Forstøtningsmur - Enebakk

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Forstøtningsmur i Enebakk
AM Mur og Betong AS logo
AM Mur og Betong AS
Postboks 212, 1620 Gressvik
5.0(87)

Siste evaluering

Støttemur av plass-støpt betong, eller betong betongfylt Asak stein.

"AM MUR og Betong AS ved Alan Minaee er i dag i ferdig et oppdrag hos oss. Arbeide bestående av en 23 meter lang støtte-mur mellom gårdsplass og skrånet plen. Muren er bestående av armert betong inkludert en kraftig bunnsåle. AM MUR og betong er opptatt av at kunden skal være fornøyd. Arbeider er utført etter avtalt pris og avtalte tidsfrister er opprettholdt. Vi er også fornøyd med prisen selv om dette er dyrt nok. Jeg kan anbefale dette firmaet, og en skal ikke se bort i fra at Alan får flere oppgaver hos oss."

P

Pål

Ytre enebakk, juni 2023

Les flere evalueringer om AM Mur og Betong AS

Mur og Bygg Kristiania AS logo
Mur og Bygg Kristiania AS
Gamleveien 93, 1475 Finstadjordet
4.8(31)

Siste evaluering

Trenger rehabilitering av garasje. Et av hjørnene henger " i luften" .

"Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort, særlig profesjonalitet og gjennomføring vil jeg fremheve her ,også konkurransedyktig pris. Jeg har fått 10 års garanti. Anbefales!"

J

Julita

Ytre enebakk, okt. 2022

Les flere evalueringer om Mur og Bygg Kristiania AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Støttemur av plass-støpt betong, eller betong betongfylt Asak stein.

1914YTRE ENEBAKK

Ønsker et uforpliktet tilbud på bygging av støttemur på siglet gårdsplass mot skråning/gressplen. Lengde mur ca 26 meter. Ønsket høyde 80-100 cm. - Muren kan bygges av betong og treforskaling, eks 200 mm tykkelse. - Muren kan bygges av betong såle deretter muring av mur med Asak stein fylt med betong. - Muren kan bygges av Uni Blokk betong byggeklosser 40x40x160 cm. - Evenuelt rimelig granitt stein blokker. Graving- grøft med pukk og lignende vil bli gjort selv før arbeider med mur påstartes av andre.

Forstøtningsmur

1911FLATEBY

Grave opp litt av massen, støype en såle og en forstøtningsmur

Trenger rehabilitering av garasje. Et av hjørnene henger " i luften" .

1914YTRE ENEBAKK

Fritt stående garasje bygd av teglstein fra trenger rehabilitering. Et av hjørnene henger i luften og hele bygningen er i fare for å kollapse. Det trengs også en støtte mur . Ønskelig med et seriøs firma som har erfaring med slik arbeid.

Skifte av stikkledninger

1914YTRE ENEBAKK

Kommune skal skifte gamle rør, i den forbindelse må vi som huseier skifte fra såle og ut til vei. Denne jobben innebærer noe mere graving på tomten generelt når det først skal graves opp. Ønsker å fornye oppkjørselen i etterkant av graving med hoved sak asfalt men det blir også nødvendig med støttemur.

Ønsker rep. 2 støtte mur ca L150/D50/H40

1911FLATEBY

Ønsker å rep. 2 liten støtte mur ca L150D50H40 cm .(ser bilder) Ønsker fast pris på materiell og arbeid og rydde etter seg. Kan komme på befaling men det ser egen regning.

* Fortsatt ledig: Belegningsstein og støttemur for blomsterbed

1911FLATEBY

Legge belegningsstein ca 18 kvm inkl støtte i front mot trapp, og støttemur for blomsterbed. Støttemurene er ca 4 meter og 6 meter lange. Jobben inkl også å fjerne gamle betongheller som ligger der nå.

Siste evalueringer
Støttemur i skråning

Vi har valgt E&E Anlegg for å bygge en støttemur som er 18 m i lengden og 1,2 m i høyden. Alta fra befaring, tilbud, utføring av oppdraget og sluttbefaring gikk utmerket! Vi er veldig fornøyd med sluttresultat og har vært så heldige at vår mur ble bygget av E&E Anlegg uten forskinkelsen. Dyktige, punktlige og ikke minst hyggelig folk som jeg kan anbefale på det sterkeste!

Mars 2022
I

Ivan om E&E ANLEGG AS

Ytre enebakk
Granitt og kantstein

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Ble utført innenfor avtalt tid og pris.

Juni 2019
E

Espen om Vedlikeholdsprosjekt AS

Ytre enebakk
Utbedre støttemur

Riving av gammel støttemur og oppføring av ny støttemur ble utført i henhold til avtalt arbeidsbeskrivelse. Fordi det ble avdekket svakheter med eksisterende asfalt på gårdsplassen var det behov for å endre arbeidet med belegningsstein og tilhørende storgatestein. Dette ble løst på en meget god måte som gjorde at helhetsinntrykket ble bedre i forhold til opprinnelig løsning. Totalkostnaden ble likevel innenfor opprinnelig estimat i kontrakten.

Mai 2017
P

Per Åge om AH BYGGSERVICE AS

Ytre enebakk

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud