Jobb-id: 571149, Registrert: 25.03.2013

Helrenovering av bad .2 *3 kvadratmeter ( riving av en vegg)

5164 Laksevåg

Helrenovering av bad

* badet er 3*2 meter. I dag er det et badekar som tar det meste av plassen, en enkel vask og Toalett. Varmtvanns tanken henger over badekaret.

Ene veggen går ut mot et skap i gangen som er 1 meter brett og to meter dypt, som jeg ønsker å åpne opp for å sette inn varmtvanns tanken og vaskemaskin under for å skape bedre plass på badet. Jeg vil også bytte sluken i gulvet, og flytte den litt lenger inn, hvor jeg ønsker å montere dysj, med glassdører som kan skyves inn til veggen etter bruk for mer utnyttelse av plassen. Jeg vil også ha helling mot sluken slik at vannet ikke renner ut over hele gulvet.

Rørene er gamle kobber rør som går på utsiden av veggen på badet og gjennom til kjøkkenet. Så ønske er å finne en lur løsning på det (også bytte rør) .

Flislegge både gulv og vegger. Eventuelt montere toalett som henger på veggen. I dag går døren inn over på badet, jeg ønsker å la toalettet gå utover mot gangen, som da gjør det mulig å ha denne løsningen. Varmekabler er også et stort ønske.

Jeg ønsker å leige et seriøst firma, som er til å stole på !
Vil kun bruke profesjonelle som har fagbrev og kan stå inne for det arbeidet di har gjort.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb