Siste evalueringer (4)

Drenering og isolering av kjeller.

Meget hyggelig og imøtekommende. Gjennomførte alt vi avtalte til avtalt pris, og strekte seg langt for å gjennomføre jobben. Gjorde også en fantastisk jobb til en fornuftig pris. Anbefales.

Anders, Horten, 22. juni 2021

Oppgradering av tak

Jeg brukte Terje Ellefsen AS for å bytte 200 kvm tak på mitt 100 år gamle hus på Nøtterøy. Jeg kjøpte selv inn materialer og ba om pristilbud på selve arbeidet. Etter at taket var fjernet viste det seg at det at det var mer råte enn antatt. Dette ble utbedret og jeg ble varslet om at det ville beløpe seg til en dags ekstra arbeid, til tross for at det noe lenger tid. Annet ekstraarbeid ble også fakturert til moderate priser. Jeg vil fremheve kvaliteten på arbeidet og kreative og gode løsninger på problemer som oppsto underveis. Det eneste problemet med Terje Ellefsen AS er at de har lang ventetid på nye oppdrag. Ikke så rart når de leverer høy kvalitet til moderate priser. Anbefales!

Petter, Nøtterøy, 12. juni 2021

Drenering og etterisolering av to vegger i kjeller

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Jobben ble utført til god og avtalt pris. Hyggelige karer som kan det de driver med. Vil anbefale alle som skal drenere å bruke Terje og gjengen hans.

Aleksander, Ramnes, 1. juni 2021

Forarbeid for å legge betong heller

Perfekt utført arbeid til avtalt tid og avtalt pris. Anbefales!

Alf, Skoppum, 21. mai 2021
Vis flere evalueringer

Kart