Siste evalueringer (13)

Montere kran kjøkken og evt ny hovedkran

Monterte en kran som stanget i veggen og som stod skjevt og ikke kunne vendes over begge kummene. Beboer henviste til utleier for godkjenning. Montøren sa at beboer var fornøyd. Utleier klaget på Mail uten å få svar. Etter direkte henvendelse fikk vi byttet kran med tilbud om intern kreditering. Anbefales ikke da både montør og forman sviktet i oppfølgingen.

Stein Åge Ørstavik, 7. aug. 2020

Omlegging av rør

Rask og effektiv utførelse.

Adam Gabrielsen, 21. feb. 2018

Pusse opp bad

For så vidt en grei prosess, ryddig tilbud og gjennomført jobb - men når vi påpekte at fugene hadde helt ujevn/feil farge i ettertid ble det bare masse trenering og feilen ble ikke retta. Litt synd at helhetsinntrykket ble ødelagt da resten av jobben var av god kvalitet.

Trond Erik Aker, 25. nov. 2016

Montere baderomsinnredning og kabinett.

Veldig fornøyd!

Marianne Eriksen, 8. sep. 2016

Bytte vannkran ute

Veldig fornøyd med utført arbeid! Kom 45 senere enn avtalt, men hyggelig rørlegger og jeg er veldig fornøyd med resultatet!

Ulf Leirstein, 12. aug. 2016

Rørlegger

Super!

Malin Knutsson, 30. juli 2016

Oppigging/bytte av sluk,legge nytt belegg på gulv

Veldig serviceminded og fleksible. Fulgte tidsplan. Gode på kommunikasjon. Faktura er ikke mottatt pr dd, men pris er avtalt på forhånd. Når noe uforutsett dukker opp, kan det imidlertid lønne seg å se om man kan få ordnet det på rimeligere måte mtp anslått tidsbruk og pris;).

Gry Kronstad, 26. april 2015

Pusse opp bad.

Er fornøyd med jobben som ble utført. Ryddig og bra utfølgt, leverte på tid og fikset ting jeg påpekte uten ekstra kostnader.

Knut Olav Haugen, 28. jan. 2015

Utbytting av rør til kjøkkenvask

Godt utført jobb, men skulle gjerne ha hatt et prisoverslag først evt befaring.

Petter Ruud, 2. sep. 2014

Tett avløp fra vaskemaskin på bad

Kom samme dag og jobben var utført etter bare 20 minutter. Veldig fornøyd :-).

Bjørnar Holmedahl, 24. april 2014

Bytte varmtvannbreder

Tusen takk for veldig godt utført arbeid! Mer ryddig og presis rørlegger har jeg ikke opplevd før. Jeg vil anbefale storm vvs as på det varmeste til andre og vil selv benytte dem for fremtidige oppdrag. Raskt svar, service innstilt i meget høy grad. Meget hyggelig og profesjonell rørlegger som leverte unikt godt arbeid. Takk, for handelen.

Ann Katrin Bergan, 21. april 2014

Flytte/skifte varmtvannsbereder

En hyggelig rørlegger kom til riktig tid og utførte en perfekt jobb. Vi kommer til å benytte dette firmaet videre når vi skal gjøre endringer i bad, kjøkken.

Bjørn Even Jægerud, 14. mars 2014

Trenger rørlegger til å ordne klart til oppvaskmaskin.

Kjempe hyggelig mann som kom til meg og fikset både røra til oppvaskmaskinen og en lekasje under vasken :) Tommel opp for Storm VVS, og jeg vet hvem jeg skal kontakte neste gang jeg trenger rørlegger :) Halve prisen var det også, sammenlignet med et annet tilbud jeg fikk fra Oslo. Veldig fornøyd :).

Camilla Christiansen, 8. jan. 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart