjon og puss

Proft og effektiv Veldig flink mure fra Hellas. Kom til avtalt tid og utførte en bra jobb på en vanskelig mur. Vil anbefale på det sterkeste. Jeg kommer til å bruke han neste gang jeg trenger en mure.

Niels Møller, 29. sep. 2018

Maling av enebolig og sidebygning

Antonios gjorde en solid og god jobb, med grundig vask og maling av to hus. Veldig behagelig å ha med å gjøre, startet og avsluttet til avtalt tid. Kan absolutt anbefales - og jeg har allerede avtalt nytt oppdrag :).

Max Jarle Tangen, 11. juli 2018

Maling av enebolig.

Hyggelig, kom til avtalt tid.

Henrik Andersson, 3. juli 2018

Maling av enebolig

Vask og maling av huset ble utført effektivt etter avtale. Vi skrev kontrakt fra mitt anbud/ dine penger. De kommuniserer greit på engelsk. Bra finish på malingen av huset og vilje til å endre/rette opp ting vi kommenterte underveis. Prisen var rimelig i forhold til andre med tilbud. Jeg kommer til å bruke de igjen ved maling ute.

Mads Heum, 17. juni 2018

Utvendig vask av 1 1/2 etg. hus og garasje,samt maling av murpuss.

Utvendig vask av huset og maling av mur med munkepusstruktur ble gjort som avtalt på tid og pris. Veldig nøyaktig, og holdt det ryddig under hele jobben. Meget hyggelig person og gjør seg greit forstått på engelsk. Godt fornøyd med resultatet, og bruker gjerne Acropolis igjen ved en senere anledning.

Svein Erik Markeng, 11. juni 2018

Puss av innvendig murvegg + litt mindre murearbeid

Raskt og bra utført arbeid. Veldig fornøyd med resultatet. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris.

Henning Helgheim, 31. mai 2018

Pusse ned brannmur og gjøre den grå og fin

Svært god håndverker! Muren ble slik vi ville, prisen var svært god, han kom til avtalt tid og kommunikasjonen for øvrig gikk også greit. Kan anbefales.

Ingar Sandvær, 11. okt. 2017

Vask og maling av hus utvendig.

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. De kom til avtalt tid, var nøyaktige, og resultatet ble perfekt. Brukte kortere tid enn forventet og ryddet pent etter seg. Jeg kan gjerne anbefale disse to hyggelige og høflige grekerne til andre. Ingjerd Svalheim.

Ingjerd Svalheim, 26. juli 2017

Maling av hus ca 140m2

Vasket og malt hus og karmer. Ble veldig fornøyd med resultatet. Effektive og hyggelige arbeidere i denne bedriften.

Susanne Aslaksen, 24. juli 2017

Fjerning av skifer og flislegging av kjøkkenvegg

Meget fornøyd med jobben og servicen til disse gutta. Presise og dyktige fagfolk, som kom med gode forslag til hvordan jobben kunne utføres på best mulig måte. Dette er et trygt valg dersom du ønsker kvalitet.

Tom Andre Gjelstad, 20. juli 2017

Få peisen glatt og fin

Fantastisk jobb utført av disse gutta! Noe av det beste jeg har brukt! ! Hyggelig og profesjonell. Kan anbefales på det sterkeste! ! !

Angelo Collura, 19. juli 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart