Siste evalueringer (26)

Maling av tak: stue og kjøkken

Fint utført arbeide til avtalt tid.

Anita Bremdal, 6. mai 2018

Innendørs maling

Gjorde jobben akkurat som avtalt. Veldig fonøyd.

Torstein Sagbakken, 5. mai 2016

Sparkle,tapetsere og male rom

Kjempefornøyd med utført arbeid og han som utførte arbeidet. Han startet dagen etter befaring, og arbeidet effektivt. Vi ser at arbeidet som er gjort er av topp klasse. Alle vi har snakket med i firmaet er høflige og hyggelige. De snakker godt norsk. Anbefales!

Sissel Bøe-sollund, 16. sep. 2015

Sparkling og maling i leilighet

Total Maling utførte jobben godt innnefor fastsatt tidsramme og med høy kvalitet. De tok seg av alle detaljer av prosjektet og jeg kom tilbake til en ferdig oppusset leilighet som overgikk mine forventninger.

Erik Jacobsen, 8. feb. 2015

Helsparkling

Godt utført jobb!

Ellen Størmer Trachte, 7. des. 2014

Vask og beising av 6 (3+3) mindre rekkehus

Gjorde en meget bra malejobb i henhold til avtaler. Mvh sameiet Bjørkelua 13.

Kristoffer Øverland/sameiet Bjørkelia 13, 21. nov. 2014

Maling yttervegg hvit mur enderekkehus

Rask og effektivt, grei pris.

Rune Kleiven, 20. sep. 2014

Nydelig liten perle trenger face lift. 135 kvm hus,innendørs oppussing

Vi er bare kjempe fornøyde! ! ! ! Ordentlig, pålitelig og ikke minst utrolig høy kvalitet på arbeidet. LYKKE! ! ! ! Anbefales på det varmeste, men først ferdig her. . . . .

Gunhild Christine Færøvig, 28. aug. 2014

Sparkling og tapetsering av vegger og tak på kjøkken

Veldig bra utført jobb, både sparklingen, malingen og tapetseringen. God kommunikasjon på bra norsk. Litt minus for å ta betalt for minimum 4 timers jobb pr oppmøte. Spesielt ved to korte oppmøter på en dag.

Sophus Aarnæs, 21. mai 2014

Innvendig maling - tak

Total Maling var det eneste av firmaene som kunne gjøre jobben innenfor den veldig korte tidsrammen jeg hadde, de var konkurransedyktige på pris og gjorde jobben raskt og fint. Veldig enkle å kommunisere med, og alt på stell med mva og kontrakt. Anbefales.

Ane Breivega, 5. mai 2014

Sparking av gipsplater

Bra jobb til avtalt tid og pris!

Odd-ketil Andreassen, 10. april 2014

Maling av stuetak.

Perfekt utført - behagelige håndverkere. Er allerede anbefalt til andre.

Erik Foss, 7. okt. 2013

Maling av 2 rom - 38 kvm

Kjempefornøyd! Det blir samme firma igjen til neste år når mer oppussing står for døren! Raskt, nøyaktig og pent, bedre blir det ikke.

Janken Borch, 2. okt. 2013

Legging av laminatgulv - innsetting av 3 vinduer og 2 dører

Bedriften skiftet vinduer og dører, la varme og parkett i stue og parkett i soverom og malte tak og vegger. Det er nydelig arbeid og dyktige håndverkere, dette firmaet var en glede å ha med å gjøre. De har allerede fått flere jobber, så de anbefales varmt!

Janken Borch, 13. aug. 2013

Maling av tak og vegger

Veldig pent utført jobb. Jeg avtalte pris og rammer og skrev kontrakt. Total maling utførte både sparkling, maling, duklegging og helsparkling i tak på et høyt nivå. Jeg anbefaler absolutt bedriften!

John Strømman, 10. juli 2013

Sparkling og maling av tak innendørs ca.120m2

Total Maling gjorde en profesjonell og fagmessig god jobb. De hadde en god dialog med undertegnede underveis og fulgte opp alle avtaler. Jeg bruker gjerne disse fagfolkene igjen.

Ole Tom Bratt, 27. juni 2013

Utvending vasking av hus - 3 vegger,ca 110 km2

Hadde en befaring med to fra firmaet. De kom med en pris på jobben som jeg aksepterte. De bommet allikevel på anbudet og økte prisen underveis. De burde klart å forutse jobbens omfang på befaringen. Forøvrig; hyggelig folk, kom etter avtale, gjorde en bra jobb og ryddet pent opp etter seg. Anbefaler firmaet, men pass på å ha en åpen dialog under befaringen.

Kathrine Hoem, 8. mai 2013

Maling,tapetsering og listing av stue

Meget bra utført jobb til rett tid, god kvalitet! Kan varmt anbefales!

Rune Hennum, 20. april 2013

Maling av 57 kvm stuetak pluss tilhørende lister.

Svært fornøyd både med pris og kvalitet. Kom til tider som var avtalt og gjorde jobben raskt og effektivt. I tillegg ble det gjort på lørdag og søndag da jeg ønsket det gjort så fort som mulig. Hyggelige mennesker. Kan absolutt anbefales.

Borghild Bodin, 11. nov. 2012

Veggmaling i tom leilighet

Ønsket fast pris for veggmaling i tom leilighet, ca 55 m2 areal. Holdt ikke ord mht. Befaring/fastprising, og antydet i stedet pris basert på bilder. Avtalte nytt møte før jobbstart, da var ca 45 m2 takareal kommet i tillegg. Renatas unndro seg å gi fastpris, og sluttprisen basert på timer ble uventet høy. Resultatet ble bra, men det anbefales å kreve fastpris før man utelukker andre tilbydere.

Willy Andreassen, 4. okt. 2012

Maling av enebolig grunnflate ca 115 kvm

Svarte raskt på anbudet og kom på befaring som ønsket. Pristilbudet var bra, ble forelagt alternativer på maling. Været påvirket starttidspunktet på jobben, men det er ikke firmaets feil. Når jobben ble påbegynt, var det effektivt og veldig bra gjennomført. Og sluttfakturaen var også hyggelig. Veldig positivt inntrykk, kan i aller høyeste grad anbefale Total Maling til andre! !

Nicholas Lorvik, 25. sep. 2012

Innvendig maling - hytte storsand,hurum kommune

Maling av stue 32 m2 på hytte på Storsand. Jeg kan trygt anbefale Total Maling. De utførte jobben veldig bra og var ferdig til avtalt tid. Sjefen, Renatas er veldig hyggelig og holder avtaler. Jeg kommer til å bruke de igjen. Laila Leivestad, 04. 09. 2012.

Laila Leivestad, 4. sep. 2012

Helsparkling av vegger + maling av vegg og tak. stue ca 48 kvm

Jeg kan virkelig anbefalle Total Maling. De fikk i oppdrag å helsparkle, pusse alle vegger, male vegger, tak, lister, dørkarmer, kle igjen en vegg, tapesere en vegg. Alt dette skulle utføres i løpet av 2 uker som vi var på sommerferie. Vi kom hjem til en flott stue:-) Det var til og med ryddet og søppel var kjørt bort. Vi kommer til å bruke dem til flere jobber. Lisbeth Løwe Olsen.

Brede Olsen, 14. aug. 2012

Maling,sparkling og tapetsering - hus i 2 etasjer

Jeg kan trygt anbefale Total Maling, de utførte jobben til en bra pris og ble ferdig til avtalt tid. Etter at jobben var ferdig fant vi noen småfeil som de fikset opp i veldig raskt, og uten spørsmål. Sjefen selv, Renatas, er hyggelig og enkel å kommunisere med.

Rune Lystad, 4. aug. 2012

Innvending og noe utvendig maling

Dette er et utrolig bra firma, de var raske, rimelige, og veldig, veldig hyggelige! Resultatet ble glimrende, og ingen kan slå disse raske, trivelige og effektive malerne på pris. . . Jeg anbefaler Total maling på det varmeste.

Heidi Bern, 24. april 2012

Maling av leilighet før salg

 .

Jon Gulbraar, 17. aug. 2010
Vis flere evalueringer

Kart