BÆRUM RØRSERVICE AS

4.9 (33 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

BÆRUM RØRSERVICE AS

Bærum Rørservice AS er en liten rørleggerbedrift med base på Stabekk i Bærum. Med mesterbrev innen rørfaget, og god erfaring på øvrige arbeider som snekkerarbeider, murer og malerarbeider, er Bærum Rørservice derfor svært allsidig. Vi påtar oss derfor ofte oppdrag som hovedentreprenør. De arbeider vi ikke utfører selv, benytter vi oss av faste gode underleverandører. Vi setter kvalitet svært høyt, noe som gjenspeiles i vårt arbeid, vårt produktvalg, samt våre sammarbeidspartnere. Vi forholder oss til avtalt pris, fremlagt i tilbud som er gode og enkle å forholde seg til. Med vår kompetanse og våre gode samarbeidspartnere, er vi derfor i stand til levere topp resultat til avtalt pris.
Vi utfører store og små oppdrag, mest innenfor privatmarkedet, men også til bedriftsmarked. Vi påtar oss oppdrag som fornying og nyetablering av alle typer sanitærinstallasjoner, oppvarming med gulvvarme, radiatorer og varmepumpesystemer. Oppussing og nyetablering av baderom og genrell oppussing/omgjøring av eksisterende øvrige deler av byggningsmasser.

Velger du Bærum Rørservice, kan du være helt sikker på at du tatt det beste valget!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften